Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Funkce RNS-510 a ostatních jednotek v passatu 3C
PříspěvekNapsal: 19.05.2010 09:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2007

Příspěvky:

1285

Tak jsem prošustroval vše co šlo a nikde jsem nenašel souhrnou informaci k navi 510 a jeji zákoutí. Nedávno jsem měnil RNS300 za RNS510.

Těd v autě mám tyto jednotky :

Jednorka NAVI RNS 510 - 1T0 035 680 C
jednotka komfort - 3C0 959 433 R
jednotka podvolantu - 3C0 953 549 B
jednotka telefon - 1Z0 035 729 B
jednotka CAN getwey - 3C0 907 530 C

Zapojeni navi :

RNS300 ma jen 2 konektory na anteny a RNS510 ma konektory 3. Zapojil jsem tedy jen dva konektory a jeden bilej zustal. NAVI ale naviguje v pohode a radio má dobrej příjem. Je to problem nebo je třeba sehnat rozbocku?

Mám na konektor CD-changeru připojenou tu jednotku na USB a SD karty, tak jsem ji nechal připojenou i při vložení RNS510.

Kodování a funkce RNS510 :

NAVI RNS 510 - 1T0 035 680 C jsem nakódoval po čase dle mého auta správně, ale problém se ukázal hned a dost mě to štve. Na MF volantu mi funguje jen hlasitost. Tlačítko MUTE, přehazování písniček mi nejde jedno i druhé. Nemám HF sadu preminum, tak mi nefachalo a ani nefachá sluchátko. Dokáže mi někdo pomoci, aby MF volant fungoval komplet? Z MAXIDOTU mě zmizela položka telefon ( pochopil bych, když mám vše na navi ) - má to tak být??? Navigace na dané místo funguje dobře. Přehrávání DVD. Mám verzi FW 2680 ( číslo HW - 1T0 035 680 B ) a obraz se mi zablokovává ( při jízdě ). Jakej FW musím tedy mít, aby mi fachal? Mapy mam V6. Je nejaká nová? Předpokládám, že jednotku mám dobrou, protože se mi auto samovolně nevymlátí. Nehlásí se mi za boha ta jednotka CD-changeru. Nokódovanou ji ale mám. Proč to tak je?

Záver k RNS510 :

po najetí nějakého toho kilometru musím uznat, že ovladání oproti RNS300 je pohodlnější a jasnější. Diky dotykovému LCD je větší možnost ovladání funkcí a tak i zadávání cíle do navi. Kvalita LCD je horší. Menší jas a nic moc ostrost, ale na seriové radio je to zase dostačující.


Dokáže mi PROSÍM někdo pomoci s tím co mi nefacha ?

Díky, Barthez.

_________________
Pravidelný sraz VW každá poslední středa v měsíciv 18:00_MC DONALD_Poděbrady, dálnice z PHA na HK

_________________
vw passat variant 1.9 TDi PD 3C


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Funkce RNS-510 a ostatních jednotek v passatu 3C
PříspěvekNapsal: 19.05.2010 16:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.01.2008

Příspěvky:

1013

Bydliště:

Námestovo, Orava

neviem ako je to u passata ale ja mam v G5 rns 510, BT sadu 729B, a soft 1020 mne funguje komplet vsetko vcetne zobrazovania na maxiku, prave pri prehravani softu do inych verzii byva upozornenie ze nemusi korektne fungovat s MFL volantom a presne tou BT sadou, preto som ani neprehraval, skus nanovo nakodovat MFL volant v RJ 16 elektronika riadenia, skontroluj ci mas v kodovani navi povoleny MFL volant,niekedy pomoze odpojit navi od konektora a po nejakej chvili pripojit nazad, pripadne hod vypis z VAGu, urcite ti niekto poradi

_________________
BMW X3 , Honda CBR 600 RR /PC40/, ex Golf VI /CGGA/, MB W164 280 CDI 4 MATIC, Fiat Panda 1,2, 4x4 Climbing


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Funkce RNS-510 a ostatních jednotek v passatu 3C
PříspěvekNapsal: 19.05.2010 19:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2007

Příspěvky:

1285

dream7000 píše:
neviem ako je to u passata ale ja mam v G5 rns 510, BT sadu 729B, a soft 1020 mne funguje komplet vsetko vcetne zobrazovania na maxiku, prave pri prehravani softu do inych verzii byva upozornenie ze nemusi korektne fungovat s MFL volantom a presne tou BT sadou, preto som ani neprehraval, skus nanovo nakodovat MFL volant v RJ 16 elektronika riadenia, skontroluj ci mas v kodovani navi povoleny MFL volant,niekedy pomoze odpojit navi od konektora a po nejakej chvili pripojit nazad, pripadne hod vypis z VAGu, urcite ti niekto poradi


No to jsem prave delal. Kouknul jsem jestly se mi nezapomelo nekde kodovani sloupku rizeni a pak jsem koukal jeste dotelefonu a vsude kde jsem mohl. Jedine kam jsem nekoukal byla pristrojovka.... Chybu mi to prave zadnou nehlasi :-(. Jedine co pise NAVI je ze nema CD chenger, to taky nepochopim kdyz by mel, ale mozna mi tam vypadl konektor ( dodelaval jsem ). SW v navim mam jinej no nez ty... Ja jsem navi zkousel kodovat na milion zpusobu a zadnej mi neobnovil ostatni tlacitka. Ve sloupku toho moc programovat nejde. Tam jen dam jestly mam nebo ne a tam mam vsude ze mam. Zkousel jsem centralni elektriku a tak. Dlouhe kodovani jsem snad vybehal cele a tam kde bylo kratke, tak taky :-(.... Jedine fakt prepsat ten softik.

Nemas nahodou odkaz na novejsi nez mam - 2680?

_________________
Pravidelný sraz VW každá poslední středa v měsíciv 18:00_MC DONALD_Poděbrady, dálnice z PHA na HK

_________________
vw passat variant 1.9 TDi PD 3C


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Funkce RNS-510 a ostatních jednotek v passatu 3C
PříspěvekNapsal: 19.05.2010 20:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.01.2008

Příspěvky:

1013

Bydliště:

Námestovo, Orava

poslal som ti PM...pre ostatnych soft 2760 tu:
http://rapidshare.com/files/384233062/2760.part1.rar
http://rapidshare.com/files/384244625/2760.part2.rar

_________________
BMW X3 , Honda CBR 600 RR /PC40/, ex Golf VI /CGGA/, MB W164 280 CDI 4 MATIC, Fiat Panda 1,2, 4x4 Climbing


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Funkce RNS-510 a ostatních jednotek v passatu 3C
PříspěvekNapsal: 20.05.2010 17:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

567

Bydliště:

Zilina

Zmiznutie phonu z maxika zapricinuje C gateway.
Mal som to iste. Phone sa mi obcas objavil na maxiku, ale vacsinou tam nebol. Po vymene GW vsetko OK
ako mas nakodovanu RNS? Mozno spatne ked ti nejde mf. Hod sem kodovanie.

_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Funkce RNS-510 a ostatních jednotek v passatu 3C
PříspěvekNapsal: 20.05.2010 23:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2007

Příspěvky:

1285

global píše:
Zmiznutie phonu z maxika zapricinuje C gateway.
Mal som to iste. Phone sa mi obcas objavil na maxiku, ale vacsinou tam nebol. Po vymene GW vsetko OK
ako mas nakodovanu RNS? Mozno spatne ked ti nejde mf. Hod sem kodovanie.


No cecko mam no, ale to by se mi mela i vymlacovat baterie ne, kdyz mam SW 2680? Nebo to dela az s tim novejsim?

Oki kodovani sem loupnu zitra navecer, az se k tomu dostanu. Diky moc za pomoc.

_________________
Pravidelný sraz VW každá poslední středa v měsíciv 18:00_MC DONALD_Poděbrady, dálnice z PHA na HK

_________________
vw passat variant 1.9 TDi PD 3C


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Funkce RNS-510 a ostatních jednotek v passatu 3C
PříspěvekNapsal: 21.05.2010 00:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

Jestli jezdíš každý den, tak nemusíš nic poznat. Snad jen, že navi pořád jede a ráno bude horká.

_________________
Dodo Juice,Microfiber Madness,Autoglym,Meguiars,Swissvax,Raceglaze,Carpro a další..
http://www.detailingclub.cz
Obrázek

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Funkce RNS-510 a ostatních jednotek v passatu 3C
PříspěvekNapsal: 21.05.2010 00:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2007

Příspěvky:

1285

pásovec píše:
Jestli jezdíš každý den, tak nemusíš nic poznat. Snad jen, že navi pořád jede a ráno bude horká.


Co znamena pojem navi jede?

Melo by to bejt v poho. Navi se normalne vypne a cca 5 minutek dochlazuje vetrak. Pak ztichne ( drive nez auto odpoji obvod ). Kdyz je navi kratce v provozu, tak vetrak ani nebeha. Rano je navi normalne studena a auto normalne naskoci...

Vcera jsem ho odstavil ve 20 hodin a rano v 7 hodin normalne nahodil, tak nevim no.

Jinak jsem ted sosnul SW 2760. Jak je natom tento SW V cem je lepsi jak 2680?

_________________
Pravidelný sraz VW každá poslední středa v měsíciv 18:00_MC DONALD_Poděbrady, dálnice z PHA na HK

_________________
vw passat variant 1.9 TDi PD 3C


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Funkce RNS-510 a ostatních jednotek v passatu 3C
PříspěvekNapsal: 21.05.2010 01:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

Nech ho stát déle jak 30h a ukáže se :-)

_________________
Dodo Juice,Microfiber Madness,Autoglym,Meguiars,Swissvax,Raceglaze,Carpro a další..
http://www.detailingclub.cz
Obrázek

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Funkce RNS-510 a ostatních jednotek v passatu 3C
PříspěvekNapsal: 21.05.2010 07:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2007

Příspěvky:

1285

pásovec píše:
Nech ho stát déle jak 30h a ukáže se :-)


Oki tak uvidime. Jinak dnes rano jsem na navi sahal a byla uplne v klidu studena. Stejne jako zbytek auta....
stalo od 18te do 7me do rana...

Vis neco k tomu SW?

_________________
Pravidelný sraz VW každá poslední středa v měsíciv 18:00_MC DONALD_Poděbrady, dálnice z PHA na HK

_________________
vw passat variant 1.9 TDi PD 3C


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Funkce RNS-510 a ostatních jednotek v passatu 3C
PříspěvekNapsal: 21.05.2010 08:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

567

Bydliště:

Zilina

Mne ta Cčková RNSku v pohode uspala - meral som to A-metrom. Menil som kvoli OPS a vyriesilo to aj PHONE

_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Funkce RNS-510 a ostatních jednotek v passatu 3C
PříspěvekNapsal: 21.05.2010 08:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2007

Příspěvky:

1285

global píše:
Mne ta Cčková RNSku v pohode uspala - meral som to A-metrom. Menil som kvoli OPS a vyriesilo to aj PHONE


Ono to bude mozna tim ze ja jsem v aute puvodne NAVI mel, ale RNS 300, tak tam mam treba ten FW jednotky GW pro navigace...

_________________
Pravidelný sraz VW každá poslední středa v měsíciv 18:00_MC DONALD_Poděbrady, dálnice z PHA na HK

_________________
vw passat variant 1.9 TDi PD 3C


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Funkce RNS-510 a ostatních jednotek v passatu 3C
PříspěvekNapsal: 21.05.2010 08:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

567

Bydliště:

Zilina

ja som mal origo obyc RCD a na uspatie bola OK

_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Funkce RNS-510 a ostatních jednotek v passatu 3C
PříspěvekNapsal: 21.05.2010 09:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2007

Příspěvky:

1285

global píše:
ja som mal origo obyc RCD a na uspatie bola OK


Tak to je fajn. Taze bych klidne mohl uploadovat na jakekoliv SW verze navi a zkouset na kterem se mi chytne MF?

Jakej Mam ted v navi 2680 a doma na CD mam 2660 a 2700....

_________________
Pravidelný sraz VW každá poslední středa v měsíciv 18:00_MC DONALD_Poděbrady, dálnice z PHA na HK

_________________
vw passat variant 1.9 TDi PD 3C


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Funkce RNS-510 a ostatních jednotek v passatu 3C
PříspěvekNapsal: 21.05.2010 09:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

567

Bydliště:

Zilina

podla mna ti to iny FW neporiesi.

Ja som tam mal aj 268x aj 270x a aj 272x a bolo to rovnake. Az vymena GW to spravila

_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group