Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 24.07.2010 11:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.01.2010

Příspěvky:

13

Zdravim,

po vykradeni sem dostal do auta novou RNS 510, tri tydny slapala vyborne,ale potom najednou zacala ukazovat aktualni polohu par set kilomentru mimo..nepomohl SW reset modulu ,navigace ani cele RNS 510, minuly tyden opet na dva dny navi naskocila.TEd zase ukazuje nekam do polska.
Nesetkal se s tim nekdo? Vadna GPS antena? nebo budu muset reklamovat celou RNS?

Predem diky za odpoved.

Budik


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 24.07.2010 11:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2217

Bydliště:

Malacky, SR

Mne ukazuje stale polohu v Rakusku.. Je to po nahrati noveho SW. Aktualnu polohu si nahod stlacenim spodneho z dvoch tlac. v pravom hornom rohu. Najnovsi soft 2760 to mozno uz bude mat doriesene. Este ho nemam nahraty.

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 24.07.2010 17:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.01.2010

Příspěvky:

13

Diky za info, prosimte tim cudlikem v prevem hornim rohu myslis ikonu auta na ktere miri 4 sipky? nebo neco jineho? tuhle ikonu kdyz pouziju,tak stejne porad polska poloha:-(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 24.07.2010 19:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2217

Bydliště:

Malacky, SR

Ani som si nevsimol, co je vo vnutri,a le tie styri spiky na to smeruju, to je pravda. Tak mne to aspon tak funguje, som prekvapeny,z e Teba to tym prikazom nehodi na aktualnu poziciu..

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 24.07.2010 19:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.01.2010

Příspěvky:

13

Kdyz prstem mapu posunu,tak se mi to po zmacknuti tlacitka samozrejme na aktualni polohu vrati, jenze tu mi ukazuje nekam do polska..a pri jizde se symbol auta pohybuje spravne, smer i rychlost odpovida,bohuzel poloha je nekde mimo cca 50-200km


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 03.08.2010 13:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.10.2007

Příspěvky:

49

Bydliště:

Praha

Mám stejný problém s Navi MFD 2 DVD. Tipuji to na špatnou GPS anténu, navíc umístěnou v autě a ne venku.
Kdyby to někdo vyřešil, byl bych taky klidnější ;o)
Jinak mě to dělalo jak před nahráním nového SW tak i po.
Cca tak 1x za měsíc to na 1- 2 dny udělá a nepomáhá nic (vypnutí, zapnuí, posunutí GPS antény, změna cíle apod.)

_________________
GOLF GTI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 03.08.2010 15:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2217

Bydliště:

Malacky, SR

Mne to so starsim FW nerobilo ..

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 17.08.2011 11:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.07.2011

Příspěvky:

81

Bydliště:

Zlin

caute,mam taky stejny problem:( ale kdyz jsem koupil auto vse bylo ok ale mel jsem odpojenou baterku a pak i konektory od GPS a zacalo to delat:( furt jsem nekde v nemecku podle navigce:D kdyby nekdo pomohl bylo by to super;)

_________________
Lukas GTI

_________________
Golf V GTI :P


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 18.08.2011 12:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.11.2008

Příspěvky:

708

lukas GTI píše:
caute,mam taky stejny problem:( ale kdyz jsem koupil auto vse bylo ok ale mel jsem odpojenou baterku a pak i konektory od GPS a zacalo to delat:( furt jsem nekde v nemecku podle navigce:D kdyby nekdo pomohl bylo by to super;)


Zapni si navigaci za jizdy ,možná si načte správnou polohu. POkud ne,kontrola anteny.

_________________
CC 2014
1.4 TSI


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 18.08.2011 15:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.01.2008

Příspěvky:

1009

Bydliště:

Námestovo, Orava

kdesi som cital, ze je to regensbursky syndrom, robi to iba pri urcitych softoch v rns 510, zobrazuje vychodziu polohu v nemecku...

_________________
BMW X3 , Honda CBR 600 RR /PC40/, ex Golf VI /CGGA/, MB W164 280 CDI 4 MATIC, Fiat Panda 1,2, 4x4 Climbing


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 03.01.2015 00:01 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

23.01.2014

Příspěvky:

2

Ahoj, stalo se mi to samé, navigace fungovala, pak jsem odpojil baterkua ukazuje aktuální polohu někde v Německu. povedlo se nějak vyřešit tenhle problém? Diky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 21.08.2015 16:00 
Offline
VWsenior
VWsenior

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

26.05.2015

Příspěvky:

9

Bohužel mám stejný problém pro přehrání firmwaru a map. Před přehráním fungovala normálně, nevěřím tomu že by se z ničeho nic pokazila anténa. Někde jsem četl že se musí ujet asi 10Km aby se chytla na satelity a pak bude ukazovat správnou polohu, může někdo potvrdit ? Nebo jak jste to vyřešili ?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 19.04.2016 11:20 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

15.03.2014

Příspěvky:

248

Bydliště:

Nevcehle

Ahojte, trochu tu oživím mrtvé téma. Mám stejný problém, jakýsi Regensburgský syndrom. Navi 2 roky po koupi auta fungovala normálně, nedávno jsem jí chtěl použít a začalo to chybným určením polohy (jízda mimo silnici a úplně mimo okolí) a teď se mi navi pohybuje už jenom kolo Regensburgu. Satelity 0/0. Nikde jsem nenašel vyřešení toho problému. Přikládám fotku co mi ukazuje navi a fotku rádia ze zadu. Budu rád za každou pomoc :) díky


Přílohy:
13012795_10205152299281819_4585155726190153056_n.jpg
13012795_10205152299281819_4585155726190153056_n.jpg (62.8 KiB) Zobrazeno 1782 krát

13064094_10205156374783704_987066046_o.jpg
13064094_10205156374783704_987066046_o.jpg (264.11 KiB) Zobrazeno 1782 krát

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 19.04.2016 11:56 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12739

Bydliště:

Humpolec

Vadná gps

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 19.04.2016 12:18 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

15.03.2014

Příspěvky:

248

Bydliště:

Nevcehle

Takže koupit novou anténu? A ta je na střeše součástí ''ploutvičky'' nebo někde pod palubkou?


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group