Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 19.04.2016 12:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.07.2008

Příspěvky:

1353

Bydliště:

Olomouc

Anténa není GPS. Anténa je anténa. GPS modul je něco jiného.

_________________
EX - VW Passat B5.5 (TDI 96 Kw, 2001), Škoda Fabia I (SDI 47 Kw, 2001), Renault Scenic II (dCi 96 Kw, 2008), Honda CRV (i-DTEC 110 Kw, 2011), VW Golf VI (TDI 103 Kw, 2012) AKTUAL - VW Touran (TDI 125KW, 2007), Yamaha TDM 850 (57 Kw, 1995)


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 19.04.2016 12:21 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

15.03.2014

Příspěvky:

232

Bydliště:

Nevcehle

takže gps modul je to co je schovaný v palubce? omlouvám se hloupé dotazy... Toto tedy potřebuju nové. http://www.vw-dily.com/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=68&virtuemart_category_id=69


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 19.04.2016 12:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.07.2008

Příspěvky:

1353

Bydliště:

Olomouc

Několikrát ti tam píšou, že tohle je anténa. V ploutvičce na střeše antena není.
Dle mého názoru je GPS čip přímo v těle navigace.

_________________
EX - VW Passat B5.5 (TDI 96 Kw, 2001), Škoda Fabia I (SDI 47 Kw, 2001), Renault Scenic II (dCi 96 Kw, 2008), Honda CRV (i-DTEC 110 Kw, 2011), VW Golf VI (TDI 103 Kw, 2012) AKTUAL - VW Touran (TDI 125KW, 2007), Yamaha TDM 850 (57 Kw, 1995)


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 19.04.2016 12:34 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

15.03.2014

Příspěvky:

232

Bydliště:

Nevcehle

Aha, no tak to asi budu raději jezdit s nefunkční navi. To asi nebude oprava za pár stováků. Nebo víte jak to, jestli to, jde opravit a za kolik?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 19.04.2016 13:14 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

11.11.2013

Příspěvky:

156

Bydliště:

Praha

Mě to dělalo to samý, dokonce sem byl jednou i v americe :D

Po nahraní V13 map 2016 fachá jak má =)

Dělalo mi to na V9 cca od ledna.

_________________
VW Passat 3C 2.0TDI 103kw 2008 CBAB


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 12.05.2016 13:51 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

15.03.2014

Příspěvky:

232

Bydliště:

Nevcehle

Tak už zase v podstatě samo od sebe naviguje. Nevím jestli to mohlo ovlivnit to, že mi kámoš povolil servisní menu navigace a tam je pod položkou GPS nebo NAVIGACE nejaka kolonka restartu ci resetu, tak jsem to udělal, poté restartoval navi 3 tlačítky a najednou GPS už jede jak má.


Přílohy:
13225103_10205278455755652_1085316173_o.jpg
13225103_10205278455755652_1085316173_o.jpg (215.42 KiB) Zobrazeno 730 krát

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 17.05.2016 15:00 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

11.11.2013

Příspěvky:

156

Bydliště:

Praha

kubapelej píše:
Tak už zase v podstatě samo od sebe naviguje. Nevím jestli to mohlo ovlivnit to, že mi kámoš povolil servisní menu navigace a tam je pod položkou GPS nebo NAVIGACE nejaka kolonka restartu ci resetu, tak jsem to udělal, poté restartoval navi 3 tlačítky a najednou GPS už jede jak má.



Tak to se tady všude psalo...

No jinak sem čet, že ty tam máš mapy 7xxx - oldies :D Už si přehrál nebo je máš pořád?

_________________
VW Passat 3C 2.0TDI 103kw 2008 CBAB


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Chybne urceni polohy GPS, RNS 510
PříspěvekNapsal: 17.05.2016 16:14 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

15.03.2014

Příspěvky:

232

Bydliště:

Nevcehle

porad jeste mam stary, a ted se peru s tou preinstalaci... probehne vse v pohode, na konci mi vyjede dvd ven napise to ze je to kompletni ale pak se porad dokola restartuje :/


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group