Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 109 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a hlasove ovladani
PříspěvekNapsal: 01.01.2012 20:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.06.2011

Příspěvky:

3

ako to nemam zapojene? telefon funguje. Ci treba zapojit resp prepojit microfon?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a hlasove ovladani
PříspěvekNapsal: 01.01.2012 20:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2223

Bydliště:

Malacky, SR

Musis prepojit MIC s radiom a radio s RJ telefonu ..

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a hlasove ovladani
PříspěvekNapsal: 01.01.2012 20:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.06.2011

Příspěvky:

3

Kua zase rozoberat vsetko :D . Potom to musim urobit aj na CC-ku.Tam je orig. BT sada z vyroby .

Kde by som nasiel schemu prepojenia prip. konektorov


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a hlasove ovladani
PříspěvekNapsal: 09.01.2012 03:01 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

18.08.2009

Příspěvky:

82

Bydliště:

Slaný

Funguje hlasové ovládání i na RCD510 ?

_________________
Passat Variant 3C 2.0 TDi 9/2006 BMP


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a hlasove ovladani
PříspěvekNapsal: 09.01.2012 09:59 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

hlasové ovládání telefonu ano

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a hlasove ovladani
PříspěvekNapsal: 09.01.2012 12:24 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

18.08.2009

Příspěvky:

82

Bydliště:

Slaný

Takže jak tu bylo někde napsáno propojit mikrofon do radia a z rádia do jednotky?

_________________
Passat Variant 3C 2.0 TDi 9/2006 BMP


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a hlasove ovladani
PříspěvekNapsal: 09.01.2012 14:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.11.2010

Příspěvky:

1512

Bydliště:

Praha-Barrandov

lassev píše:
Takže jak tu bylo někde napsáno propojit mikrofon do radia a z rádia do jednotky?

no pockej pockej.. Tady je treba si uvedomit o cem presne se bavime...
Hlasove ovladani navigace se rozumi to kdyz navigaci kompletne ovladas hlasem..Tzn. Zadavas cile navigace,ovladas telefon,prepinas mezi radiem a HDD atp...

a potom je hlasove ovladani BT (neboli telefonu) a tim pouze ovladas telefonni jednotku (zavolat "Novak",zavolat cisto atp..) ale nemuzes ovladat navigaci jako takovou..
To je treba si nejdriv uvedomit...

Potom jsem zde z prispevku tornada pochopil ze RCD nelze ovladat hlasove...Pouze hlasove ovladani BT jednotky...V tom pripade (podle meho) nemusis mikrofon nikam prepojovat jelikoz mikrofon uz pripojen k BT jednotce je...tady by se melo jen vsechno dobre nakodovat a melo by to ject.. :-)

_________________
www.invicomp.cz Odvirování,Diagnostika a řešení nefunkčnosti,Zrychlení,Fyzické i programové čištění,Záloha dat,Snížení hlučnosti,Domácí síť ,Technické poradenství, Výuka práce s počítači i programy ...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a hlasove ovladani
PříspěvekNapsal: 09.01.2012 14:50 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

přesně tak, a hlasové ovládání telefonu lze aktivovat pouze tlačítkama ve stropě nebo na mf volantu..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a hlasove ovladani
PříspěvekNapsal: 09.01.2012 15:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.11.2010

Příspěvky:

1512

Bydliště:

Praha-Barrandov

Jen jeste takova technicka.. :-) na starem volante to funguje pres tu hvezdicku ??

_________________
www.invicomp.cz Odvirování,Diagnostika a řešení nefunkčnosti,Zrychlení,Fyzické i programové čištění,Záloha dat,Snížení hlučnosti,Domácí síť ,Technické poradenství, Výuka práce s počítači i programy ...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a hlasove ovladani
PříspěvekNapsal: 09.01.2012 15:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.06.2010

Příspěvky:

2784

a nějakým tlačítkem na samotném RCD to nejde? Nemám tlačítka na stropě a zatím ani MF volant :)

_________________
Passat Variant 3C, Comfortline, tmavě šedá metla + LT 35 2.5TDI + T4 2.4D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a hlasove ovladani
PříspěvekNapsal: 09.01.2012 15:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.11.2010

Příspěvky:

1512

Bydliště:

Praha-Barrandov

myslim ze ne :-) Ani to tlacitko na navi mi na to nefunguje.. Ja mam taky jenom Hlas. BT . .. A tlacitko na navigaci zopakuje posledni pokyn navigace(odbocte v pravo atp) a nebo to rekne ze nevigace neni aktivni nebo tak neco.. Tlacitkem na volante se mi to posti.. Takze podle me to nepujde... Budes muset dodelat tlacitka a nebo rovnou volant :-)

_________________
www.invicomp.cz Odvirování,Diagnostika a řešení nefunkčnosti,Zrychlení,Fyzické i programové čištění,Záloha dat,Snížení hlučnosti,Domácí síť ,Technické poradenství, Výuka práce s počítači i programy ...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a hlasove ovladani
PříspěvekNapsal: 09.01.2012 15:28 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

Coster píše:
Jen jeste takova technicka.. :-) na starem volante to funguje pres tu hvezdicku ??


ano, bud hlasové ovládání navigace nebo telefonu

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a hlasove ovladani
PříspěvekNapsal: 09.01.2012 16:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.11.2010

Příspěvky:

1512

Bydliště:

Praha-Barrandov

dekuju..takze lassev mas tu vse :-)

_________________
www.invicomp.cz Odvirování,Diagnostika a řešení nefunkčnosti,Zrychlení,Fyzické i programové čištění,Záloha dat,Snížení hlučnosti,Domácí síť ,Technické poradenství, Výuka práce s počítači i programy ...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a hlasove ovladani
PříspěvekNapsal: 09.01.2012 16:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.06.2010

Příspěvky:

2784

Jak je to ještě s tím tlačítkem na RNS? A,B tam mají repráček s "íčkem" a od Céčka je hvězdička?

_________________
Passat Variant 3C, Comfortline, tmavě šedá metla + LT 35 2.5TDI + T4 2.4D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a hlasove ovladani
PříspěvekNapsal: 09.01.2012 17:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.11.2010

Příspěvky:

1512

Bydliště:

Praha-Barrandov

Blbost kamo :-) mam Gcko a mam tam repracek...:-) Predtim jsem mel B a mel jsem hvezdu..takze za me je to obracene..:-)

_________________
www.invicomp.cz Odvirování,Diagnostika a řešení nefunkčnosti,Zrychlení,Fyzické i programové čištění,Záloha dat,Snížení hlučnosti,Domácí síť ,Technické poradenství, Výuka práce s počítači i programy ...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 109 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group