Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s TMC v MFD2?
PříspěvekNapsal: 12.08.2010 10:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.06.2010

Příspěvky:

38

Zdarec chlapi,
po upgrade firmware v navigaci MFD2 DVD na v. 30 mě TMC najde pouze rakouské stanice, takže sice vim co se děje u našich sousedů ale to je mi vcelku na nic. Před aktualizací firmware mi to našlo CR1 a teď ani ťuk. Má někdo podobnou zkušenost???
Díky Dan.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s TMC v MFD2?
PříspěvekNapsal: 13.08.2010 07:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.08.2009

Příspěvky:

60

Bydliště:

Brno, Ostrava

mám ten samý problém, po přehrátí na fw 30 mi u nás TMC nefunguje, nespravil to ani návrat na fw 28. Navíc od té doby co jsem to přehrál mi hlasová navigace i při nastavení na max hlasitost mluví velice potichu :-(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s TMC v MFD2?
PříspěvekNapsal: 13.08.2010 08:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.06.2010

Příspěvky:

38

Hmmm tak to není moc potěšující :( Takže vrátit se k verzi 28 jde, no můžu to zkusit, co kdyby náhodou :)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s TMC v MFD2?
PříspěvekNapsal: 13.08.2010 09:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.06.2010

Příspěvky:

38

Takze firmwarem to není, zkusil jsem tam dat origo DVD a TMC naslo CR1. Tak to at mi nekdo vysvetli???


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s TMC v MFD2?
PříspěvekNapsal: 16.08.2010 09:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.06.2009

Příspěvky:

5

Ten stejný problém po instalaci neorigo DVD. Cizí stanice bez problémů, ale naše vůbec nic.
Starší orig. DVD bez problémů.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s TMC v MFD2?
PříspěvekNapsal: 18.08.2010 07:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.06.2010

Příspěvky:

38

Není tu někdo z Brna, Vyškova kdo má orig. MFD2 DVD v7 na vyzkoušení toho TMC, jestli je to teda tím firmwarem 30 nebo vypálenými mapami?
Díky D.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s TMC v MFD2?
PříspěvekNapsal: 23.08.2010 10:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.10.2007

Příspěvky:

49

Bydliště:

Praha

TMC opravdu po navrácení staršího DVD s origo mapamy jde i v ČR. Navíc se mi omylem podařilo vyřešit jiný problém a to z občasnou ztrátou signálu GPS, kde mě navigace zaměřila cca o 50-500 km jinde, než jsem opravdu byl. Je to způsobené externím GPS přijímačem. Jakmile jsem zkusil posunout tento přijímač z palubovky z okna ven, hned se signál chytil na správném místě a vše běží OK. Tak až uvidíte nebožáka, co mává z okna svého vozu GPS Anténou, tak jsem to pravděpodobně já ;o)

_________________
GOLF GTI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s TMC v MFD2?
PříspěvekNapsal: 17.06.2011 16:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.06.2010

Příspěvky:

38

Tak s příchodem nových map 2011 (v8) problém s TMC odstraněn :) Nevíte někdo co znamenají zkratky TJ, MJ ... když dám detail zprávy? Mám to v angličtině a netuším o jaké zkratky jde.
Díky.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s TMC v MFD2?
PříspěvekNapsal: 12.12.2011 08:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.06.2011

Příspěvky:

117

Bydliště:

Praha

TMC mi na nových mapách taky funguje. Dá se zprovoznit automatické přepnutí radia, pokud vysilaji dopravni informace?
Díky

_________________
VW Passat Variant 07 BMR


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group