Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Co je potřeba k instalaci RNS-510 ?
PříspěvekNapsal: 18.09.2010 11:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.09.2010

Příspěvky:

2

Mám začátečnickou otázku.
Mám Passata Variant RV06/2006 s instalovyným rádiem RCD-500 a chtěl bych ho zaměnit za Navi RNS-510 z toho důvodu, že budu delší čas v německu a potřebuji navi. (a tam se tak nekrade). Dále mám maxidot, multifunkční volant a HF Premium s externí klávesnicí.
Zajímá mne co ještě musím vyměnit aby vše fungovalo, které kabely protáhnout atp. Navigaci plánuji pořídit v německa, kde se dá pořídit legální kus za cca 600EUR.
Pokud by to někdo z Vás za nějaký rozumný peníz pro mne udělal bylo by to super.

Moc díky...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Co je potřeba k instalaci RNS-510 ?
PříspěvekNapsal: 18.09.2010 11:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2223

Bydliště:

Malacky, SR

Pre ten rocnik auta urcite aj riadiacu jednotku, kedze sucasna sa Ti nedokaze uspat a bude Ti vybijat baterku. Jedna s indexom F je aj v sekcii bazar.

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Co je potřeba k instalaci RNS-510 ?
PříspěvekNapsal: 18.09.2010 12:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.01.2008

Příspěvky:

1013

Bydliště:

Námestovo, Orava

no nie som si isty ci gateway bude musiet menit,treba to vyskusat, ale urcite budes potrebovať antenu na GPS .....a sikovneho elektrikara co navi nakoduje, nahra do nej mapy, pripadne novy soft kompatibilny s maxikom a mfl volantom...

_________________
BMW X3 , Honda CBR 600 RR /PC40/, ex Golf VI /CGGA/, MB W164 280 CDI 4 MATIC, Fiat Panda 1,2, 4x4 Climbing


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Co je potřeba k instalaci RNS-510 ?
PříspěvekNapsal: 18.09.2010 13:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.06.2010

Příspěvky:

2784

něco k té GPS anténě, i pokud máš ploutvičku, ověř si jestli umí GPS, mělo se to tady za samozřejmost, ale když jsem se na tu svoji podíval se spodu, tak z ní vedl jenom kabel na telefon, ploutvička s GPS je taky v bazaru

_________________
Passat Variant 3C, Comfortline, tmavě šedá metla + LT 35 2.5TDI + T4 2.4D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Co je potřeba k instalaci RNS-510 ?
PříspěvekNapsal: 18.09.2010 13:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2223

Bydliště:

Malacky, SR

OK, beriem, mozno nebude musiet menit, ale co tu citam prispevky ostatnych tak s 2006kou museli menit tusim vsetci. Kazdopadne, nech si zisti s akym indexom ma RJ, pri Ckovej je to jasne, pri Eckovej uz by som najprv skusl a az potom menil RJ. Inac, s novou antenou viem pomoct, keby ju bolo treba.. Nakodovat mu ju bude musiet niekto, to je pravda, ale tie mapy a pripadne FW uz zvladne aj sam, ten vsak pri novo kupovanej RNSke nebude musiet menit.

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Co je potřeba k instalaci RNS-510 ?
PříspěvekNapsal: 18.09.2010 18:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.01.2008

Příspěvky:

1013

Bydliště:

Námestovo, Orava

no prave v tom soft može byt problem ze mu nepojde volant alebo maxik....ale instalacia noveho spravneho soft tento problem odstrani, samozrejme navi musi byt spravne nakodovana a aj ostatne suvisiace jednotky...

_________________
BMW X3 , Honda CBR 600 RR /PC40/, ex Golf VI /CGGA/, MB W164 280 CDI 4 MATIC, Fiat Panda 1,2, 4x4 Climbing


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Co je potřeba k instalaci RNS-510 ?
PříspěvekNapsal: 19.09.2010 10:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.09.2010

Příspěvky:

2

Kde najdu tu "gateway" abych zkontroloval jakou verzi mam ?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Co je potřeba k instalaci RNS-510 ?
PříspěvekNapsal: 19.09.2010 11:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.06.2010

Příspěvky:

2784

martincvan: nad nohama řidiče, nad plynovým pedálem, jakoby na středovým tunelu, ale musíš sundal ten tapecírung nad nohama, když trochu pohledáš, tak je tu o tom diskuze a všechno popsaný

_________________
Passat Variant 3C, Comfortline, tmavě šedá metla + LT 35 2.5TDI + T4 2.4D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Co je potřeba k instalaci RNS-510 ?
PříspěvekNapsal: 19.09.2010 11:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.01.2008

Příspěvky:

1013

Bydliště:

Námestovo, Orava

alebo napichnutim na VAG a vo vypise sa ti zobrazí....

_________________
BMW X3 , Honda CBR 600 RR /PC40/, ex Golf VI /CGGA/, MB W164 280 CDI 4 MATIC, Fiat Panda 1,2, 4x4 Climbing


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Fil.CZ a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group