Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Výměna CD rádia za RNS
PříspěvekNapsal: 19.10.2010 15:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.10.2010

Příspěvky:

2

Ahoj,
chtěl jsem vyměnit současné rádio (RCD - http://faimg1.forum-auto.com/mesimages/246446/Radio_RCD500.jpg) za navigaci RNS 510 (http://www.my-gti.com/wp-content/uploads/vw_rns_510_ops.jpg).

Stalo se to, že nová navigace (ještě předtím nejezdila, je z výroby) stačila přes noc sežrat baterku. Tak se ptám - může to být nějakou nekompatibilitou, jako např. že se do Passata Variant r.v. 2006 tato navigace nedá dát? Nebo je to spíš chybou té navigace? Staré rádio to samozřejmě nedělalo... Máte s tím někdo zkušenost?

Díky za odpověď,
Vítek


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna CD rádia za RNS
PříspěvekNapsal: 19.10.2010 16:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

840

Bydliště:

Hradec Králové

Stačí tady jen trochu hledat, je to tu již několikrát řešeno. Potřebuješ vyměnit stávající GW za novější, tvoje současná GW nedokáže RNSku uspat a proto vybije baterku.
Viz. tady: viewtopic.php?f=224&t=169737

_________________
VW Passat Variant 3.2 VR6 DSG 4Mot Highline Individual R-line; ex:VW Passat Variant 2.0 TDI 125 kW DSG Highline Mocca R-Line


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna CD rádia za RNS
PříspěvekNapsal: 19.10.2010 19:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.01.2008

Příspěvky:

1013

Bydliště:

Námestovo, Orava

presne tak, potrebuješ novšiu gateway jednotku.....nakodovať a je po probleme

_________________
BMW X3 , Honda CBR 600 RR /PC40/, ex Golf VI /CGGA/, MB W164 280 CDI 4 MATIC, Fiat Panda 1,2, 4x4 Climbing


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna CD rádia za RNS
PříspěvekNapsal: 20.10.2010 15:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.10.2010

Příspěvky:

2

Díky moc.
Vítek.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna CD rádia za RNS
PříspěvekNapsal: 02.11.2010 14:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

977

Bydliště:

Praha

Mohl by někdo poradit, jaké nacpat nové kódování GW. Přešel jsem z RCD300 na RNS310 (ještě nenamontováno) ale už jsem vyměnil GW "C" za "E". Na "C" bylo 14místné 7DFD2C04C21002 a nová má 18místné. Už se mi podařilo dostat do stádia, že to píše pouze chybu špatné kódování a tím jsem skončil. Nové kódování je F9017B140002023002.
Nevím proč u "C" bylo zaškrtnuto např. 36 Pměť sedadle (řidič), 65 Tlak v pneu, 76 Parkovací pomocník, 26 El.střecha, 75 Nouzové volání, když to určitě nemám.
Díky za rady


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna CD rádia za RNS
PříspěvekNapsal: 02.11.2010 19:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.01.2008

Příspěvky:

1013

Bydliště:

Námestovo, Orava

robis to moc zlozito, cez aky VCDS to robis? skus to takto....proste daj instalation list a tam zaskrtni vsetky jednotky co mas v aute....a mas to...po pripojeni ti ich VCDS na zaciatku pekne vypise.....presne podla cisel 01-motor, 03 ABS atd atd...


Přílohy:
CANGateway01.jpg
CANGateway01.jpg (57.92 KiB) Zobrazeno 3384 krát

image016.jpg
image016.jpg (39 KiB) Zobrazeno 3395 krát


_________________
BMW X3 , Honda CBR 600 RR /PC40/, ex Golf VI /CGGA/, MB W164 280 CDI 4 MATIC, Fiat Panda 1,2, 4x4 Climbing


Naposledy upravil dream7000 dne 02.11.2010 19:14, celkově upraveno 2
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna CD rádia za RNS
PříspěvekNapsal: 02.11.2010 19:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.10.2009

Příspěvky:

304

Bydliště:

Plzeňáák

Ergo píše:
Mohl by někdo poradit, jaké nacpat nové kódování GW. Přešel jsem z RCD300 na RNS310 (ještě nenamontováno) ale už jsem vyměnil GW "C" za "E". Na "C" bylo 14místné 7DFD2C04C21002 a nová má 18místné. Už se mi podařilo dostat do stádia, že to píše pouze chybu špatné kódování a tím jsem skončil. Nové kódování je F9017B140002023002.
Nevím proč u "C" bylo zaškrtnuto např. 36 Pměť sedadle (řidič), 65 Tlak v pneu, 76 Parkovací pomocník, 26 El.střecha, 75 Nouzové volání, když to určitě nemám.
Díky za rady


Koukal jsem na to tvoje kodovani stary gateway a pamet sedadla, tlak v pneu atd. jsem zaskrtnuty nemel... Kodovani novy gateway podle stary jeste bez navi by melo byt F9817F160002021002 (pomoci LCode) :wink:

_________________
VW Passat 2.0 TDI BMP Variant 2006/02, chip by TNT


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna CD rádia za RNS
PříspěvekNapsal: 02.11.2010 19:47 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

F9817F164002021002

tohle je tvoje kodování pro rns310

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna CD rádia za RNS
PříspěvekNapsal: 02.11.2010 20:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

977

Bydliště:

Praha

Díky všem za pomoc a teď popořadě:

dream7000: Dělám přes Vag704 a možnost "instalation list" to nenabízí. Na místě toho pole mám 04 Základní nastavení a to
nemůžu otevřít (světlé pole), nebo nevím jak.

blefa: Vyzkoušel jsem ten tvůj kód a opravdu zabral. Žádná hláška o špatném kódování. Díky moc

tornado1: Tvůj kód vyzkouším, až tam namontuji to rádio. Přesto dík


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna CD rádia za RNS
PříspěvekNapsal: 11.02.2011 10:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

977

Bydliště:

Praha

tornado1: Tak jsem konečně nahodil tu RNS310 a tvůj kód (F9817F164002021002) skutečně zabral (navi se zobrazuje na budíkách). Ale vyskytl se jiný problém, ve výpisu chyb mi naskočila "37-Navigace - stav :Nefunkční 0010" a 37 Navigaci mi Vag neotevře, jakoby nebyla nainstalovaná. V čem může být problém, musí se ještě něco někde nakódovat?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna CD rádia za RNS
PříspěvekNapsal: 11.02.2011 10:13 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

to nevím - na dálku těžko říct..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna CD rádia za RNS
PříspěvekNapsal: 13.02.2011 14:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

977

Bydliště:

Praha

Jak se provádí reset navi RNS310, stejně jako RNS510? A jde nějak poznat, že proběhl (např. vymazáním nastavení či uložených adres)?

PS:Může mi někdo napsat, kdo má RNS310, jaké má kódování na rádiu (56). Díky


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group