Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 24.06.2011 21:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.04.2009

Příspěvky:

41

Bydliště:

Krompachy

Aha takze vlastne kodujes NAVIGACIU nie riadiacu jednotku na aute.

_________________
operator cin. peci Panasonic


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 25.06.2011 00:22 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12237

Bydliště:

Humpolec

ano

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 25.06.2011 19:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.05.2011

Příspěvky:

37

Bydliště:

Dobříš

mužu se jen zeptat,i když mam GW 3C0 907 530 C,tak co jsem tak nak tady četl,nebude fungovat rns 510,nebo to takova pravda neni a fungovat to muže?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 25.06.2011 20:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.12.2009

Příspěvky:

1003

Bydliště:

...západ SVK

PaJaBlAhIn píše:
mužu se jen zeptat,i když mam GW 3C0 907 530 C,tak co jsem tak nak tady četl,nebude fungovat rns 510,nebo to takova pravda neni a fungovat to muže?

Minimalne "E" musis mat ,inak pravidelny problem z vybitou baterkou.

_________________
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
V beznádejnej situácii je po ruke vždy jedno riešenie : kladivo
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

_________________
3C Variant-(VdT)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 25.06.2011 23:36 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12237

Bydliště:

Humpolec

záleží jaký máš fw.. pokud máš fw 1xxx nebudeš mít problém! ale pokud máš fw 2xxx a vyšší budeš mít problém.. ale umím upravit aby při fw 2xxx nevybíjelo baterii s tvoji gateway bez nutnosti výměny za vyšší...

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 09.07.2011 15:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.05.2011

Příspěvky:

37

Bydliště:

Dobříš

jde to nák poznat jaký tam mám fw,jen vím,že tam na ni je 7e0035680,ale žadný to označení b,nebo c jestli to je lcd,nebo led a mel by to byt rv. 2011 tak asi už led.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 09.07.2011 20:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2117

Bydliště:

Malacky, SR

Mas tam FW z rady 2720, cize pre Tvoj typ vozidla 2728. Sam to pises v inej teme. :) Ak mas povoleny pristup do hidden menu, mozes to zistit pozretim don dlhym podrzanim tlacidla SETUP .

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 10.07.2011 08:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.05.2011

Příspěvky:

37

Bydliště:

Dobříš

tak to tim padem asi bude problem s tim vybijenim baterky co?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 10.07.2011 12:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2117

Bydliště:

Malacky, SR

Nepises ake vozidlo mas, aky rocnik, ci tam je RNSka od vyroby a pod. Myslim ale, ze pokial by Ti nevhodna GW vybijala baterku, uz by si pisal do inej temy, takze tipujem, ze vsetko je v poriadku..

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 10.07.2011 19:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.05.2011

Příspěvky:

37

Bydliště:

Dobříš

to ještě nevim,protože jsem jí tam ještě nedal,teprve jsem ji kupoval a měl jsem tam rns 300 a mam rv.2007 takže asi naprd,že to tak řeknu,ale ani nevím,kdo by mi to udělal to kodování.protože to bych asi nezvladnul,nebo to neni tak složitý?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 10.07.2011 22:42 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12237

Bydliště:

Humpolec

kodovani ti klidne udelam, zjistime jakou mas gateway a pripadne ji muzem vymenit.. Odkud jsi... Sam to asi nezvladnes

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 11.07.2011 05:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.05.2011

Příspěvky:

37

Bydliště:

Dobříš

děkuju,ja jsem z Dobříše,ale to asi nebudeš vědět,kde to je?myslim si,že tam je ale ta cečková?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 11.07.2011 09:26 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12237

Bydliště:

Humpolec

když nevím tak se podívám na mapy.cz..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 11.07.2011 14:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.05.2011

Příspěvky:

37

Bydliště:

Dobříš

na kolik to tak vyjde všechno?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 11.08.2011 16:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

17

Zdary, instaloval jsem do VW multivan T5 R.V. 2004 navigaci RNS510 + AUX IN a VIDEO IN + CAN 1,6 na 2,0 + couvací kameru. Funguje to skvěle, zobrazují se i veškeré informace na červeném MAXI-DOT. Jen potřebuji nakodovat navigaci na couvací kameru, popř. další možnosti co umí. Nyní totiž při zařazené zpátečce je obraz černý s informací o hlídání prostoru, ale kamera nezobrazuje. Pokud přepnu na MEDIA - VIDEO tak dozadu koukám. Viz na videu zde .. http://www.youtube.com/watch?v=C1BD2qLL0F4 prý se musí něco nastavit v navi - něco jako zpětná kamera LOW nastavení ???? Kdo umí a pomůže. Díky


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group