Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 15.08.2011 01:36 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12232

Bydliště:

Humpolec

nakodovat, ale v tvém autě se s navi nespojíš! a dle mého ti to ani spínat nebude, navi nemá informace z canu o zpátečce..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 15.08.2011 08:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

17

tornado1 píše:
nakodovat, ale v tvém autě se s navi nespojíš! a dle mého ti to ani spínat nebude, navi nemá informace z canu o zpátečce..


Informaci o zpátečce navigace dostává. Stejně tak jako ostatní informace po CANU, je tam CAN BUS adapter 1,6 -> 2,0 ...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 15.08.2011 08:22 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12232

Bydliště:

Humpolec

jsi si opravdu jistý že má info z canu o zpátečce? umí to ten adaptér?

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 08.01.2014 21:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

259

Bydliště:

Rychvwald

Poradí mi prosím někdo.
Prehral jsem soft na 5238, vse provehlo vpohode. Jen mi ted nehraje radio, menic, sd karta ani hdd (proste nejde zvuk. V kodovani jsem se to pokousel nastavit, ale neuspesne...

_________________
VW Passat 3C, 2,0TDI, DSG - 103kW Highline


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 09.01.2014 00:57 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12232

Bydliště:

Humpolec

psal jsi mi že máš kabel na rns510, ne?

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 03.03.2014 00:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

17

Nakonec se zadařilo, obraz z kamery mám :-)



Sent from my iPad using Tapatalk

_________________
MULTIVAN T5, 2,5 TDI, 128kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 03.03.2014 00:29 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12232

Bydliště:

Humpolec

montoval jsem několikrát do T5 a fungovalo vždy bez problémů

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 16.03.2014 15:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.06.2009

Příspěvky:

43

Bydliště:

Chomutov

Na jaký firmware a mapu se dá upgradovat RNS 510 1T0035680B, HW-H11,SW-1320, C_EU_9.242_T560 tak, aby byla RNS funkční a např. nevybíjela se baterka a display nebyl moc černý?

_________________
B5-Passat 2,5 TDI V6 ,B5- Passat 1,9TDI, Passat B6 2,0


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 18.03.2014 08:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

259

Bydliště:

Rychvwald

Poradím ti jen jedno. Pokud tomu nerozumíš, jako že čtu, že asi moc né, tak si nech poradit zde od zkušenějších, kteří tady pořád dokola opakují, že se do toho nikdo nezkušený pouštět nemá.
Sám jsem neuposlechl rady a odpálil jsem si softem, který do mé navi nepatřil komplet celou RNS.
Takže teď už vím, že cena za kterou mi chtěl Tornado navi přehrát byla zanedbatelná, nežli kupovat novou!!!


gogovw píše:
Na jaký firmware a mapu se dá upgradovat RNS 510 1T0035680B, HW-H11,SW-1320, C_EU_9.242_T560 tak, aby byla RNS funkční a např. nevybíjela se baterka a display nebyl moc černý?

_________________
VW Passat 3C, 2,0TDI, DSG - 103kW Highline


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 18.03.2014 13:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.08.2009

Příspěvky:

2032

Bydliště:

kousek od Kladna

Myslím, že polemika o ceně / neceně je úplně na pytel, nechal bych to na trhu - tedy nabídka/poptávka - každý ať se rozhodne dle svého, jestli bude něco zkoušet nebo si to zaplatí.
A taky asi každý na to bude mít téměř jiný názor - třeba pro mne je přehrátí FW a odblok obrazu za 3,5k ujeté. Nemyslím, že bych na to neměl, ale umím si to udělat sám. Pro jiného kdo to neumí je to cena akceptovatelná.

_________________
Bye A.
___________________________________________________
VW Passat 3C Variant 2.0 TDI CBAB 2010 BlueMotion


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 18.03.2014 14:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

259

Bydliště:

Rychvwald

Však ja o ničem nepolemizoval, uváděl jsem pouze holá fakta...
Tak asi patříš k těm kteří tomu rozumí, proto nechápu proč vůbec reaguješ timto způsobem :?:

_________________
VW Passat 3C, 2,0TDI, DSG - 103kW Highline


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 23.03.2014 10:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.06.2009

Příspěvky:

43

Bydliště:

Chomutov

Ano, moc tomu nerozumím, a proto se ptám, abych věděl. Nejsem dub, abych stáhnul 1. mapu a firmware z netu a cpal to do RNS. Z toho plyne, že už vím, že je to blbost, a proto sháním informace, abych ji neodpálil jako ty. Když jsem se dotazoval na spuštění servisního menu pro RNS-ku, bylo to taky samé tajemství, a pak jeden hodný kolega zde napsal-poradil kanál 50 přepsat na 1 a hotovo. Zase tak moc práce to nebylo a já zase pokročil o krůček dál. Beru tvé upozornění jako pomoc v tom, co se může stát, ale to tady už ví asi každý. Chci provést upgrade bezpečně a moc si rozmyslím jestli ano, pokud budu mít dost informací, nebo né. Pokud budu sedět doma na zadku a o nic se nezajímat, tak toho moc nedokážu, ale ani samozřejmě nic nezkazím, ale na druhou stranu budu s navi občas jezdit po poli a nadávat kam jsem se to zase dostal bez upgrade. S touto navigací se seznamuji, ale např. TomToma GO a Sygic pro MT už v pohodě upgraduji a upravuji a jezdím a chodím kudy potřebuji. Takže vše dle mého názoru je o sehnaných informacích a ochotě poradit těm nezkušeným, ať s informacemi naloží dle svého uvážení. To by měl být účel tohoto fóra. Tím nezpochybňuji tvou snahu o pomoc ve smyslu nedělej abys nedopadl špatně, jako já. Díky.

_________________
B5-Passat 2,5 TDI V6 ,B5- Passat 1,9TDI, Passat B6 2,0


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 26.03.2014 20:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.06.2009

Příspěvky:

43

Bydliště:

Chomutov

Ještě pár informací,mám RNS 510 1T0035680B, HW:H11, SW: firmware 1320, mapa West Europe V4 verze 6672. Zjistil jsem na DE stránkách, že upgrade se dá provést u této navigace na firmware 4020, ale pro např. nejnovější mapu V10, která má asi 5,9Gb je zapotřebí upravit 30Gb HDD na 3 sektory s % dělením disku 60/35/5, aby se tam V10 vešla v poho a s rezervou. Toto je převzatá informace z internetu, kterou mi možná někdo potvrdí, doplní, vyvrátí, nebo zcela zamítne jako naprostou kravinu??? Díky za reakce.

_________________
B5-Passat 2,5 TDI V6 ,B5- Passat 1,9TDI, Passat B6 2,0


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 27.03.2014 09:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.01.2010

Příspěvky:

451

Bydliště:

Taus

O to dělení disku se snad ani zajímat nemusíš, u 4020 to proběhne automaticky.
Neupravený firmware ti disk automaticky rozdělí na 3 partition v poměru 50/25/25.
Ke stažení je i upravená verze s poměrem 70/25/5, kde máš pak více místa na hudbu.
PS: Teď vidím, že někdo upravil FW i v poměru 60/35/5, takže si můžeš vybrat :-)
Tady je ještě nějaký info ... http://www.boerse.bz/hard-software/pna- ... ost4909365

_________________
VW Passat Variant 1.9 TDI 3C


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 29.03.2014 10:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.06.2009

Příspěvky:

43

Bydliště:

Chomutov

Díky za reakci, ještě tak 10 let shánění informací a začnu se živit poradenstvím ve věci RNS 510, ale jinak každá rada dobrá. Díky.

_________________
B5-Passat 2,5 TDI V6 ,B5- Passat 1,9TDI, Passat B6 2,0


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group