Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 29.03.2014 19:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.01.2010

Příspěvky:

451

Bydliště:

Taus

Jeste jedna vec - ne vsechny verze fw 4020 provadeji rozdeleni partition, myslim, ze az verze 4120. U fw 4020 musi jit o upravenou verzi, aby disk take rozdelila. Pokud uz nyni bys mel fw 38xx a vice, budes uz mit nyni 3 partitions.

_________________
VW Passat Variant 1.9 TDI 3C


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 30.03.2014 10:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.06.2009

Příspěvky:

43

Bydliště:

Chomutov

To co jsem četl, máš pravdu tak byla upravená verze 4020 na 3 sekce 60/35/5,právě pro velikost nových map, aby se tam vešly nahrát, na úkor muziky, mám RNS510 typu B a firmware 1320 (2009), přehráním by se měla ukázat RNS jako D s možností upgrade na nejnovější verze map. Pouze nevím co to vybíjení baterky, zda se mě to týká, nebo ne.

_________________
B5-Passat 2,5 TDI V6 ,B5- Passat 1,9TDI, Passat B6 2,0


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 30.03.2014 10:51 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12237

Bydliště:

Humpolec

Ano týká pokud mas auto starší než 06/2007

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 08.12.2015 11:18 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

08.12.2015

Příspěvky:

2

Zdravím Vas chcem sa spytat kupil som radio RNS 510 do mojho Tourana 2007 po montazi mi nezobrazuje radio ani navi na pristrojovke GW mam 1K0 907 530 K kodovanie 7F3F17C807008002 a radio ma kodovanie 040104000400008200 tak neviem kde moze byt problem viete mi poradit dakujem


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 08.12.2015 11:21 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12237

Bydliště:

Humpolec

Neříkal si ze zavolas a potvrdis to?

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 08.12.2015 11:38 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

08.12.2015

Příspěvky:

2

komu zavolat ?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 11.10.2016 10:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.05.2009

Příspěvky:

13

Ahoj, mám RNS510 1T0035680P SW 5238 a kódováním 00000400000000200011 a po odblokování obrazu za jízdy se mi nezobrazuje info z navi na maxidotu. Poraďte prosím co změnit v kódování. Nebo je to něčím jiným? Moc diky. Je to v Passatu B7 2013

_________________
VW Passat Alltrack


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 11.10.2016 19:01 
Offline
Pilot
Pilot
Uživatelský avatar

Hodnost:

Pilot

Registrován:

10.09.2015

Příspěvky:

161

Bydliště:

Žilina/Bratislava

Asi ti nejdu ani vsetky tlacitka na volante co? Stalo sa mi to iste ale videl som uz na nete zopar navodov, skusal si hladat? Takto z pamati Ti to ja povedat neviem, mozno sa niekto iny ozve, nie je to niz zlozite.

_________________
Passat B7 Variant | 2011 | 2.0TDI (CFFB) 103kW → 140HP

Moja B7 (by MW)link


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 11.10.2016 19:24 
Offline
Pilot
Pilot
Uživatelský avatar

Hodnost:

Pilot

Registrován:

10.09.2015

Příspěvky:

161

Bydliště:

Žilina/Bratislava

Tak mal som chvilu cas tak som Ti to hned pozrel. V Byte 7 treba zaskrtnut bit 7. Mal by si tam mat namiesto tvojich 20 hodnotu A0. :-)

_________________
Passat B7 Variant | 2011 | 2.0TDI (CFFB) 103kW → 140HP

Moja B7 (by MW)link


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 11.10.2016 19:38 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12237

Bydliště:

Humpolec

A co když ma třeba soundsystem, hlasové ovládání, typ vozu atd? Ma komplet rozhozene kódování

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 11.10.2016 22:22 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

22.11.2015

Příspěvky:

76

Bydliště:

Brno

začal bych tím, že si udělám ve vagu výpis všech jednotek - tam je i kódování a uložil jej. (abych se k němu mohl vrátit) :bot:
... já mám třeba kódování 04000400040000020000.
každého snad trkne, že to je nic neříkající údaj pro ostatní. Co jiný kus (auto), to jiný kód. :old:
Takže pokud máš doma vag (případně někdo kolem tebe), je nejlepší najet do rádia a pak do kódové kalkulačky. Tam si "proklikat" a "zakřížkovat" v bajtech a bitech co tvoje auto má a nemá, nakonec potvrdit. Toť vše. :hul:
Pokud problémy přetrvávají, šel bych po selském rozumu. Tzn, jestli je kódování v navi ok a budíky pořád nic, zkontroluju stejným způsbem i tyto navazující jednotky - budíky, podvolantovku,....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 11.10.2016 22:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.05.2009

Příspěvky:

13

multifunkční volant mi funguje, hlasové ovládání také, PDC a zadní kamera také, jen mi z maxidotu zmizelo AUDIO a NAVIGACE. Zkusil jsem v byte 7 označit bit 7 (BAP) , už to na maxidotu funguje, ale večer jsem si všiml, že prosvěcuje tak na 30% třetí brzdové světlo. To by ale snad nemělo mít žádnou souvislost... doufám... když otevřu víko kufru, tak zhasne, zabouchnu, zase prosvěcuje. Ať je auto zamknuté, odemknuté, pořád prosvěcuje.

_________________
VW Passat Alltrack


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 12.10.2016 08:03 
Offline
Pilot
Pilot
Uživatelský avatar

Hodnost:

Pilot

Registrován:

10.09.2015

Příspěvky:

161

Bydliště:

Žilina/Bratislava

tornado1 píše:
A co když ma třeba soundsystem, hlasové ovládání, typ vozu atd? Ma komplet rozhozene kódování

Poslal svoje sucasne kodovanie a povedal ze mu vsetko funguje ako ma a iba radio nekomunikuje s maxidotom, tak som mu poslal jeho kod kde som upravil iba to aby mu to ficalo a podarilo sa. Pokial mal rozhodene cele kodovanie co nespomenul to by bola ina vec, ale spomenul ze mal iba jeden problem ktory sa bez problemov dal spravit na dialku ocividne ;-)

To Dava: to svetlo s tym nema nic spolocne a ako radia chalani, vzdy si uloz aktualne kodovanie pred tym ako robis nejake zmeny a vyhnes sa podobnym problemom :-)

_________________
Passat B7 Variant | 2011 | 2.0TDI (CFFB) 103kW → 140HP

Moja B7 (by MW)link


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 12.10.2016 20:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.04.2012

Příspěvky:

6374

Bydliště:

east bohemia

já bych mu dal lepší radu - nehrab se v tom, dokud to alespoň zčásti funguje a zajeď si k někomu, kdo tomu rozumí 8)

_________________
VW Passat 3C Variant 2008 BKP
VW Passat 3C Limousine, Executive r-Line 2010, 2.0 TDi, CBBB, 148 kW/404 Nm (SGS/Motorpower)
VW Passat B8 Alltrack white 2016 140kW DSG 4M wagen hier

_________________
*předseda střevní sekce*


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 12.10.2016 20:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.05.2009

Příspěvky:

13

Díky MistrWajn , stačilo doplnit v Byte7 bit7 a je to. Příště si udělám zálohu stávajícího kódování, nenapadlo mě, že se to aktualizací firmware rozhodí. Nic na tom není. Vím pro příště. Moc díky za pomoc.

_________________
VW Passat Alltrack


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group