Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 12.10.2016 23:32 
Offline
VWjunior
VWjunior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

10.09.2015

Příspěvky:

218

Bydliště:

Žilina/Bratislava

Rado sa stalo, hlavne ze funguje vsetko ako ma :-)

_________________
Passat B7 Variant | 2011 | 2.0TDI (CFFB) 103kW → 140HP

Moja B7 (by MW)link


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 27.10.2016 21:38 
Offline
VWagenista
VWagenista

Hodnost:

VWagenista

Registrován:

27.04.2016

Příspěvky:

41

Ahoj .... mam problem s Rns 510 po update soft na verziu 5238 ... otazka : nefunguje mi ovladanie s volantu a ani maxidotu !!??? Vie mi nikto poradit ?? Nieco som sa docital ze treba nejaky soft s nazvom FIX donahravat do radia aby fungoval getawey medzi radiom a ovldanim na volante


Sent from my iPhone using Tapatalk


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 27.10.2016 23:11 
Offline
VWjunior
VWjunior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

10.09.2015

Příspěvky:

218

Bydliště:

Žilina/Bratislava

Napisal som v tom druhom vlakne kde si sa pytal na to iste. A je to vlastne aj tu na predchadzajucej strane, skus pozriet ten bit.

_________________
Passat B7 Variant | 2011 | 2.0TDI (CFFB) 103kW → 140HP

Moja B7 (by MW)link


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 26.12.2016 14:02 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

09.12.2016

Příspěvky:

3

Bydliště:

Plzeň

Dobrý den,
mám problém. Opravovali mi RNS 510(měnila se deska), po namontování vše běží (CD,SD,navigace,rádio s pásmem AM), kromě FM pásma a na maxidotu není rádio ani navigace, u multif. volantu jde pouze hlasitost. Je někdo v okolí Plzně (nejlépe dnes :-) ), kdo to dokáže nakodovat nebo je celé RNS 510 špatně opravené? Děkuji za radu


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 26.12.2016 14:04 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12785

Bydliště:

Humpolec

Stačí nakodovat, popřípadě firmware

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26.12.2016 14:14 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

09.12.2016

Příspěvky:

3

Bydliště:

Plzeň

je někdo v okolí Plzně , kdo by dnes nakódoval RNS 510?? Děkuji


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 26.12.2016 14:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2011

Příspěvky:

1549

Bydliště:

ČR

Pozejtri nejdřív


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 15.02.2017 23:49 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

19.12.2016

Příspěvky:

12

Ahojte
Zaobstaral som min. rok RNS510 do passata 2008 rv. Všetko fungovalo, ovladanie na volante, ale ked odstavím auto a pridem za 2h a radio stale beží, ventilator radia. A v poslednej dobe sa stava že odstavím auto vytiahnem kluč a radio stale beží. Alebo mi svieti len Display bez tlačidiel. Po chvili je všetko OK.
Diagnostika hlasi chybu "Databus for Infotainment" . Jednotku getway tam mam 3C0907530H. Kde by mohol byt problem? vedel by mi niekto stym pomoct? poradit?
dakujem za rady


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 09.10.2017 21:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.01.2010

Příspěvky:

170

Bydliště:

Moravskoslezský kraj

Chlapy je normální že RNS-510 po zapnutí kličce hned hraje rádio a někdy je na displeji Welcome to Volkswagen a trvá naběhnutí trochu díl ? to se nezobrazí pokaždé .

Hlavně jde mně o to že jak naběhne to logo Welcome to Volksvagen a dám zpátečku tak aj trvá než spustí kameru na displeji .

_________________
Passat Variant B7/ 2012 /2.0TDI 103kw CFFB/ Highline


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 09.10.2017 21:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.04.2012

Příspěvky:

7054

Bydliště:

east bohemia

ano, bohužel je to "normální", chová se to poměrně překvapivě někdy, jednou jsi pryč 2 hodiny a naskočí to skoro hned a jindy zastavíš na 3 minuty jen na benzince pro cigára a startuje to dýl než Apollo 13 8)

_________________
VW Passat 3C Variant 2008 BKP
VW Passat 3C Limo, Executive r-Line 2010, 2.0 TDi, CBBB, 148 kW/404 Nm
VW Passat B8 Alltrack white 2016 140kW DSG 4M
VW Passat B8 Alltrack grey 2017 140kW DSG 4M

_________________
*předseda střevní sekce*


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 09.10.2017 22:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2010

Příspěvky:

5018

Bydliště:

Praha

Je to normální, začne nabíhat po odemčení/otevření, pokud hned skočíš do auta a startuješ tak ji to pak trvá, pokud je mezi tím větší časová prodleva tak stačí naběhnout a rovnou hraje. To samé když se ještě po jízdě nestačí uspat, pak taky jede hned.

_________________
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
Pásovec 3C 2.0TDI BKP Highline DSG
ŠKODA Octavia RS CEGA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 21.10.2017 11:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.02.2009

Příspěvky:

138

Bydliště:

karviná

Zdarec.mel jsem v aute original autoradio RCD 510 (nevim ted presne jeho oznaceni.proste menic na 6CD,SD kartu a radio.proste to uplne obycejne) vsechno na nem fungovalo jak melo komunikovalo s maxidotem (ukazovali se mi nazvy pisni stanice radia).vymenil jsem ho za novejsi model 7" s navi BT a DVD ale mam s nim problem.multifunkcni volant funguje normalne ale maxidot neukazuje navigaci,u pisnicek neukazuje jmeno pisne ale pouze track 1,track 2 atd a u radia neukazuje jmeno stanice ale pouze frekvenci.nevi nekdo co s tim ?

_________________
vw golf4 1,9SDI/50KW vw passat 2.0TDI/103kw


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 21.10.2017 12:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2011

Příspěvky:

1549

Bydliště:

ČR

Jaký novější?


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak nakódovat RNS 510
PříspěvekNapsal: 21.10.2017 13:12 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12785

Bydliště:

Humpolec

Nějakou činu.. navigaci umím zprovoznit

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group