Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nav RNS 510 radiotext
PříspěvekNapsal: 30.01.2011 17:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.01.2011

Příspěvky:

29

Čaute club-aci ma niekto skutočnu RNS 510 ,1T0 035 680 D nie softwerovo upravenu B alebo C verziu namontovanu resp, odskušanu verziu so sw 3810.Chcem zistit alebo sa spytať či sa naozaj objavi okienko TEXT pri stlačeni okienka EXTRA pri prehravani alebo je to len fikcia


Přílohy:
radiotext-empfangen-8083259012343962506.JPG
radiotext-empfangen-8083259012343962506.JPG (1.89 MiB) Zobrazeno 1060 krát

radiotext-empfangen-8083259012343962506.JPG
radiotext-empfangen-8083259012343962506.JPG (1.89 MiB) Zobrazeno 1060 krát

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nav RNS 510 radiotext
PříspěvekNapsal: 30.01.2011 17:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.01.2011

Příspěvky:

29

dalšie foto


Přílohy:
text-auswaehlen-8925990498232969207.JPG
text-auswaehlen-8925990498232969207.JPG (1.85 MiB) Zobrazeno 1059 krát

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nav RNS 510 radiotext
PříspěvekNapsal: 30.01.2011 18:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.07.2010

Příspěvky:

49

Mám ten firmware u sebe, je to jen testovací, nikdy nevydaná verze. Mel jsem ji nahranou a u českých stanic je tam bída, jen nazev stanice, nebo většinou nic. U CRo a par stanic je napsano, co se pravě vysíla. Takže u nás celkem k h...u :o). A nefungovala u něj regulace podsvícení displeje, pořád šlo na max. Ještě je jina barva vedení trasy v navigaci a to je vše co je jiny. Verze 3810 i 3890 funguje bez problémů, jen tam už ten radiotext neni.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nav RNS 510 radiotext
PříspěvekNapsal: 25.12.2011 03:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2008

Příspěvky:

1521

Bydliště:

SVK ( SLC, SL )

Andysek píše:
Mám ten firmware u sebe, je to jen testovací, nikdy nevydaná verze. Mel jsem ji nahranou a u českých stanic je tam bída, jen nazev stanice, nebo většinou nic. U CRo a par stanic je napsano, co se pravě vysíla. Takže u nás celkem k h...u :o). A nefungovala u něj regulace podsvícení displeje, pořád šlo na max. Ještě je jina barva vedení trasy v navigaci a to je vše co je jiny. Verze 3810 i 3890 funguje bez problémů, jen tam už ten radiotext neni.



vies prosim upnut niekde tento skusobny firmware? je tam totizto jeden subor ktory upravuje vlastnosti radia a chcel by som ho ceknut aky tam je prikaz ci tam to niejej blokovane. tento radiotext. DIK

_________________
VW Passat 2.0 103kw Sportline = Moje presuvadlo
Najväčšou hrozbou v cestnej premávke sú autá, ktoré sú rýchlejšie než schopnosť ich vodičov myslieť


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nav RNS 510 radiotext
PříspěvekNapsal: 25.12.2011 16:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.01.2011

Příspěvky:

29

Stale patram potom radiotexte no žial neuspešne už som si stiahol 3. verzie 3800 no nič.Tej 510 chyba už len kročik k dokonalosti ale niesom jediny kto čaka na novu verziu no nechapem ake problemy može mať s tym VW group ked to nechce povoliť do softwaru


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nav RNS 510 radiotext
PříspěvekNapsal: 26.12.2011 09:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2008

Příspěvky:

1521

Bydliště:

SVK ( SLC, SL )

no na strankach VW pisu ze radiotext je uz dostupny na F verziach . ale ani tam nejde skusal som to uz a neviem to tam najst. nepovolil to ani origo co tam bolnahodeny.

_________________
VW Passat 2.0 103kw Sportline = Moje presuvadlo
Najväčšou hrozbou v cestnej premávke sú autá, ktoré sú rýchlejšie než schopnosť ich vodičov myslieť


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nav RNS 510 radiotext
PříspěvekNapsal: 27.12.2011 16:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.01.2011

Příspěvky:

29

Podla mojho nazoru by mal dostupný až ked sa začne predavať nové CC t.j. asi Februar 2012 som si všimol že bude mať nový climatronic žeby prišiel aj nový software ?tak uvidíme možno pride aj niečo iné nove trebars wifi do auta jak ma Audi A6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nav RNS 510 radiotext
PříspěvekNapsal: 28.12.2011 18:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2008

Příspěvky:

1521

Bydliště:

SVK ( SLC, SL )

konkretne tuto mam. je tam napisane krasne ze podporuje radiotext a ajtak to nieje v menu....
http://www.volkswagen-zubehoer-shop.de/ ... a669a65945

_________________
VW Passat 2.0 103kw Sportline = Moje presuvadlo
Najväčšou hrozbou v cestnej premávke sú autá, ktoré sú rýchlejšie než schopnosť ich vodičov myslieť


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nav RNS 510 radiotext
PříspěvekNapsal: 29.12.2011 18:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.01.2011

Příspěvky:

29

nevedia co predavaju !!! možno podporuje len pri dodatočnom dab radiu alebo skus reklamovať


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nav RNS 510 radiotext
PříspěvekNapsal: 29.12.2011 20:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2008

Příspěvky:

1521

Bydliště:

SVK ( SLC, SL )

uz sa stalo dnes sa kontaktoval slovensky importer nemecky bude sa zajtra informovat nech vysvetlia tento omyl......
Inak ak si dobre vsimnete tu stranku predajcu F kova alebo G ckova ktore su nove . maju uz 40GB HDD a oni uvadzaju 30GB :)

_________________
VW Passat 2.0 103kw Sportline = Moje presuvadlo
Najväčšou hrozbou v cestnej premávke sú autá, ktoré sú rýchlejšie než schopnosť ich vodičov myslieť


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nav RNS 510 radiotext
PříspěvekNapsal: 30.12.2011 23:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.11.2010

Příspěvky:

1512

Bydliště:

Praha-Barrandov

ja jsem nejak extra nepochopil o cem se tady bavite ? funjuje to ? nefunguje ? v pondeli si jedu pro origo novou navi od VW tak bych to rad odskousel...

_________________
www.invicomp.cz Odvirování,Diagnostika a řešení nefunkčnosti,Zrychlení,Fyzické i programové čištění,Záloha dat,Snížení hlučnosti,Domácí síť ,Technické poradenství, Výuka práce s počítači i programy ...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nav RNS 510 radiotext
PříspěvekNapsal: 31.12.2011 01:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.05.2009

Příspěvky:

277

Bydliště:

Ostrá ... dědina

2 Coster: no ja uz ji mam po tom "odbornem" zasahu nejakeho lapky a hadej co jsem dostal.. ve VW na Proseku?
Ano, je nova, nicmene ma index "C".. stejna jaka tam byla podle VINka... :(

Taky jsem doufal, ze prijde neco z novejsim indexem... :x

_________________
Variant, R-Line Plus Edition, 2.0 TDI, 4 Motion, DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nav RNS 510 radiotext
PříspěvekNapsal: 31.12.2011 11:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2008

Příspěvky:

1521

Bydliště:

SVK ( SLC, SL )

ja mam F a nefunguje to. skusal som to aj na salone v 2autach jedno malo tiez F a druhe G ( jediny rozdiel vnich je ze jedna ma origo WE a druha EE ) a ani tam to neslo.....

vyskusat to mozes hned a to tak ze ako je hore v obrazkoch ked v radiu nahodis extra tak by ti malo zobrazit ponuku text

_________________
VW Passat 2.0 103kw Sportline = Moje presuvadlo
Najväčšou hrozbou v cestnej premávke sú autá, ktoré sú rýchlejšie než schopnosť ich vodičov myslieť


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nav RNS 510 radiotext
PříspěvekNapsal: 31.12.2011 13:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.06.2010

Příspěvky:

2784

já mám RCD 510 a mám to tam, ale je to úplně k ničemu, vyjímečně se tam objeví název skladby, ale většinou je max název stanice

_________________
Passat Variant 3C, Comfortline, tmavě šedá metla + LT 35 2.5TDI + T4 2.4D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nav RNS 510 radiotext
PříspěvekNapsal: 31.12.2011 15:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.11.2010

Příspěvky:

1512

Bydliště:

Praha-Barrandov

hele me tam nedaj podle vin protoze ve vin mam MFD :D

_________________
www.invicomp.cz Odvirování,Diagnostika a řešení nefunkčnosti,Zrychlení,Fyzické i programové čištění,Záloha dat,Snížení hlučnosti,Domácí síť ,Technické poradenství, Výuka práce s počítači i programy ...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group