Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: HDD mi ukazuje kapacitu jen cca 13giga
PříspěvekNapsal: 03.02.2011 14:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.01.2011

Příspěvky:

4

Přehrál jsme fw a teď mi HDD ukazuje jen 13giga celkovou kapacitu.
Poradí mi někdo co s tím :-(

EDIT
Tak jsem tomu dal trochu času a zkusil to přeinstalovat.
Nejdřív jsem nahrál FW 2760 a ukazovalo to cca 18,5giga.
Pak jsem zkusil nahrát verzi 3810 a jsem zpátky na cca 13giga :-(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: HDD mi ukazuje kapacitu jen cca 13giga
PříspěvekNapsal: 06.02.2011 20:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.01.2011

Příspěvky:

4

tomu vůbec nerozumím :-(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: HDD mi ukazuje kapacitu jen cca 13giga
PříspěvekNapsal: 06.02.2011 20:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2223

Bydliště:

Malacky, SR

Ze mas vsetko spravne. Novym FW sa Ti inac prerozdelili particie urcene pre konkretne pouzitie..

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: HDD mi ukazuje kapacitu jen cca 13giga
PříspěvekNapsal: 07.02.2011 00:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.01.2011

Příspěvky:

4

To jsem z toho příspěvku asi pochopil.
Ale znamená to, že teď už mám na např MP3 jen těch cca 13 giga?

A kde je ten zbytek?
Předpokládám, že "program" do navigace je zhruba stejně velký.
Mapy jsou taky obdobné

Proč si to předtím vzalo jen 10giga a teď 17?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: HDD mi ukazuje kapacitu jen cca 13giga
PříspěvekNapsal: 08.02.2011 11:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.01.2011

Příspěvky:

4

Aha :)
A nedá se to nějak změnit?
Protože 8giga na POI se mi zdá nesmyslně moc..


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: HDD mi ukazuje kapacitu jen cca 13giga
PříspěvekNapsal: 08.02.2011 13:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.07.2010

Příspěvky:

49

Dá, nový RNS už maji 40 GB HDD a jde tam dát i větší, když najdeš někoho šikovnýho, je tam HDD jako v notebooku. Konkrétně v RNS je IDE Hitachi 2,5"
Paměť je potřeba pro nový generace map.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: HDD mi ukazuje kapacitu jen cca 13giga
PříspěvekNapsal: 09.02.2011 09:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.07.2010

Příspěvky:

49

Lixodey píše:
Andysek píše:
Dá, nový RNS už maji 40 GB HDD a jde tam dát i větší, když najdeš někoho šikovnýho, je tam HDD jako v notebooku. Konkrétně v RNS je IDE Hitachi 2,5"
Paměť je potřeba pro nový generace map.


Ne tam ide inne HDD ja na notebooku. Na notebooku e 5200 a hdd na rns Hitachi maje 4870 a maji inne temp regim. Ale jak xcesh ja vim ja instalovati do rns 80 gb :D
Ja mam do rns 40 gb hdd.


Já to vysvětlil v principu, že výměna je možná, ne v detailu. Každopádně to jde :wink:


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group