Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: v RNS 510 mam vychozi pozici Mnichov
PříspěvekNapsal: 02.06.2011 12:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.07.2008

Příspěvky:

211

Bydliště:

ČR

ahoj,
skoro pokazdeš kdyz dam vyhledat trasu v navigaci RNS 510 tak mi to jako vychozi bod vyhledava z mnichova, myslim si ze by prece vychozi misto melo byt vzdy to kde zrovna jsem, ne? Drive to nedelalo, ted to dela dost casto? nejak to tovarne zresetovat, ci jak na to?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: v RNS 510 mam vychozi pozici Mnichov
PříspěvekNapsal: 02.06.2011 14:54 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

není to mnichov ale regensburg.. neparkuješ třeba v garáži nebo nezadáváš hned po nasrtování?

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: v RNS 510 mam vychozi pozici Mnichov
PříspěvekNapsal: 02.06.2011 14:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.07.2008

Příspěvky:

211

Bydliště:

ČR

je to mozne ze je to regensbur, nicmene to ukazuje kolecko pres mnichov.
JJ vcera jsem byl ve vidni a zadaval jsem to v podzemni garazi, ale pak jsem vyjel ven a trvalo to tak 10 minut nez se to vzpamatovalo, a dneska rano volne na parkovisti. Po jake dobe muzu zadavat od nastartovani?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: v RNS 510 mam vychozi pozici Mnichov
PříspěvekNapsal: 26.07.2011 18:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.07.2008

Příspěvky:

211

Bydliště:

ČR

problem stale pretrvava - cesta z brna do prahy, dal jsem tlacitko NAV a pak sledovani kolik je nalezenych satelitu, ale cca 60km to stale melo bud jeden nebo dva, az tri jsou zapotrebi aby se preplo do 2D rezimu a navigace uz vi kde je. mnohdy navigace strasne dlouho vyhledava satelity. Cim to muze byt, drive to nedelalo, ale treba ve meste nez se vzpamatuje tak uz jsem na miste kam jsem chtel dojet podle iPhonu:-)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: v RNS 510 mam vychozi pozici Mnichov
PříspěvekNapsal: 27.07.2011 19:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.07.2008

Příspěvky:

211

Bydliště:

ČR

nikdo nevi?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: v RNS 510 mam vychozi pozici Mnichov
PříspěvekNapsal: 27.07.2011 19:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.05.2010

Příspěvky:

365

nápad....mě se tohle dělo, když jsem měl vzadu skřípnutou anténu, takže vyndej rns, zkontroluj kabel od gps a pak to tam opatrně zandej a kontroluj jestli se drát nezlomí.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: v RNS 510 mam vychozi pozici Mnichov
PříspěvekNapsal: 27.07.2011 20:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.07.2008

Příspěvky:

211

Bydliště:

ČR

podivam se, mam to v golfu VI antenu mam v palubce nalepenou, a vede hned k radiu, ale zitra se podivam, dneska jsem rozebiral vice nez dost v aute:-) uvidime


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: v RNS 510 mam vychozi pozici Mnichov
PříspěvekNapsal: 27.07.2011 23:02 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

v palubce nebo na palubce?

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: v RNS 510 mam vychozi pozici Mnichov
PříspěvekNapsal: 27.07.2011 23:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2223

Bydliště:

Malacky, SR

Tiez by som uvazoval pri prvotnych problemoch so signalom antenu vyviezt niekde pod strop, alebo pod. Idealne rovno na strechu..

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: v RNS 510 mam vychozi pozici Mnichov
PříspěvekNapsal: 28.07.2011 11:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.07.2008

Příspěvky:

211

Bydliště:

ČR

instaloval jsem to presne jak je to na tomto videu. Ale od instalace cca v lednu vse fungovalo jak ma, az ted za cca posledni mesic to dela ze to dlouho trva nez to vyhleda satelity. Dnes jsem to kontroloval, a akabel vse ok. Samozrejme bych tu antenu dal nekam lepe, pod strechu, nebo nekam, ale chci aby nebyla videt, ne treba lepit na celni sklo ci na palubovku.

http://www.youtube.com/watch?v=cpdnnNw4wlc


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: v RNS 510 mam vychozi pozici Mnichov
PříspěvekNapsal: 28.07.2011 18:01 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

dej na palubovku a uvidíš..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: v RNS 510 mam vychozi pozici Mnichov
PříspěvekNapsal: 28.07.2011 18:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.07.2008

Příspěvky:

211

Bydliště:

ČR

jak jsem psal nechci ji mit nekde na viditelnem miste. Drive vse fungovalo naprosto v pohode, az tedka, tak nevim jestli se nejak nepokazila antena treba. Chci vyresit problem, ne jen premistit antenu, byt by mela lepsi signal.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: v RNS 510 mam vychozi pozici Mnichov
PříspěvekNapsal: 28.07.2011 19:51 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

tak ho vyřeš

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: v RNS 510 mam vychozi pozici Mnichov
PříspěvekNapsal: 28.07.2011 21:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.07.2010

Příspěvky:

49

A nemenil jsi nahodou v posledni dobe celni sklo? signal prochazi bez problemu pres normalni, ev. tmave sklo. Pokud se tam da determalni, tak v nem je folie pres ktery signal neprochazi a kdyz, tak hodne spatne.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: v RNS 510 mam vychozi pozici Mnichov
PříspěvekNapsal: 08.08.2011 17:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.07.2008

Příspěvky:

211

Bydliště:

ČR

vytahl jsem antenu uplne ven, je magneticka tak jsem ji dal provizorne na strechu s kabelem jen tak pres kabinu, pockal po nastartovani 3 minuty a dal mapy a pak tlacitko pozice gps a stale mi to hledalo 2-3 satelity, coz je stale malo aby to melo 3D signal na to aby to urcilo kde jsem. Tak uz nevim, na to ze vse driv fungovalo, tak to asi bude antenou, sezenu jinou a vyzkousim, zda dela to same. Jinak by to bylo asi radiem, nicim jinym uz snad ne. Potize jedny:(


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group