Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Rns 510 ze škody do 3c
PříspěvekNapsal: 01.07.2011 21:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.06.2011

Příspěvky:

68

mám RNS 510 ze škody a vždy při startu mě to vítá velkým logem škoda auto ... pomůže přehrátí softwaru ?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Rns 510 ze škody do 3c
PříspěvekNapsal: 01.07.2011 22:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

567

Bydliště:

Zilina

zelene gombiky Ti nevadia?
soft ne

_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Rns 510 ze škody do 3c
PříspěvekNapsal: 01.07.2011 22:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.06.2011

Příspěvky:

68

no trochu vadi ale ty mi jsou jasny ze jsou daný ...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Rns 510 ze škody do 3c
PříspěvekNapsal: 02.07.2011 10:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

Prehrat FW jde, predelas to komplet na RNS510 VW (Musis vedet, jak na to). Tlacitka jdou taky podsvitit cervene, jen mit vybaveni a byt sikovny. :)

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Rns 510 ze škody do 3c
PříspěvekNapsal: 02.07.2011 11:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.06.2010

Příspěvky:

2784

TNT: přesně tak, všechno jde když se chce, ale nevšiml jsem si, že by columbusy byly o tolik levnější, že by se ta předělávka vyplatila

_________________
Passat Variant 3C, Comfortline, tmavě šedá metla + LT 35 2.5TDI + T4 2.4D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Rns 510 ze škody do 3c
PříspěvekNapsal: 02.07.2011 13:11 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

vyměnit přední panel a bude svítit červeně, myslím že ho tu někdo nabízel.. jinak ho mám kdyby jsi potřeboval.. logo jde taky změnit

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rns 510 ze škody do 3c
PříspěvekNapsal: 02.07.2011 23:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.06.2011

Příspěvky:

68

kolik by stála výměna panelu ? ... a kolik výměna loga :) ?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Rns 510 ze škody do 3c
PříspěvekNapsal: 06.07.2011 07:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

977

Bydliště:

Praha

Taky jsem predelaval podsviceni na cervene, staci vymenit par ledek.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Rns 510 ze škody do 3c
PříspěvekNapsal: 30.07.2011 22:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

864

Bydliště:

East Bohemia

jen OT, muzu nahrat mapy z VW do Columbuse ?

_________________
ex GIV GTI R-line edition, TDI 132kw, EGR - off, online control double chip ECU unit


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Rns 510 ze škody do 3c
PříspěvekNapsal: 30.07.2011 22:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2223

Bydliště:

Malacky, SR

Ono, tu kazdy pise vo verziach napr. len 3810, kedze to je prave pre VW (a sme na VW fore), ale kazdy FW je aj pre Skodu, Seat .. a v oznaceni ma 3814, 3816 ... Takze kazdy pre VW je aj pre Skodovku, cize aj pre Columbus..

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Rns 510 ze škody do 3c
PříspěvekNapsal: 31.07.2011 09:21 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

je tam rozdíl pro předface OII!

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rns 510 ze škody do 3c
PříspěvekNapsal: 04.08.2011 21:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.05.2010

Příspěvky:

5

Ahoj všem chtel bych se zeptat zd by nebyl navod jak predelat podsviceni radia MFD2


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Rns 510 ze škody do 3c
PříspěvekNapsal: 17.09.2011 13:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

715

Bydliště:

Praha 9

..jako, ty ledky prepajkujes uplne v poho ..trochu mit na to nervy, ale jde to .. a i logo lze nahrat .. nebo vymenit predni panel .. kdyz tak prepajkuji, nebo sezenu panel .. logo taky no prob.

_________________
VW a Škoda díly. Oleje,filtry,brzdy,tlumiče,díly motorů,karoserie,xenony,denní svícení,led autožárovky audio&video. Povinné ručení,havarijní pojištění,chiptuning,diagnostika,kódování. http://www.svspraha.cz


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Rns 510 ze škody do 3c
PříspěvekNapsal: 17.10.2011 06:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.08.2011

Příspěvky:

49

Bydliště:

Prostějov

Řešil jsem úplně stejný problém.
Koupil jsem levně Columbuse a chtěl ho dát do Passata.
Je to nesmysl. Raději to prodej a kup si RNS pro VW.
Udělal jsem to tak a je to to nejlepší.
Než někde pájet diody atd.

_________________
VW Passat Variant Highline 2.0TDI 103kW 06/2008


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group