Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Columbus vystup ma zesilovac
PříspěvekNapsal: 24.10.2011 21:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.10.2009

Příspěvky:

253

Chtel jsem se zeptat da se na columbus pripojit zesilovac pro subwofer? Columbus nema cinch zezadu tak se ptam.. Dik


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Columbus vystup ma zesilovac
PříspěvekNapsal: 27.10.2011 21:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.11.2010

Příspěvky:

1512

Bydliště:

Praha-Barrandov

jedine pres HI/LO prevodnik..a pocitej ze kvalita zvuku nebude 100%centni...

_________________
www.invicomp.cz Odvirování,Diagnostika a řešení nefunkčnosti,Zrychlení,Fyzické i programové čištění,Záloha dat,Snížení hlučnosti,Domácí síť ,Technické poradenství, Výuka práce s počítači i programy ...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group