Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: jak zjistit typ gatewaye?
PříspěvekNapsal: 17.11.2011 12:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.01.2011

Příspěvky:

417

zdravím,známý mi nabídl navigaci rns 510.Mám passata rv.2006 (modelový rok 2007),mám obavu,že je tam starší gateway a navigace mi bude vybíjet baterku.jak zjistit typ gatewaye?lze to nějak podle VINu,přes diagnostiku či jinak(co nejjednoduššeji)?Díky za odpověď na můj možná hloupý dotaz.

_________________
VW Passat 3C 2006 Highline 4Motion silver sedan (2,0 tdi, 103 kw, bohužel BKP, ale motor kupodivu zatím bez závady)
My ze Slovácka máme jedno univerzální řešení na všechno - ALKOHOL :drug:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak zjistit typ gatewaye?
PříspěvekNapsal: 17.11.2011 14:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.06.2010

Příspěvky:

2784

vdostalek: na 99% máš C, jde to zjistit přes diagnostiku, nebo se můžeš podívat sám, sice je tam blbý přístup, ale já si to fotil :) Nebo si můžeš nechat na RNS upravit firmware a bude ti stačit Céčková GW

_________________
Passat Variant 3C, Comfortline, tmavě šedá metla + LT 35 2.5TDI + T4 2.4D


Naposledy upravil uncompromised dne 17.11.2011 15:01, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak zjistit typ gatewaye?
PříspěvekNapsal: 17.11.2011 14:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.01.2011

Příspěvky:

417

jo,o úpravě FW jsem slyšel,ale nemáám tušení v čem to spočívá,měl bych obavu o 100% funkčnost.jinak dík za odpověď.

_________________
VW Passat 3C 2006 Highline 4Motion silver sedan (2,0 tdi, 103 kw, bohužel BKP, ale motor kupodivu zatím bez závady)
My ze Slovácka máme jedno univerzální řešení na všechno - ALKOHOL :drug:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jak zjistit typ gatewaye?
PříspěvekNapsal: 17.11.2011 19:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.11.2010

Příspěvky:

1512

Bydliště:

Praha-Barrandov

o funkcnost se bat nemusis..das tam proste jen starej FW 0900.. :-) funkcnost je skoro stejna az na to ze to umi snad jen 2gb karty...a ma trosku jinou image...

_________________
www.invicomp.cz Odvirování,Diagnostika a řešení nefunkčnosti,Zrychlení,Fyzické i programové čištění,Záloha dat,Snížení hlučnosti,Domácí síť ,Technické poradenství, Výuka práce s počítači i programy ...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group