Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: instalace RCD 510 místo 500
PříspěvekNapsal: 23.01.2012 12:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.12.2011

Příspěvky:

4

Ahoj, mám Passat 3C r.v. 09/2006. Je tam rádio RCD 500, chtěl bych upgradovat na RCD 510. Stačí jen vyměnit nebo je k tomu potřeba něco dokupovat? Předem díky za radu.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace RCD 510 místo 500
PříspěvekNapsal: 23.01.2012 13:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.06.2010

Příspěvky:

2784

beron007: buď koupit novější gateway za cca 2500,- nebo upravit firmware v RNS

_________________
Passat Variant 3C, Comfortline, tmavě šedá metla + LT 35 2.5TDI + T4 2.4D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace RCD 510 místo 500
PříspěvekNapsal: 23.01.2012 14:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.12.2011

Příspěvky:

4

Ahoj, díky za info, vím, že jsem v sekci Navigace, ale ptám se na RCD510, platí pro něj to samé co pro RNS? Takže GW F a výše? Nebude se pak vybíjet baterka? Sorry za blbé dotazy, jsem tu nový..


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace RCD 510 místo 500
PříspěvekNapsal: 23.01.2012 14:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.06.2010

Příspěvky:

2784

beron007: aha, to jsem přehlídl, GW stačí E a vyšší, ale před koupí by to chtělo zjistit jestli nepodporuje DCC, jinak ti to bude hlásit chybu. Já jsem měl RCD 510 na stejně starým autě jako ty a baterku mi to nevybíjelo ani se starou GW, tak nejlepší bude koupit rádio a hlídat baterku, pak se uvidí...

_________________
Passat Variant 3C, Comfortline, tmavě šedá metla + LT 35 2.5TDI + T4 2.4D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace RCD 510 místo 500
PříspěvekNapsal: 23.01.2012 14:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.12.2011

Příspěvky:

4

uncompromised: díky za rady, ještě stupid dotaz - jak mám hlídat baterku? Žádný měřič nemám, takže systém pokus/omyl - nastartuju/nenastartuju?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace RCD 510 místo 500
PříspěvekNapsal: 23.01.2012 15:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.06.2010

Příspěvky:

2784

beron007: multimetr stojí v OBI 200,-, nebo jak říkáš, pokus omyl, přes noc by měla být vybitá, tak ji tam dej např v sobotu, v neděli ráno zjistíš, že je baterka vybitá tak můžeš celý den nabíjet

_________________
Passat Variant 3C, Comfortline, tmavě šedá metla + LT 35 2.5TDI + T4 2.4D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace RCD 510 místo 500
PříspěvekNapsal: 24.01.2012 16:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.11.2010

Příspěvky:

1512

Bydliště:

Praha-Barrandov

DCC?? ACC ne ? btw kup GW E jestli nemas ACC... jestli mas ACC kup F ta podporuje ACC.. nekde tu Svanco psal vycet GW pro ACC...Pak budes potrebovat jeste GPS antenu :....

_________________
www.invicomp.cz Odvirování,Diagnostika a řešení nefunkčnosti,Zrychlení,Fyzické i programové čištění,Záloha dat,Snížení hlučnosti,Domácí síť ,Technické poradenství, Výuka práce s počítači i programy ...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace RCD 510 místo 500
PříspěvekNapsal: 24.01.2012 16:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.06.2010

Příspěvky:

2784

Coster: není to jedno? hlavně že tam jsou ty dvě céčka :D

_________________
Passat Variant 3C, Comfortline, tmavě šedá metla + LT 35 2.5TDI + T4 2.4D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace RCD 510 místo 500
PříspěvekNapsal: 24.01.2012 16:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.01.2010

Příspěvky:

450

Bydliště:

Taus

Na co GPS anténu, když chce RCD 510 ....

_________________
VW Passat Variant 1.9 TDI 3C


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace RCD 510 místo 500
PříspěvekNapsal: 24.01.2012 17:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.11.2010

Příspěvky:

1512

Bydliště:

Praha-Barrandov

ajooo!!! Omlouvam se !! GPS samozdrejme nepotrebujes...uz jsem zblblej z tech nekonecnych dotazu k RNS :-) Moje chyba.. :-)

_________________
www.invicomp.cz Odvirování,Diagnostika a řešení nefunkčnosti,Zrychlení,Fyzické i programové čištění,Záloha dat,Snížení hlučnosti,Domácí síť ,Technické poradenství, Výuka práce s počítači i programy ...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace RCD 510 místo 500
PříspěvekNapsal: 24.01.2012 17:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.11.2010

Příspěvky:

1512

Bydliště:

Praha-Barrandov

unco :-) no 2x CC tam sice je jen je to trosku rozdilne..ale fakt jen malinko :D DCC je ten system podvozku kterej nastavuje tvrdost atp.. Sport...atp.. z CCcka.. :-) mozna uz i z B7 to nwm jestli to do toho davaji :-) ACC je preci preci lajcky receno tempomat s automatickym odstupem od vozidla pred tebou :-) Pokud se nepletu :-) Coz se urcite nepletu

_________________
www.invicomp.cz Odvirování,Diagnostika a řešení nefunkčnosti,Zrychlení,Fyzické i programové čištění,Záloha dat,Snížení hlučnosti,Domácí síť ,Technické poradenství, Výuka práce s počítači i programy ...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace RCD 510 místo 500
PříspěvekNapsal: 24.01.2012 17:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.12.2011

Příspěvky:

4

Coster: ACC ani DCC tam není, takže GW E by snad mělo stačit. Díky za rady.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace RCD 510 místo 500
PříspěvekNapsal: 24.01.2012 19:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.11.2010

Příspěvky:

1512

Bydliště:

Praha-Barrandov

urcite :-)

_________________
www.invicomp.cz Odvirování,Diagnostika a řešení nefunkčnosti,Zrychlení,Fyzické i programové čištění,Záloha dat,Snížení hlučnosti,Domácí síť ,Technické poradenství, Výuka práce s počítači i programy ...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group