Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: RNS 300 jak zapojit Subwofer
PříspěvekNapsal: 04.04.2012 14:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2011

Příspěvky:

27

Bydliště:

Praha

lidi poradte mi jak na tomhle radiu zapojit subwofer.
jestli na nejaky reprak nebo je na radiu vystup na subwofer

_________________
manažer na finančním trhu


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 300 jak zapojit Subwofer
PříspěvekNapsal: 05.04.2012 18:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.05.2011

Příspěvky:

6

Bydliště:

Bratislava

ahoj
az je to podobne ako na RNS 510 / co asi ano / tak mas dve moznosti a to high low prevodnik co tu uz niektory maju tak spravene alebo to idem priamo vytiahnut z radia.
Ja som dnes akurat zobral so servisu moju RNS kde mi vytiahli 4x cinche a remote kabel
v sobotu idem dokoncit celu montaz hudby tak uvidime


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 300 jak zapojit Subwofer
PříspěvekNapsal: 08.04.2012 21:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2358

soprano121 píše:
ahoj
az je to podobne ako na RNS 510 / co asi ano / tak mas dve moznosti a to high low prevodnik co tu uz niektory maju tak spravene alebo to idem priamo vytiahnut z radia.
Ja som dnes akurat zobral so servisu moju RNS kde mi vytiahli 4x cinche a remote kabel
v sobotu idem dokoncit celu montaz hudby tak uvidime


Cauko muzes rict vice info o tom vyvedeni primo z navi? Odkud vzali signal? V radiu to primo napojili na predni a zadni standartni vystupy? Pro vystup na sw uz jsou primo orezane frekvence?

Diky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 300 jak zapojit Subwofer
PříspěvekNapsal: 12.04.2012 21:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.05.2011

Příspěvky:

6

Bydliště:

Bratislava

shaft.cz píše:
soprano121 píše:
ahoj
az je to podobne ako na RNS 510 / co asi ano / tak mas dve moznosti a to high low prevodnik co tu uz niektory maju tak spravene alebo to idem priamo vytiahnut z radia.
Ja som dnes akurat zobral so servisu moju RNS kde mi vytiahli 4x cinche a remote kabel
v sobotu idem dokoncit celu montaz hudby tak uvidime


Cauko muzes rict vice info o tom vyvedeni primo z navi? Odkud vzali signal? V radiu to primo napojili na predni a zadni standartni vystupy? Pro vystup na sw uz jsou primo orezane frekvence?

Diky



ahoj, napojili to priamo v radiu so zadu mi trcia 2 pare cinch a remote. s tym bol trosku problem ale manik si s tym super poradil. po cca 20 sekundach sa vypne zosik.

nemam orezane ziadne repro ale vraj to bude trochu rusit.
zatial mam zapojeme len woofre ale dufam ze do konca buduceho tyzdna to bude cele hotove tak ti potom napisem az tak


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 300 jak zapojit Subwofer
PříspěvekNapsal: 13.04.2012 09:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2358

Ahoj, super dej pak vedet. Jinak ty vystupy CINCH jsou rozdvojene od origo predniho a zadniho linkovyho - tzn.kdyz na radiu zeslabis zadni repro tak SW (pokud je natazeny z rear link. vystupu) se ztlumi taky, nebo jsou na sobe nezavisle?

Diky


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: piratmodrovous a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group