Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 124 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: POI do rns 510
PříspěvekNapsal: 29.05.2016 22:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.06.2011

Příspěvky:

7

Ahoj,

POI s radary opravdu vypadají skvěle, takže jsem zkusil dnes nahrát. Bohužel po nakopírování na sd kartu a po odklikání v setupu import neproběhne. Potvrdím že chci importovat a pak hned rychle vyskočí okno že import proběhl v pořádku ale v navigaci není. A tím nemyslím že jsem jen zapoměl aktivovat moje POI v nastavení map, prostě se neuloží. Dokonce jsem zkoušel vyrobit mapy z V13 kde jsem si vyrobil vlastní POI a posunul tak verzi na 8351. Vše je ok jen zase ty extra přidané POI tam nejsou čili ani instalace z DVD nepomáhá.
Předpokládám že to asi bude tím že tam jsou jen 2 partitions?
Verze fw je 5269
HW vehicle se hlásí jak 0xC801
HW-version H04
part number podle version info je 1T0035680L ale to stopro nebude pravda, je to starší navi. A venku jsem jí neměl.
Mapy aktuálně V13 verze 8350 east

Je pro POI skutečně potřeba 3 partition? Je potřeba downgradovat na nějakou verzi fw která při instalaci vytváří 3rd partition?
Díky za každou radaru :)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: POI do rns 510
PříspěvekNapsal: 30.05.2016 08:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.02.2009

Příspěvky:

824

Bydliště:

ChomutoVW

Všechny FW od 3xxx už dělají 3 partition.

_________________
diagnostika vw group, montáže budíků, imobilizéry, PIN, klíče, výměna gateway, kódování, dojezdy oken i SAG, tempomaty, upgrade firmware RNS510 + opravy HW, odblok obrazu, mapy, MF volanty,HF sady atd


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: POI do rns 510
PříspěvekNapsal: 30.05.2016 16:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.06.2011

Příspěvky:

7

Dusanbe píše:
Všechny FW od 3xxx už dělají 3 partition.


Tak to je divné. Je fakt že partition mám na disku 2 a fw je 5269 - naposledy přehraný v sobotu. Ale nic nevytvořil, o žádná data jsem nepřišel. Není to spíš tak že 5xxx partition nevytváří (asi se počítá s tím že už existuje) a některé verze 3xxx vytváří?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: POI do rns 510
PříspěvekNapsal: 30.05.2016 16:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.02.2009

Příspěvky:

824

Bydliště:

ChomutoVW

Pokud je FW upravený, tak tu partition vytvářet nemusí. Ve FW se dá i upravit v jakém % poměru se mají partition vytvořit.

_________________
diagnostika vw group, montáže budíků, imobilizéry, PIN, klíče, výměna gateway, kódování, dojezdy oken i SAG, tempomaty, upgrade firmware RNS510 + opravy HW, odblok obrazu, mapy, MF volanty,HF sady atd


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: POI do rns 510
PříspěvekNapsal: 05.06.2016 10:26 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

27.05.2013

Příspěvky:

5

Když jsem já studoval columbuse a pak RNS 510 a po krádeži zase RNS 510, tak jsem se vždy dočetl že je k vytvoření partition verze fw 3810 a že nemam nikdy dávat rovnou 4xxx.
Vždy jsem tak postupoval a žádný problém.
Edit: A ted nově koukám že prej 3810 je bulshit. V tom případě mě napadá jiná rada, pokud děláš update firmwaru a mají se ti změnit partition tak bys neměl mít uložené data na disku. (kromě map)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: POI do rns 510
PříspěvekNapsal: 05.06.2016 16:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.02.2009

Příspěvky:

824

Bydliště:

ChomutoVW

Přesně tak. Smaže se celý disk vč. map, ty je pak zapotřebí nahrát znovu. Jinak jsem dával třeba z 09xx rovnou 5238 a OK.

_________________
diagnostika vw group, montáže budíků, imobilizéry, PIN, klíče, výměna gateway, kódování, dojezdy oken i SAG, tempomaty, upgrade firmware RNS510 + opravy HW, odblok obrazu, mapy, MF volanty,HF sady atd


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: POI do rns 510
PříspěvekNapsal: 18.08.2016 10:48 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

12.07.2013

Příspěvky:

72

Bydliště:

Uherské Hradiště

Ahojte klubáci jen dotaz nahrál jsem do autorádia POI databazi ale nikde jsem se nedočetl kde vlastně si to můžu vybrat ty body POI.
Po rozkliknutí Moje zvláštní cíle nic tam není :( SD kartu s POI mám vloženou v rádiu ale stále nikde nic.
Zkuste mi sem hodit prosím kde to najdu abych to mohl si vybrat a zobrazilo se mi to na mapě.(POI)
Děkuji za radu Petr


Přílohy:
DSC06153.JPG
DSC06153.JPG (239.82 KiB) Zobrazeno 471 krát

DSC06150.JPG
DSC06150.JPG (257.82 KiB) Zobrazeno 471 krát

DSC06154.JPG
DSC06154.JPG (232.59 KiB) Zobrazeno 469 krát


_________________
Petr

_________________
VW Passat Variant 3C SPORTLINE 2.0 TDI,103KW,rok 2007,barva Mocca-Anthrazit
Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: POI do rns 510
PříspěvekNapsal: 18.08.2016 10:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2011

Příspěvky:

704

Bydliště:

ČR

Stáhnout a nakopiírovat na SD kartu do adresáře PersonalPOI


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: POI do rns 510
PříspěvekNapsal: 20.08.2016 20:56 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

12.07.2013

Příspěvky:

72

Bydliště:

Uherské Hradiště

Tak o načtení POI a kliknutí do adresáře kde to všechno má být zobrazeno není tam nic viz.foto
Jak to tam dostat aby tam bylo to co tam má být import udělaný karta SD ponechána.
Díky


Přílohy:
DSC06158.JPG
DSC06158.JPG (248.5 KiB) Zobrazeno 430 krát


_________________
Petr

_________________
VW Passat Variant 3C SPORTLINE 2.0 TDI,103KW,rok 2007,barva Mocca-Anthrazit
Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: POI do rns 510
PříspěvekNapsal: 21.08.2016 20:07 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

21.12.2015

Příspěvky:

119

Na sd karte vytvoriť zložku PersonalPOI do nej skopírovať rozbalene poi s koncovko db3.
Prečítaj si celu tému tam je to popísané.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: POI do rns 510
PříspěvekNapsal: 22.08.2016 08:43 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

12.07.2013

Příspěvky:

72

Bydliště:

Uherské Hradiště

Na SD kartě vytvořena složka a zkopírováno do ní ale stále nechce to fakčit. :(

_________________
Petr

_________________
VW Passat Variant 3C SPORTLINE 2.0 TDI,103KW,rok 2007,barva Mocca-Anthrazit


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: POI do rns 510
PříspěvekNapsal: 22.08.2016 08:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2011

Příspěvky:

704

Bydliště:

ČR



Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: POI do rns 510
PříspěvekNapsal: 22.08.2016 12:54 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

12.07.2013

Příspěvky:

72

Bydliště:

Uherské Hradiště

Nwkt > děkuji za video jojo takto mi to proběhne taky SD kartu nechám vloženou,ale problém je ten že v položce moje zvláštní cíle tam prostě nic není viz můj obrazek nahoře.
Kde teda dělám chybu stahoval jsem POI soubor tento poslední co je zde imort šel vidím i možnost smazání POI,ale výběr prostě nemám :(
Díky

_________________
Petr

_________________
VW Passat Variant 3C SPORTLINE 2.0 TDI,103KW,rok 2007,barva Mocca-Anthrazit


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: POI do rns 510
PříspěvekNapsal: 22.08.2016 13:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2011

Příspěvky:

704

Bydliště:

ČR

Potom takhle
http://cyberspaceandtime.com/Custom_POI ... TCmU.video


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: POI do rns 510
PříspěvekNapsal: 22.08.2016 21:14 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12233

Bydliště:

Humpolec

mohl klidně rozhodit disk.. není problém opravit

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 124 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group