Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jak zjístit co mám za navigaci?
PříspěvekNapsal: 03.04.2016 12:49 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

29.01.2016

Příspěvky:

51

Bydliště:

Brno,Zurich

Kluci jak vytáhnu navi z auta?nenajde mi satelity tak chcu to omrknout ze zadu či není vypadlej-rozpojenej konektor od antény.děkuji za radu

Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zjístit co mám za navigaci?
PříspěvekNapsal: 03.04.2016 15:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.06.2009

Příspěvky:

8003

Bydliště:

v prdeli

všechny stejně.. opatrně sundáš dekor co je na ní.. a povolíš 4šroubky.. toť vše :drinks:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zjístit co mám za navigaci?
PříspěvekNapsal: 03.04.2016 18:15 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

29.01.2016

Příspěvky:

51

Bydliště:

Brno,Zurich

Díky zkusím

Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zjístit co mám za navigaci?
PříspěvekNapsal: 03.04.2016 18:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.06.2009

Příspěvky:

8003

Bydliště:

v prdeli

zespodu ten dekor ju.. žádné šroubováky a nože.. jde to poměrně lehce. to zmákneš :good:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zjístit co mám za navigaci?
PříspěvekNapsal: 30.06.2016 16:30 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

29.01.2016

Příspěvky:

51

Bydliště:

Brno,Zurich

Pozdě ale přece,byla anténa ko koupil jsem novou za dvojku vyměnil a naviguji jak o život

Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zjístit co mám za navigaci?
PříspěvekNapsal: 25.08.2016 18:04 
Offline
Pilot
Pilot
Uživatelský avatar

Hodnost:

Pilot

Registrován:

12.10.2015

Příspěvky:

22

Měl bych dotaz,chtěl bych koupit navigaci RNS 510.Vím že existujou dvě verze,s 30gb a se 40gb diskem.Jak zjistím na navigaci co je to za verzi?Kde přesně to najít na navigaci nebo v menu navigace,abych zjistil velikost té paměti?Díky za odpovědi!!

_________________
Vw Ρassat B7 Limousine 2.0 TDI 103 kw,09/2012


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zjístit co mám za navigaci?
PříspěvekNapsal: 25.08.2016 19:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2011

Příspěvky:

703

Bydliště:

ČR

V servisním menu, pokud je aktivovaný


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zjístit co mám za navigaci?
PříspěvekNapsal: 25.08.2016 20:07 
Offline
Pilot
Pilot
Uživatelský avatar

Hodnost:

Pilot

Registrován:

12.10.2015

Příspěvky:

22

Nwkt píše:
V servisním menu, pokud je aktivovaný


Díky moc,ještě tedy dotaz,jak se do servisního menu pokud je aktivované dostanu?Pokud není aktivované-jaké jsou možnosti to zjistit,nebo jak ho aktivovat?Co jsem našel,tak se dlouze podrží tlačitko setup pro přístup do servisního menu

_________________
Vw Ρassat B7 Limousine 2.0 TDI 103 kw,09/2012


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zjístit co mám za navigaci?
PříspěvekNapsal: 25.08.2016 21:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2011

Příspěvky:

703

Bydliště:

ČR

Aktivovat vagem, dostaneš se pokud budeš držet delší dobu tlačítko setup, nejdřív naskočí test mode a pak až servisní menu


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zjístit co mám za navigaci?
PříspěvekNapsal: 26.08.2016 12:18 
Offline
Pilot
Pilot
Uživatelský avatar

Hodnost:

Pilot

Registrován:

12.10.2015

Příspěvky:

22

Nwkt píše:
Aktivovat vagem, dostaneš se pokud budeš držet delší dobu tlačítko setup, nejdřív naskočí test mode a pak až servisní menu


Díky za rady,zkoušeli jsme to u kamaráda na Columbusoj co má v octávce - to by mělo být předpokládám stejné krom podsvícení a po podržení tlačítka setup vyskočilo jen tohle .... Znamená to tedy že nemá to servisní menu aktivované?


Přílohy:
rns.jpg
rns.jpg [ 11.06 KiB | Zobrazeno 324 krát ]
rns 1.jpg
rns 1.jpg [ 9.02 KiB | Zobrazeno 324 krát ]

_________________
Vw Ρassat B7 Limousine 2.0 TDI 103 kw,09/2012
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zjístit co mám za navigaci?
PříspěvekNapsal: 26.08.2016 13:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2011

Příspěvky:

703

Bydliště:

ČR

Musíš držet ještě dýl, pak vyskočí druhý. A bude tam HDD status


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zjístit co mám za navigaci?
PříspěvekNapsal: 27.08.2016 06:08 
Offline
Pilot
Pilot
Uživatelský avatar

Hodnost:

Pilot

Registrován:

12.10.2015

Příspěvky:

22

Nwkt píše:
Musíš držet ještě dýl, pak vyskočí druhý. A bude tam HDD status


Bohužel se dýl už nic neděje .... je možné že to tedy není aktivované v tomhle případě tím vagem?

_________________
Vw Ρassat B7 Limousine 2.0 TDI 103 kw,09/2012


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group