Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Existuje novy soft do rcd 510?
PříspěvekNapsal: 12.12.2013 08:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.07.2012

Příspěvky:

453

Nebo to nema smysl prehravat?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Existuje novy soft do rcd 510?
PříspěvekNapsal: 12.12.2013 12:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.06.2009

Příspěvky:

8001

Bydliště:

v prdeli

Tomasx1 píše:
Nebo to nema smysl prehravat?


existuje pro každou RNS 510 několik firmwarů.. záleží jakou přesně máš.. ale pokud ti vše funguje k tvé spokojenosti není důvod nahrávat vyšší FW..
Tudíž smysl to má, když ti např. nečte SD karty větší velikosti atd atd..


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Existuje novy soft do rcd 510?
PříspěvekNapsal: 12.12.2013 13:08 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

on se ptá na rcd510 - ano i tam jsou nějaké novější fw

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Existuje novy soft do rcd 510?
PříspěvekNapsal: 12.12.2013 14:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.06.2009

Příspěvky:

8001

Bydliště:

v prdeli

aju sorry.. já už ani číst neumím.. ale tak ve výsledku asi stejně jak jsi psal :good:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Existuje novy soft do rcd 510?
PříspěvekNapsal: 13.12.2013 13:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.07.2012

Příspěvky:

453

A ma nekdo odkaz??:-)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Existuje novy soft do rcd 510?
PříspěvekNapsal: 13.12.2013 13:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.07.2012

Příspěvky:

453

Nebo nevim jestlo to vyresi novy soft...u rns 510 jsem byl zvyklej vypinat displey a cekal jsem,ze to jde i u rcd 510 ale u te moji ne


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Existuje novy soft do rcd 510?
PříspěvekNapsal: 15.12.2013 21:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.07.2012

Příspěvky:

453

Nikdo?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Existuje novy soft do rcd 510?
PříspěvekNapsal: 19.12.2013 22:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

682

Bydliště:

Třinec (republica banana)

Jakou mas versi SW?

_________________
VW passat 3C,2.0/103kw,TDI Highline Variant 06,Seat Ibiza 2009 1,4,16V.


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group