Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Rns 510 prosím o radu
PříspěvekNapsal: 18.08.2014 22:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.12.2008

Příspěvky:

33

Bydliště:

Šluknovsko

Ahoj všem,pořídil jsem si nové mapy v10.
Nechal jsem si je normálně uložit na hdd navi a vše funguje jak má,krom toho že
vsechy země se mi zobrazují tak 5 krát a to minimálně 2 ¨krat mi to zobrazý ně jaky úplný nesmysl..
Např..Německo-almanium...Česka repudlika-cek comuniti atd....
Jak vymažu ty zkomoleniny a nechám tam jen ty správný názvy???
Za všechny odpovědi předem moc dík.
Tom.

_________________
vw. passat cc 125kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Rns 510 prosím o radu
PříspěvekNapsal: 19.08.2014 09:02 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

špatný software a mapy

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rns 510 prosím o radu
PříspěvekNapsal: 19.08.2014 16:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.12.2008

Příspěvky:

33

Bydliště:

Šluknovsko

Ok, díky moc.Toho jsem se přesně bál :(

_________________
vw. passat cc 125kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Rns 510 prosím o radu
PříspěvekNapsal: 10.02.2015 23:08 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

15.03.2014

Příspěvky:

251

Bydliště:

Nevcehle

Snad nevadí že píši do tohoto tématu, relativně volné... a taky prosím o radu. chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s rozskočeným obrazem, nebo jak to popsat. Nevím jak už to mám dlouho, tak možná půl roku, z ničeho nic se mi na displeji udělaly jakoby zelený a šedý čáry přes displej, vodorovný. Nejvíc vidět např na RADIO na tlačítkách stanic. Nebo když pustím film tak barvy jsou taky divný. Jde to nějak restartovat, nebo upravit nastavení? Nebo čím to vůbec může být? Díky, zkusím ještě pořídit fotku, ale myslím že to nebude vidět, dík všem :drinks:


Přílohy:
20150210_175523.jpg
20150210_175523.jpg (277.38 KiB) Zobrazeno 780 krát

20150210_175600.jpg
20150210_175600.jpg (398.2 KiB) Zobrazeno 780 krát

20150210_174914.jpg
20150210_174914.jpg (701.83 KiB) Zobrazeno 780 krát

20150210_175819.jpg
20150210_175819.jpg (277.19 KiB) Zobrazeno 780 krát

Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group