Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a mapy z SD karty
PříspěvekNapsal: 01.04.2015 09:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.11.2007

Příspěvky:

268

tornado1 píše:
A ja jsem navigace také několikrát opravoval po tomto postupu


Cau Tornado, a co presne se s tim stane?? jako, ze to sesype celej FW a musi se to prehrat, nebo tak neco?

Jde mi o to aby pripadni "pokusni kralici" vedeli co je v nejhorsim pripade ceka! :-)

_________________
VW Passat Variant 2.0TDi DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a mapy z SD karty
PříspěvekNapsal: 06.04.2015 19:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.10.2007

Příspěvky:

238

Bydliště:

TAtry

ostane svietiť display a nereaguje absolútne na nič , ani cd mechanika ani nič , proste mŕtve

_________________
Passat 3C Variant ,CBAB


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a mapy z SD karty
PříspěvekNapsal: 06.04.2015 22:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.11.2007

Příspěvky:

268

jono píše:
ostane svietiť display a nereaguje absolútne na nič , ani cd mechanika ani nič , proste mŕtve


aha a CD/DVD s firmwarem to sezere? pres "trojhmat" (obe sipky a info)? nebo to musi k nekomu kdo ma diag kabel?

_________________
VW Passat Variant 2.0TDi DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a mapy z SD karty
PříspěvekNapsal: 15.04.2015 17:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.11.2007

Příspěvky:

268

porad mi to vrtalo hlavou, tak jsem to dneska vyzkousel sam na sobe! :-) nahrani map probehlo presne podle "planu", dodrzel jsem do puntiku postup, myslim, ze je dulezita poznamka na tech strankach o tom, ze je treba mit verzi FW 3.x.x.x a vyssi, asi kvuli rozdeleni disku na tri partice.

_________________
VW Passat Variant 2.0TDi DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a mapy z SD karty
PříspěvekNapsal: 16.04.2015 09:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.11.2007

Příspěvky:

268

Pro uplnost mam:
navi - HW Vehicle: 0xC201 - 1T0 035 680 B (C6/C7)
FW - 5238
mapy - V12 CD8196
verze maptoolsu - 2.0.1

PS: jen bylo nutne povolit downgrade v servisnim menu, loader ktery je u map pouzity je ze starsi verze nez moje aktualni.

_________________
VW Passat Variant 2.0TDi DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a mapy z SD karty
PříspěvekNapsal: 21.04.2015 18:52 
Offline
VWjunior
VWjunior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

26.11.2014

Příspěvky:

99

Bydliště:

Střední Čechy

dkraft: Mám ten samej hw v rns jako ty, fw 3810. Taky jsem přemýšlel, jestli zkusit instalovat mapy z karty. Nakonec jsem se na to vykašlal, ptž na tom foru gpsunderground dost lidí píše jak jim tahle akce dopadla různě špatně.
Nerad bych pak někde jezdil, aby mi to někdo za 3k dal dohromady... :fool:
Naštěstí mám v pořádku mechaniku a jdou mi instalovat mapy z dl dvd. Chce to pořádnej nosič (Verbatim DVD+R DL) a hodně pomalu pálit (nejlépe v ImgBurn). :pleasantry:

_________________
VW Passat Variant 2.0 TDi CR R-line 2009 135kW/394Nm by SGS Motorpower


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a mapy z SD karty
PříspěvekNapsal: 21.04.2015 19:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.11.2007

Příspěvky:

268

Ondra71 píše:
dkraft: Mám ten samej hw v rns jako ty, fw 3810. Taky jsem přemýšlel, jestli zkusit instalovat mapy z karty. Nakonec jsem se na to vykašlal, ptž na tom foru gpsunderground dost lidí píše jak jim tahle akce dopadla různě špatně.
Nerad bych pak někde jezdil, aby mi to někdo za 3k dal dohromady... :fool:
Naštěstí mám v pořádku mechaniku a jdou mi instalovat mapy z dl dvd. Chce to pořádnej nosič (Verbatim DVD+R DL) a hodně pomalu pálit (nejlépe v ImgBurn). :pleasantry:


Naprostej souhlas!! :-) ja taky radsi vzdycky vypalim a dokonce mam V12ku vypalenou na DL mediu, ale po pravde jsem to chtel vyzkouset timto zpusobem! prave kvuli tomu, ze hodne lidi rikalo, ze to nefunguje, resp. ze si pri tom sesypali celou navi! :-) Mozna jsem blazen, ale chtel jsem to proste prubnout! :-)

_________________
VW Passat Variant 2.0TDi DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a mapy z SD karty
PříspěvekNapsal: 21.04.2015 20:38 
Offline
VWjunior
VWjunior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

26.11.2014

Příspěvky:

99

Bydliště:

Střední Čechy

No, na pokusy tohoto typu nemám nervy... :D
Pokud je problém se čtením dvouvrstvého dvd, tak pomocí tý utility MapsTool jde image zmenšit, aby se vešlo na normální dvd (odstraní to body zájmu), z toho dvd nainstalovat mapový podklady a body zájmu doinstalovat z karty:
http://gpsunderground.com/forum/volkswagen-seat-skoda/23714-wanted-rns510-poi-speed-camera-database-5.html
Anebo se vykašlat na ty origo a dát si tam svoje body zájmu.
Taky řešení. :smoke:

_________________
VW Passat Variant 2.0 TDi CR R-line 2009 135kW/394Nm by SGS Motorpower


Naposledy upravil Ondra71 dne 23.04.2015 10:07, celkově upraveno 2

Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a mapy z SD karty
PříspěvekNapsal: 21.04.2015 21:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.11.2007

Příspěvky:

268

No kdyz jsem cetl asi treti nazor, ze se pri tom ta navi zmrsila, tak jsem uslysel takovej ten vnitrni hlas, jak rika ........
Obrázek

a sel jsem do toho! :-)

_________________
VW Passat Variant 2.0TDi DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a mapy z SD karty
PříspěvekNapsal: 15.09.2015 18:03 
Online
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2010

Příspěvky:

4398

Bydliště:

Praha

Pokud to nečte ani origo dvd mapy tak většinou stačí vyčistit čočku v mechanice. Normálně odmontovat mechaniku, odpojit, odšroubovat z ní tišták, ručně dojet čočkou tak aby se na ni dalo dostat a vzít jí uchoštourem. I s vyndáním navigace bylo za 20 minut hotovo a jede jak nová.

Ale nedoporučuju se do toho hrabat někomu kdo ani nenajde mechaniku v navi:-)

_________________
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
Pásovec 3C 2.0TDI BKP Highline DSG
ŠKODA Octavia RS CEGA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a mapy z SD karty
PříspěvekNapsal: 10.10.2015 18:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

678

Bydliště:

Praha 4 Modrany

Jirka. píše:
Pokud to nečte ani origo dvd mapy tak většinou stačí vyčistit čočku v mechanice. Normálně odmontovat mechaniku, odpojit, odšroubovat z ní tišták, ručně dojet čočkou tak aby se na ni dalo dostat a vzít jí uchoštourem. I s vyndáním navigace bylo za 20 minut hotovo a jede jak nová.

Ale nedoporučuju se do toho hrabat někomu kdo ani nenajde mechaniku v navi:-)


Ahoj mam problem navi viz obr .



predtim soft tusim 28.60



a mapy V9 na verbatim dvd l + . Mapy to vzalo nahravalo a po skonceni nahravani se porad dokola ukladalo .. navigovani bylo mozne aspon kdyz tam mapa byla vlozena .. ted dnes uz nejde cd vysunout ?? jak ho mam dostat ven co se mohlo stat ?? diky


Přílohy:
Resize of image.jpeg
Resize of image.jpeg (80.2 KiB) Zobrazeno 1838 krát


_________________
http://www.vw-club.cz/modules.php?name= ... ser_id=348

_________________
Golf IV 01 1.6 16 V AZD 3DV HIGHLINE -prodano, octavia 2 2.0 dsg, POLO 6N1 automat - prodano,ibiza 6k2,prodano,a4 b6, prodano a3 8l prodano, passat 3c 1,9 bluemotion- prodano ,altea, eos
Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a mapy z SD karty
PříspěvekNapsal: 11.10.2015 00:34 
Online
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2010

Příspěvky:

4398

Bydliště:

Praha

Výměna mechaniky za novou u mě vyjde na 3000kč.

_________________
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
Pásovec 3C 2.0TDI BKP Highline DSG
ŠKODA Octavia RS CEGA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a mapy z SD karty
PříspěvekNapsal: 11.10.2015 08:04 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12518

Bydliště:

Humpolec

nahraju mapy z SD karty za 20 min bez nutnosti výměny mechaniky, nová mechanika 2000kč

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a mapy z SD karty
PříspěvekNapsal: 06.11.2015 14:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.11.2008

Příspěvky:

707

Včera proběhlo bez problémů.
Mapy V13 z SD karty .
Nevypaloval jsem na DVD ale na obyčejné CD.
Po cca 25 minutách bylo hotovo.

_________________
CC 2014
1.4 TSI


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a mapy z SD karty
PříspěvekNapsal: 03.03.2016 14:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

437

nemas pls odkaz na stazeni ty V13? ;) koupil sem ted tourana v nemecku a nemam tam ani Blanku :D


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group