Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Software RNS510
PříspěvekNapsal: 30.07.2011 11:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.05.2010

Příspěvky:

365

Prosím o rychlou pomoc. přecházím z FW 2xxx na 3810.
nevím ale jestli to je ok, už v tom mám CD víc jak půl hodiny a jsou tam stále 3% a každou chvíli se to restartuje.
Když bjsem dělal přechod z 1xxx tak to tak nebylo.
Je to normální? poraďte prosím. třeba mám vadný CD, ale koupil sem nový, tak doufám že není. Dříve jsem to prováděl z poškrábanýho RWčka a vždy pohoda. Ted sem tomu chtěl dopřát a koupil nový a takhle to trvá. :-(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Software RNS510
PříspěvekNapsal: 30.07.2011 12:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.09.2010

Příspěvky:

376

já to tam radši vždycky jen dám, a jdu od toho radši pryč aspoň na hodinu, protože sedět v autě, to bych tam nervozitou vykvetl... a kde si stahoval fw? pokud se ti to začlo instalovat, tak to máš vypálený podle mě v pořádku...

_________________
:arrow: 'my waggon' fueled with bp Ultimate & sounded by DYNAUDIO

Obrázek Obrázek

_________________
3C Variant Highline 125 kW DSG


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Software RNS510
PříspěvekNapsal: 30.07.2011 12:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.05.2010

Příspěvky:

365

tak problém odhalen, nový cédo, pálený 4x a kontrola OK a je vadný. udělal jsem to samý na starý RW a už se to tam sype jak má....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Software RNS510
PříspěvekNapsal: 30.07.2011 14:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2223

Bydliště:

Malacky, SR

Ja tiez pri tom radsej nikdy nesedim.. :) Ked som to nahraval prvy krat, som bol riadne nervozny a tomuto sa chcem uz radsej vyhnut..

Napadlo ma, ze su dva druhy tych FW 3810, ale ked uz to mas nahrate, tak je vsetko OK.

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Software RNS510
PříspěvekNapsal: 30.07.2011 15:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.01.2008

Příspěvky:

1013

Bydliště:

Námestovo, Orava

jj su dva druhy jeden pre navi s indexom D a novsie a druhy upraveny pre A,B,C......

_________________
BMW X3 , Honda CBR 600 RR /PC40/, ex Golf VI /CGGA/, MB W164 280 CDI 4 MATIC, Fiat Panda 1,2, 4x4 Climbing


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Software RNS510
PříspěvekNapsal: 30.07.2011 15:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2223

Bydliště:

Malacky, SR

@manesik: To si to seknute CD nasilu vybral, ci ako si prerusil operaciu? Ja viem, ze ked si napr. robim particie na hdd pomocou Partition Magic a popri tomto by napr. vypli stavu a PC by sa mi vypol, tak sa mi s najvacsou pravdepodbnostou poskodi hdd. Ten FW particie rozdeloval, aspon myslim (kvoli tym POI bodom), tak uz chapem, ze si mal malu dusicku..

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Software RNS510
PříspěvekNapsal: 30.07.2011 19:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.05.2009

Příspěvky:

277

Bydliště:

Ostrá ... dědina

Sakra... linux a takhle zlobi :D

_________________
Variant, R-Line Plus Edition, 2.0 TDI, 4 Motion, DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Software RNS510
PříspěvekNapsal: 30.07.2011 21:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.05.2010

Příspěvky:

365

Lukas: spustil jsem SWL proces, naběhlo to a mělo to začít kopírovat, ale hodinu to nic nedělalo a každých 5 min se to restartovalo, tak jsem v tom restartu mačkaj eject a cd vyjelo, tak jsem čekal co bude dál....a nic, černo, tak jsem vložil nové cd a najednou to naskočilo a začalo se to kopírovat.
měl jsem štěstí, že se to seklo hned na začátku, jinak by asi skončila.

první poznatky jsou, že je navi mnohem rychlejší, jsem ted spokojený, display funguje, reguluje se podsvícení i samo....
jediné mínus je traffic, ten ukazuje pořád 0. musim změnit mapu, se kterou to pujde....teda doufám, že to je mapou.
POI jsou taky OK.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Software RNS510
PříspěvekNapsal: 30.07.2011 21:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2223

Bydliště:

Malacky, SR

Ako si skusal tie POI body ??

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Software RNS510
PříspěvekNapsal: 15.08.2011 19:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2223

Bydliště:

Malacky, SR

lukasko144 píše:
To som chcel pocut. Dik.
Do kelu, ako to mam aj ja docielit. Snad pride Hack a skusi vysvetlit.. Jasne, poviete, bud rad, vsetko Ti ostalo, ale to, ze sa mi neda nastavovat jas displeja ma vazne sere, najma v noci, svieti to jak svina.

Problem s jasom vyrieseny.. :mrgreen: Idiot, som si nechal odpojeny konektor od stelovacieho kolecka na osvetlenie budikov a pod. a uz samozrejme funguje aj nastavovanie jasu na displeji RNSky.. Ach jaaj, hanba mi.

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Software RNS510
PříspěvekNapsal: 09.09.2011 11:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.11.2009

Příspěvky:

1

Čau chlapy.

Mám RNS 510 3T0 035 680, bez udání revize, HW 03, mám tam nějaký 1000 fw (nevím přesně), OII před face. Jaký poslední fw můžu do navi nahrát? Podotýkám, že mám původní Gateway. Pokud půjdu na 3800 bud muset navi znova nakodovat na VAC?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Software RNS510
PříspěvekNapsal: 09.09.2011 11:48 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12846

Bydliště:

Humpolec

můžeš tam dát jakýkoliv fw - který bude podporovat základní deska, bez výměny gateway.... ale upravit soft v navi aby nevybíjelo baterii a korektně fungovalo přepínání na maxidotu - z navigace na pal.pc bez nutnosti vypínat navi a mf volant pokud máš.... není problém udělat

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Jakou GW?
PříspěvekNapsal: 22.09.2011 21:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.10.2009

Příspěvky:

252

Bydliště:

Praha

Poradte mi prosim,
jakou GW mam koupit, kdyz chci nechat nacpat novy FW do rns 510, aby to bylo bez problemu....
Predem diky...

_________________
Odstranění DPF a navýšení výkonu 140hp-166hp/394Nm od fi.DIESELPOWER s.r.o.

_________________
Pašík kombi 2006


Nahoru
 YIM   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Software RNS510
PříspěvekNapsal: 22.09.2011 21:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.11.2010

Příspěvky:

1512

Bydliště:

Praha-Barrandov

Jestli nemas ACC tak E,H,L,Q...

_________________
www.invicomp.cz Odvirování,Diagnostika a řešení nefunkčnosti,Zrychlení,Fyzické i programové čištění,Záloha dat,Snížení hlučnosti,Domácí síť ,Technické poradenství, Výuka práce s počítači i programy ...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Software RNS510
PříspěvekNapsal: 23.09.2011 06:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

682

Bydliště:

Třinec (republica banana)

lukasko144 píše:
lukasko144 píše:
To som chcel pocut. Dik.
Do kelu, ako to mam aj ja docielit. Snad pride Hack a skusi vysvetlit.. Jasne, poviete, bud rad, vsetko Ti ostalo, ale to, ze sa mi neda nastavovat jas displeja ma vazne sere, najma v noci, svieti to jak svina.

Problem s jasom vyrieseny.. :mrgreen: Idiot, som si nechal odpojeny konektor od stelovacieho kolecka na osvetlenie budikov a pod. a uz samozrejme funguje aj nastavovanie jasu na displeji RNSky.. Ach jaaj, hanba mi.


He,tak to je fakt gol.Ja jsem jednou zase nechal u RCD odpojenou CD mechaniku.Pred tim jsem ale přehraval rosypany soft a tak jsem ihned myslel,ze je neco z SW.Provozni slepota.Teprve jak jsem potreti editoval soft,jsem prisel na to ze jsem blbec :pleasantry: Hodina navic v prdeli. :blush: .
Jinak, ted jsem tady mnel uplne fungl novou B7 ze salonu.Rok yroby 7/2011 a mnela RNS 510 ceckovou z softem 2720.Myslím si ze to byl jeden z nejstabilnejsich software.Ale to je jen muj nazor.

_________________
VW passat 3C,2.0/103kw,TDI Highline Variant 06,Seat Ibiza 2009 1,4,16V.


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group