Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 65 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 16.03.2009 23:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.05.2008

Příspěvky:

45

má RNS 510 FM tuner pro příjmání dopravního zpravodajství? Když mi Cosby řekl, že si mám najít nějakou recenzi, tak o FM tuneru nikde nic nepsali, z čeho usuzuji že nemá?

_________________
3C variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 16.03.2009 23:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

Ma prijem klasika dopravniho hlaseni a ma i funkci TMC. :wink: http://www.rds-tmc.cz/

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 19.03.2009 10:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.03.2009

Příspěvky:

2

Zdar pánové,
koupil jsem navigaci RNS 510 a potřeboval bych vědět k čemu je ten dvojitý konektor na radio a musí tam být, nebo stačí jednoduchý co je v autě???

A ještě kromě hlavní kostky to má jeden konektor, k čemu je tenhle???

Dík...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 19.03.2009 10:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

Je to dvojita antena, je to pro prijem a zobrazeni TMC zprav. Kup si tohle - 4E0 035 672K a vloz do toho puvodni konektor anteny a druhej anntenni. Jestli nemas v puvodnim radiu dva konektory a tudiz i dve anteny, staci pridat jeden antenni svod a dat ho pod palubni desku, aby radio nehazelo chybu a vse makalo jak ma.

Ten druhej konektor je systemovej, servisni, proste se o nej nezajimej. :)

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 23.03.2009 20:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

Nasel jsem jeden obrazek, kde je nejaky Traffic mod, melo by to byt v novym SW ver.1100, co to jako umi? Vi nekdo?


Přílohy:
Traffic_Modus.jpg
Traffic_Modus.jpg (64.47 KiB) Zobrazeno 360 krát

rns510-v1100.pdf [580.06 KiB]
29 krát

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-
Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 23.03.2009 21:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

130

Bydliště:

....Litvínovská OMW....

Mam dotaz.Kamarad si chce koupit RNS 510 do sveho Passata a mam dotaz zdali:

Navigaci vymenim za radio a co jeste potrebuje aby mu slapala navi krom CD?Menili jsme navi za radio v Golfu V GTI a tam jsme zapojily navi a dali cd a slapala,takze usuzuji ze v tom golfu asi byla antena:jak je to u Passata?

_________________
Chces naftu,benzin?.............tak si zajed na pumpu

_________________
Golf variant ATD-FMIC,VB,AL,C čidlo a HDS jednohmota


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 23.03.2009 21:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

Potrebujes GPS antenu, treba nejakou interni malou, pak jestli ma v radiu 2 kabliky od anten tak takovej domecek pro ty dva konektory, pac navi je ma hned u sebe a radio kousek od sebe. A jestli tam ma jen jednu antenu, tak potrebuje jeste aspon jeden antenni svod s kusem kablu, aby navi nehazela chybu. Ta se da hodit pod palubku. Ale uz to tu taky nekde bylo napsano, zkus pohledat. :wink:

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 23.03.2009 21:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

130

Bydliště:

....Litvínovská OMW....

jj dekuji ti...ja hledal a nic jsem nenasel...

_________________
Chces naftu,benzin?.............tak si zajed na pumpu

_________________
Golf variant ATD-FMIC,VB,AL,C čidlo a HDS jednohmota


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Autoradio RNS 510
PříspěvekNapsal: 24.03.2009 00:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.03.2009

Příspěvky:

7

Bydliště:

Most

Pánové,jsem tady novej moc toho zatím nevím,tak bych chtěl poradit.
Mám v současné době v Passatu rv.2006 navigaci Nexus a přemýšlím o výměně za RNS 510, chtěl bych se zeptat co to obnáší a jaké jsou komplikace s instalací.

_________________
VW Passat Variant r.v. 2006 2.0 TDi 125 KW


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio RNS 510
PříspěvekNapsal: 24.03.2009 00:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

Promin, ale na tvuj prvni prispevek si se moc nevytahl. :lol: Ne vazne, na tohle tema uz tady je docela dost. Jestli mas Nexuse, tak snad staci jen vymenit a nakodovat. Jedna antena, druha antena,... Ale spis se zeptej povolanejsich. :wink:

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 31.03.2009 15:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.09.2007

Příspěvky:

2

Ahojte, mam RNS 510 v Passate rv. 2005 a chcel by som sa opytat, ci je mozne prostrednictvom tohoto radia dostat informacie z klimatizacie na display. Viem iba tolko, ze to ma nieco spolocne s Gateway. Moj kod jednotky GATEWAY je: 3C0907530C a status software: 0040

Dakujem!


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 31.03.2009 21:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1100

potřebudeš novou gateway-z roku 08 a nový Climatronic jako má CC


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 31.03.2009 21:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.03.2009

Příspěvky:

73

Bydliště:

Valašsko

Chtěl bych se zeptat, dá se nakodovat na RNS 510 zeslabení hlasitosti při zařazení zpátečky a aktivaci parktroniku ? Mám ji vyměněnou za MFD a jinak šlape dobře.

_________________
VW Passat Variant 3C,TDI 2,0 Highline, 2007 VW T4 Atlantis 111kW (TimTom)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 23.04.2009 18:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

Rekl bych, ze to nejde...

Co je tohle? Divny tlacitka. :?

Obrázek

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 23.04.2009 21:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

Já jsem si to nakodoval přes vag a pípá to méně. Našel jsem si to přes VIS

_________________
Dodo Juice,Microfiber Madness,Autoglym,Meguiars,Swissvax,Raceglaze,Carpro a další..
http://www.detailingclub.cz
Obrázek

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 65 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group