Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 65 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 01.06.2009 11:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.05.2009

Příspěvky:

277

Bydliště:

Ostrá ... dědina

Chlapci pokud mám origo parkovací senzory a dodám do auta RNS510 bude mi je to zobrazovat? Dix

_________________
Variant, R-Line Plus Edition, 2.0 TDI, 4 Motion, DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 01.06.2009 13:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.11.2008

Příspěvky:

708

ryden píše:
Chlapci pokud mám origo parkovací senzory a dodám do auta RNS510 bude mi je to zobrazovat? Dix

už se to tady řešilo,ale záleží na parkovacích senzorech,spíš na jednotce. Jestli je na pozici 10 mělo by to jít,jestli je na 76 tak to nepojede :-) Tak jako mi :-)
Pak jedině uprava ,ten návod je tady taky někde,ale je to o tahání kabelů :-(

_________________
CC 2014
1.4 TSI


Naposledy upravil newmann75 dne 02.06.2009 07:12, celkově upraveno 1

Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 01.06.2009 13:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.05.2009

Příspěvky:

277

Bydliště:

Ostrá ... dědina

Pozice 10 nebo 76... jak tomu mam rozumet? :-)

_________________
Variant, R-Line Plus Edition, 2.0 TDI, 4 Motion, DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 01.06.2009 14:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.03.2008

Příspěvky:

5488

Bydliště:

Praha

Asi myslel, jaké má číslo na vagu nebo při výposu závad. Já mám třeba "pozici" 10. To znamená, že třeba centrální elektronika je číslo 09, komfort 44 apod. Ta jednotka na parkování bývá většinou ale 76 :-) Je to číslo, pod kterým ji v autě vyhledáš. Nikolik výrobní číslo, to je jiné např. Adresa 76: Park. pomocník 3C0 919 283 B.

_________________
Dodo Juice,Microfiber Madness,Autoglym,Meguiars,Swissvax,Raceglaze,Carpro a další..
http://www.detailingclub.cz
Obrázek

_________________
3C 4M TDi DPF Highline detailed by Pásovec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 02.06.2009 07:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.11.2008

Příspěvky:

708

pásovec píše:
Asi myslel, jaké má číslo na vagu nebo při výposu závad. Já mám třeba "pozici" 10. To znamená, že třeba centrální elektronika je číslo 09, komfort 44 apod. Ta jednotka na parkování bývá většinou ale 76 :-) Je to číslo, pod kterým ji v autě vyhledáš. Nikolik výrobní číslo, to je jiné např. Adresa 76: Park. pomocník 3C0 919 283 B.


tak tak :-)

_________________
CC 2014
1.4 TSI


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 02.06.2009 20:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1100

Máte v tom zmatek.U starších aut se v Gateway jednotka parkováku kódovala po 76-(OII OLD,G V,Touran,Passat 3C do 2008),nové(OII FL,SUPII,G-VI,poslední Passat a CC už je pod adr.10.auta,které mají PDC pod 10 ji umí zobrazovat na RNS 510


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 03.06.2009 10:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.05.2009

Příspěvky:

277

Bydliště:

Ostrá ... dědina

Sakra... kabely se mi tahat nechce... :-( A pritom by to bylo taaak pekny videt to na RNS..

_________________
Variant, R-Line Plus Edition, 2.0 TDI, 4 Motion, DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 03.06.2009 10:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.03.2009

Příspěvky:

1262

Bydliště:

Kosice, SVK

ryden píše:
Sakra... kabely se mi tahat nechce... :-( A pritom by to bylo taaak pekny videt to na RNS..


Tak potiahni kable. Aj ja chcem take a ked bude treba tahat kable, tak potiahnem :)

_________________
When you play with fire, there is a 50/50 chance something will go wrong, and nine times out of ten it does.

_________________
Passat 3C Variant 2.0 TDi 103kW BMP, Comfortline, DSG (HXS), maska HighLine, List. Indivindy, Plaketa Indivindy, HFS Prem.III, el. otvarania 5.dv, kola 17" Indivindy (BBS RW pre VW Indivindy), osvetlenie pr. noh AU R8, ACC..., Tiguan 5N 2013 2.0 TDi 130kW RLine


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 03.06.2009 10:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.11.2008

Příspěvky:

172

cosby píše:
Máte v tom zmatek.U starších aut se v Gateway jednotka parkováku kódovala po 76-(OII OLD,G V,Touran,Passat 3C do 2008),nové(OII FL,SUPII,G-VI,poslední Passat a CC už je pod adr.10.auta,které mají PDC pod 10 ji umí zobrazovat na RNS 510


Ako je to pri RNS 510 s aktualizaciou map? Momentalne tam mam nejaku 2 verziu, kedze 3 verzia mala kopec chyb, ako si ma informoval. Niekedy mi totiz vadi, ked sa potrebujem dostat na XXXXX ulicu s cislom X. Vtedy mi najde ulicu, ale popisne cisla vo vacsine pripadou nie, takze si to vsetko hladam potom na tej ulici. Neviem teda co je mensie zlo - nahrat tam nove mapy (je moznost pouzit TomTom cez SD kartu?) alebo nosit so sebou prirucneho Garmina :-)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 03.06.2009 13:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1100

Mám už poslední V4 East,ale co je nového nevím,moc teď nejezdím


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 03.06.2009 13:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.11.2008

Příspěvky:

172

cosby píše:
Mám už poslední V4 East,ale co je nového nevím,moc teď nejezdím


a ako sa k nej dostanem? SZ


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 11.08.2009 21:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2223

Bydliště:

Malacky, SR

neni nahodou posledna verzia East mapy c.3 a verzia 4 je zatial len pri West mape ??

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 12.08.2009 10:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.11.2008

Příspěvky:

172

lukasko144 píše:
neni nahodou posledna verzia East mapy c.3 a verzia 4 je zatial len pri West mape ??


To je dobre vediet. Stale som bol v tom, ze v.4 je posledna verzia pre vsetky. Momentalne sme sa vratili z dovolenky /Rakusko, Nemecko, Taliansko/ a navigacia aj po jednotlivych bodoch ok, len co ma hneva je, ze malokedy sa mi postasti a vyhlada mi ciel aj s cislom domu napr. V druhom aute mame Garmin a ten cloveka dovedie presne k domu, pokial sa zada cislo. Takto na RNS len idem celou ulicou a hladam.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 12.08.2009 23:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2223

Bydliště:

Malacky, SR

ricardo píše:
lukasko144 píše:
neni nahodou posledna verzia East mapy c.3 a verzia 4 je zatial len pri West mape ??


To je dobre vediet. Stale som bol v tom, ze v.4 je posledna verzia pre vsetky. Momentalne sme sa vratili z dovolenky /Rakusko, Nemecko, Taliansko/ a navigacia aj po jednotlivych bodoch ok, len co ma hneva je, ze malokedy sa mi postasti a vyhlada mi ciel aj s cislom domu napr. V druhom aute mame Garmin a ten cloveka dovedie presne k domu, pokial sa zada cislo. Takto na RNS len idem celou ulicou a hladam.


Ja som v Chorvatsku ani tie ulice nemal na mapach, dokonca ani niektore mesta, takze som siel podla znaciek a len raz som sa musel pytat na cestu.. Nabuduce uz budu novsie verzie, takze dufam, ze aj obsiahlejsie.

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nové AutorádioRSN 510 pro Golf V,Touran,Passat(kulaté rohy)
PříspěvekNapsal: 16.08.2009 22:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.06.2009

Příspěvky:

189

Objednal som si do tourana RNS 510 so zapadnou europou. Aku verziu map budem mat? Teraz som mal chvilu passata s touto navigaciou a nemal som tam chatarsku oblast na Dobrej Vode (dedina v Trnave), aj Dobru vodu, obchvat trnavy... trnava mala tak 5 ciest vseho vsudy. Pred prazdninami som mal Touarega a tam bolo vsetko, Trnava, okolite cesty... Budem to mat aj ja v Tourane so zapadnou europou?

_________________
Touran 2.0TDI CR 103kW Comfortline
Golf Variant 1.4TSI 90kW Trendline
Golf Sportsvan 1.4 TSI 92kW Highline
Touran 1.4TSI 110kW Highline


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 65 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group