Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: da sa "pocestit" RNS MFD2 CD?
PříspěvekNapsal: 02.02.2009 11:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.12.2008

Příspěvky:

38

Bydliště:

Bratislava

Ahoj, chcem sa spytat, mam vo svojom Passate /kupeny v Nemecku/ radio s navigaciou: RNS MFD2 CD, chcem sa spytat da sa tato navigacia prekodovat tak aby na mna hovorila a pisala napr. po cesky? Ak ano, neporadi niekto ako na to?

_________________
VW Passat 3C: 2.0 TDI Limousine, Highline,uprava Monte Carlo, Skyline zadne svetla, predne, denne,lED svietenie, Columbus navigacia


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: da sa "pocestit" RNS MFD2 CD?
PříspěvekNapsal: 02.02.2009 11:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

17.04.2008

Příspěvky:

3077

Bydliště:

Uplnej sever

počeštit jde menu ale hlas zatím ne :wink:

_________________
w8 4.0 2004 variant čiping na 224kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: da sa "pocestit" RNS MFD2 CD?
PříspěvekNapsal: 02.02.2009 11:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.12.2008

Příspěvky:

38

Bydliště:

Bratislava

a ako sa da to menu pocestit? Neporadis prosim?

_________________
VW Passat 3C: 2.0 TDI Limousine, Highline,uprava Monte Carlo, Skyline zadne svetla, predne, denne,lED svietenie, Columbus navigacia


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: da sa "pocestit" RNS MFD2 CD?
PříspěvekNapsal: 02.02.2009 11:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5890

Bydliště:

Železný Brod, okr. Jablonec nad Nisou

Kontaktuj klubáka Paskal, ten je tady na to nejlepší.

_________________
Moje Touaregy 2.5TDI a 4.2 V8 FSI
Pokud vám zmizí inzerát, neptejte se mě proč - nesplňoval pravidla

_________________
VW Touareg facelift 2.5 TDI chip + Touareg 4.2 V8 FSI Individual


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: da sa "pocestit" RNS MFD2 CD?
PříspěvekNapsal: 02.02.2009 11:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.12.2008

Příspěvky:

38

Bydliště:

Bratislava

dakujem, idem mu napisat :idea:

_________________
VW Passat 3C: 2.0 TDI Limousine, Highline,uprava Monte Carlo, Skyline zadne svetla, predne, denne,lED svietenie, Columbus navigacia


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: da sa "pocestit" RNS MFD2 CD?
PříspěvekNapsal: 02.02.2009 11:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

17.04.2008

Příspěvky:

3077

Bydliště:

Uplnej sever

v Praze je firma co to dělá pascal na ni nic neměl ale SZ mu poslat múžeš

_________________
w8 4.0 2004 variant čiping na 224kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: da sa "pocestit" RNS MFD2 CD?
PříspěvekNapsal: 02.02.2009 11:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.12.2008

Příspěvky:

38

Bydliště:

Bratislava

standokan píše:
v Praze je firma co to dělá pascal na ni nic neměl ale SZ mu poslat múžeš

Som z Bratislavy, preto hladam nejaku pomoc v okoli. Mam znameho elektrikara vo VW servise, ale ten slovensky software do navigacie nema, myslim si vsak keby som mu ho dodal tak by mi navigaciu prepalil tak ako mi do auta dopalil ceske menu.

_________________
VW Passat 3C: 2.0 TDI Limousine, Highline,uprava Monte Carlo, Skyline zadne svetla, predne, denne,lED svietenie, Columbus navigacia


Naposledy upravil solide dne 02.02.2009 12:25, celkově upraveno 1

Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: da sa "pocestit" RNS MFD2 CD?
PříspěvekNapsal: 02.02.2009 12:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

17.04.2008

Příspěvky:

3077

Bydliště:

Uplnej sever

jenže počeštit menu počítače je jednoduché ale sehnat ptřebnej soft na tuto navi není jednoduché jsou to 2 měsice co jsem to zařizaval kámošoj s seatem tak vím že za to chtěly 1000 kč

_________________
w8 4.0 2004 variant čiping na 224kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: da sa "pocestit" RNS MFD2 CD?
PříspěvekNapsal: 02.02.2009 12:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.12.2008

Příspěvky:

38

Bydliště:

Bratislava

ok, dakujem za radu

_________________
VW Passat 3C: 2.0 TDI Limousine, Highline,uprava Monte Carlo, Skyline zadne svetla, predne, denne,lED svietenie, Columbus navigacia


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: da sa "pocestit" RNS MFD2 CD?
PříspěvekNapsal: 02.02.2009 23:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

7640

standokan píše:
v Praze je firma co to dělá pascal na ni nic neměl ale SZ mu poslat múžeš

Co lžeš ty vwoe. :mrgreen: :) Piče že má CD verze. Tam udělám hlas i CZ menu. 8)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: da sa "pocestit" RNS MFD2 CD?
PříspěvekNapsal: 02.02.2009 23:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

7640

standokan píše:
počeštit jde menu ale hlas zatím ne :wink:

Jak nevíš tak neraď.... :repa:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: da sa "pocestit" RNS MFD2 CD?
PříspěvekNapsal: 03.02.2009 06:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

17.04.2008

Příspěvky:

3077

Bydliště:

Uplnej sever

kurwa :roll: jsem si nevšiml že píše CD sorry já myslel DVD jo předseda je ,ale všímavej :wink:

_________________
w8 4.0 2004 variant čiping na 224kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: da sa "pocestit" RNS MFD2 CD?
PříspěvekNapsal: 03.02.2009 19:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

7640

standokan píše:
kurwa :roll: jsem si nevšiml že píše CD sorry já myslel DVD jo předseda je ,ale všímavej :wink:

Nejdřiv čtu - pak přemyšlím - a pak píšu. :mrgreen: :P :lol:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Čeština do MFD2
PříspěvekNapsal: 19.03.2009 17:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.03.2009

Příspěvky:

3

Nazdar všem, nevíte o někom z Ostravska a okolí kdo by dokázal dát češtinu do MFD2? Byl jsem s tím v Helleru v Opavě i v Ostravě a tam to prý neumí . . .


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: da sa "pocestit" RNS MFD2 CD?
PříspěvekNapsal: 20.03.2009 07:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

Koukni nad tvuj prispevek a napis SZ. :lol:

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group