Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a větší HDD
PříspěvekNapsal: 29.03.2009 12:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

567

Bydliště:

Zilina

no aby fólia nespravila ešte viac škody :roll:
jedine anakondu pod sedadlo :lol:


Přílohy:
ochcavka.jpg
ochcavka.jpg (265.48 KiB) Zobrazeno 814 krát


_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a větší HDD
PříspěvekNapsal: 29.03.2009 12:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.11.2008

Příspěvky:

172

zbuj píše:
No chlapi tak jsme tam kde jsme byli asi ze? Tak folie to bude asi jasne a co dal jedine tam pres noc zavirat psa :mrgreen: :gey:


Neviem ako je to u vas v CZ a ci mate povolene folie aj na prednych bocnych sklach, ale pokial ano, daj to tam. Ja som v piatok kupil RNS s tym, ze to je riziko a velke lakadlo. Folie mam aj na prednych bocnych, no neviem ci budem kludnejsie spavat. Buduci tyzden idem menit poistku na aute a uvidim, ci to vezmu do uvahy a co mi k tomu povedia...

...ale toto je uz asi mimo temy...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a větší HDD
PříspěvekNapsal: 29.03.2009 12:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.11.2008

Příspěvky:

172

global píše:
no aby fólia nespravila ešte viac škody :roll:
jedine anakondu pod sedadlo :lol:


to si robis srandu!!! Len nepis, ze to spravili pre radio :-)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a větší HDD
PříspěvekNapsal: 29.03.2009 12:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

567

Bydliště:

Zilina

ricardo píše:
global píše:
no aby fólia nespravila ešte viac škody :roll:
jedine anakondu pod sedadlo :lol:


to si robis srandu!!! Len nepis, ze to spravili pre radio :-)

jj iba pre rádio. radšej nech si ju zlahka vyberu.
jedine dobru poistku

_________________
www.x-dent.sk

_________________
Passat Alltrack 4M DSG, EX Passat 3C 2,0Tdi + BH chip, GV+ 1,9 Tdi BH chip ,


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a větší HDD
PříspěvekNapsal: 29.03.2009 19:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.01.2009

Příspěvky:

654

Bydliště:

Momentálně UK

no asi jo chlapi mate pravdu pojistka to asi v takovem pripade jisti, ale me se zda, ze ty folie jsou i tak lepsi ne?? Musi to vetsi silou rozbijet a take vickrat nez se jim to povede a to uz je nekdo muze videt.... nebo potom nejaky ten cover pres radio - jestli vubec neco takoveho existuje ja si pamatuju, ze v TT jsem mel takovy metalovy kryt kterym se cele radio zakrylo, ale to asi je jak pest na oko :mrgreen: ne :P :P

_________________
Prassat 3C 2.0TDi Highline, manual.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a větší HDD
PříspěvekNapsal: 25.07.2009 11:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2008

Příspěvky:

1521

Bydliště:

SVK ( SLC, SL )

mohl by si prosim dat navod alebo nejake foto ako simenil ten disk? je tam klasicky 2.5" HDD alebo ako to je?

_________________
VW Passat 2.0 103kw Sportline = Moje presuvadlo
Najväčšou hrozbou v cestnej premávke sú autá, ktoré sú rýchlejšie než schopnosť ich vodičov myslieť


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a větší HDD
PříspěvekNapsal: 11.08.2009 22:27 
Online
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2223

Bydliště:

Malacky, SR

tiez som zvedavy..

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a větší HDD
PříspěvekNapsal: 30.09.2009 18:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.07.2008

Příspěvky:

49

Disk vymenit je bud snadne a nebo ne. Kamarad mel kliku a nemel disk prichyceny dole sroubkem, takze mu stacilo odsroubovat vrchni dekl a disk vytahnout, vymenit, prehrat FW v navigaci a trada. Daval 160GB Seagate. Ja jsem tolik stesti nemel, takze jsem musel do sroubku rozebrat celou RNS510 a pak vymenit disk. Koupil jsem bohuzel 160GB Western a ten sr*c ma vetsi spotrbu, takze nesel. WD nedoporucuji, bud seagate nebo samsung, problemy s WD jsem mel i v satelitech :-(
Jinak je tam klasicky 2,5" IDE HDD , momentalne tam mam 60GB HDD a z toho mam 37GB na hudbu. Lepsi nezli 20 :-)

_________________
Mam se rad a to mi staci, vy me radi mit nemusite :-)

_________________
Passat Variant 2.0 TDi 103 kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a větší HDD
PříspěvekNapsal: 30.09.2009 20:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.07.2009

Příspěvky:

196

global píše:
no aby fólia nespravila ešte viac škody :roll:
jedine anakondu pod sedadlo :lol:


Jeden dotaz? Je to opravdu tvoje auto? Před nedávnem byly fotky naprosto stejneho auta na škoda-foru. Okenko poškodilo kožené čalounění.....jen by mě to zajímalo..díky za odpověď

_________________
Passat Variant 3C 2.0 TDI 125 kW DSG R-LINE


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a větší HDD
PříspěvekNapsal: 05.10.2009 18:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

kresomysl píše:
Disk vymenit je bud snadne a nebo ne. Kamarad mel kliku a nemel disk prichyceny dole sroubkem, takze mu stacilo odsroubovat vrchni dekl a disk vytahnout, vymenit, prehrat FW v navigaci a trada. Daval 160GB Seagate. Ja jsem tolik stesti nemel, takze jsem musel do sroubku rozebrat celou RNS510 a pak vymenit disk. Koupil jsem bohuzel 160GB Western a ten sr*c ma vetsi spotrbu, takze nesel. WD nedoporucuji, bud seagate nebo samsung, problemy s WD jsem mel i v satelitech :-(
Jinak je tam klasicky 2,5" IDE HDD , momentalne tam mam 60GB HDD a z toho mam 37GB na hudbu. Lepsi nezli 20 :-)

Jen takova uvaha, vyplati se vymena disku za vetsi, kdyz umi navi cist 32GB SDHC karty? Jak je rychly zapis mp3 na disk z karty, kdyz je v navi SW 2660? Diky

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a větší HDD
PříspěvekNapsal: 24.01.2010 15:51 
Online
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2223

Bydliště:

Malacky, SR

Aktivoval uz niekto na RNS510 volbu "Vyrobne nastavenia" ? Vymaze toto aj hdd? Nejak sa mi stalo, ze mam hdd ako keby "iba na citanie". Ani nan zapisovat, ani z neho mazat, ani premenovat adresar a pod. Urcite to nie je nahratim noveho FW 2680, lebo aj pred tym mi vypisovalo hlasku "nie je mozne vymazat aktivny subor", ked som chcel nieco vymazat. A co je mi teda divne, preco sa hdd nevymazal pri nahrati FW 2680, ked sa vsade pise, ze to vymaze aj data, aj mapy. Dik.

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a větší HDD
PříspěvekNapsal: 25.01.2010 21:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.12.2009

Příspěvky:

7

zbuj píše:
no asi jo chlapi mate pravdu pojistka to asi v takovem pripade jisti, ale me se zda, ze ty folie jsou i tak lepsi ne?? Musi to vetsi silou rozbijet a take vickrat nez se jim to povede a to uz je nekdo muze videt.... nebo potom nejaky ten cover pres radio - jestli vubec neco takoveho existuje ja si pamatuju, ze v TT jsem mel takovy metalovy kryt kterym se cele radio zakrylo, ale to asi je jak pest na oko :mrgreen: ne :P :P


Fólie jsou fajn zatmavené, ale ne kombinované s bezpečnostní. Mám zkušenost s ohnutým rámem okna a dveře pak na výměnu....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a větší HDD
PříspěvekNapsal: 29.01.2010 17:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

92

Dávat větší HDD do navi je podle mně blbost. Jednodušší je nakopírovat muziku na SDHC a mít třeba dvě 32 GB karty, které mohu v PC kopírovat rychleji, než kopírovat do nějakého velkého disku v navi. Spíše je to třeba jako technická zajímavost, ale to je tak asi vše.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a větší HDD
PříspěvekNapsal: 01.02.2010 15:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.07.2008

Příspěvky:

49

Frank51 píše:
Dávat větší HDD do navi je podle mně blbost. Jednodušší je nakopírovat muziku na SDHC a mít třeba dvě 32 GB karty, které mohu v PC kopírovat rychleji, než kopírovat do nějakého velkého disku v navi. Spíše je to třeba jako technická zajímavost, ale to je tak asi vše.

Akorát že i jen jedna 32GB SDHC karta je dražší nežli 250GB HDD :-) a to je jen jedna karta :-) ale je fakt, že kopírovat to na ten HDD je opruz :-) chce to, aby klesly ceny 32GB karet, já mám zatím dvě 16GB :-)

TNT píše:
kresomysl píše:
Disk vymenit je bud snadne a nebo ne. Kamarad mel kliku a nemel disk prichyceny dole sroubkem, takze mu stacilo odsroubovat vrchni dekl a disk vytahnout, vymenit, prehrat FW v navigaci a trada. Daval 160GB Seagate. Ja jsem tolik stesti nemel, takze jsem musel do sroubku rozebrat celou RNS510 a pak vymenit disk. Koupil jsem bohuzel 160GB Western a ten sr*c ma vetsi spotrbu, takze nesel. WD nedoporucuji, bud seagate nebo samsung, problemy s WD jsem mel i v satelitech :-(
Jinak je tam klasicky 2,5" IDE HDD , momentalne tam mam 60GB HDD a z toho mam 37GB na hudbu. Lepsi nezli 20 :-)

Jen takova uvaha, vyplati se vymena disku za vetsi, kdyz umi navi cist 32GB SDHC karty? Jak je rychly zapis mp3 na disk z karty, kdyz je v navi SW 2660? Diky

Já jsem si tam větší disk dal, ale teď až mi přijde novej superb s columbusem, tak už to tam dávat nebudu, kopíruje to fakt pomalu, třeba MP3 z DVD-R (plné) kopíruje tak 3,5-4 hodiny :-)

_________________
Mam se rad a to mi staci, vy me radi mit nemusite :-)

_________________
Passat Variant 2.0 TDi 103 kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RNS 510 a větší HDD
PříspěvekNapsal: 22.03.2010 17:47 
Online
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.06.2009

Příspěvky:

2223

Bydliště:

Malacky, SR

Tolko tem tu je k RNS510ke, ze neviem ani kam mam dat otazku.
Vie RNS510 zobrazovat text skladby hranej na niektorej FM stanici? Kde v menu je skryte to nastavenie? Vcera som siel sluzobnym Golfom VI, kde je tusim 315ka a ta to zvlada, reku teda musi to vediet aj 510ka.. Dik.

_________________
06/2009: Passat Variant 2.0 TDI 2008 103 kW BKP 4Motion Highline Foto CZ , Foto SK
07/2007 - 05/2009: Skoda Fabia 1.4 MPI Foto
12/2006 - 06/2007: Skoda 130 Foto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group