Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Podsvícení rádia RCD310
PříspěvekNapsal: 31.01.2010 11:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.01.2010

Příspěvky:

888

Bydliště:

Jateční, Kolín

Zdravim mám problém, z ničeho nic se mi stalo že když večer rozsvítim světla tak mi svítí úplně všechno, jen rádio strašně slaboulince a není na něm nic k přečtení ... byl sem s tim v servise, napojili to na počítač a nic to nenašlo, prej to rádio je blbý napíše je v pořádku nebo rozbitý, nic jinýho a to moje napsalo že je OK ale stejně nesvítí. Ani v menu když dám sílu podsvícení tak to nezabere musim pro rozsvícení zajet do položky menu, set a pak když kliknu na cokoli tak se to rozsvítí, tak jak má ;-) ... nevíte někdo radu??? :(

_________________
Poradce klubu pro POV, HAV aj.

Moje hlavní vlákno


lukas.kucera@centrum.cz
tel.: 773 270 787
nově jsem pro Vás i na facebooku

...
VW Golf VI 2,0TDi 81kW - prodáno

_________________
Manažer v Centru finančního poradeství


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Podsvícení rádia RCD310
PříspěvekNapsal: 31.01.2010 11:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.03.2008

Příspěvky:

130

Bydliště:

Nepomuk ->Plzeň-jih

Pokud to bude radiem, doporucuju tohohle cloveka z AHC http://autohifiservis.cz/ opravi snad uplne vsechno:)

_________________
FLUBBER -> VW Polo 6n2, 1,9Sdi
Zahlazeno, sníženo, trochu rozšířeno, zatmaveno, ozvučeno, nalakováno

_________________
VW Polo 6n2


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Podsvícení rádia RCD310
PříspěvekNapsal: 31.01.2010 16:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.11.2009

Příspěvky:

145

Bydliště:

Osek nad Bečvou

skuci píše:
Zdravim mám problém, z ničeho nic se mi stalo že když večer rozsvítim světla tak mi svítí úplně všechno, jen rádio strašně slaboulince a není na něm nic k přečtení ... byl sem s tim v servise, napojili to na počítač a nic to nenašlo, prej to rádio je blbý napíše je v pořádku nebo rozbitý, nic jinýho a to moje napsalo že je OK ale stejně nesvítí. Ani v menu když dám sílu podsvícení tak to nezabere musim pro rozsvícení zajet do položky menu, set a pak když kliknu na cokoli tak se to rozsvítí, tak jak má ;-) ... nevíte někdo radu??? :(


sakra čoveče nejdřív se ti maže počítač a teď do toho autorádio? to už je celkem pech

_________________
Minulá autíčka

ObrázekObrázekObrázekObrázek

_________________
VW Golf VI 1.6 TDI 77kW Black !!


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Podsvícení rádia RCD310
PříspěvekNapsal: 31.01.2010 22:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.01.2010

Příspěvky:

888

Bydliště:

Jateční, Kolín

andre.11 píše:
skuci píše:
Zdravim mám problém, z ničeho nic se mi stalo že když večer rozsvítim světla tak mi svítí úplně všechno, jen rádio strašně slaboulince a není na něm nic k přečtení ... byl sem s tim v servise, napojili to na počítač a nic to nenašlo, prej to rádio je blbý napíše je v pořádku nebo rozbitý, nic jinýho a to moje napsalo že je OK ale stejně nesvítí. Ani v menu když dám sílu podsvícení tak to nezabere musim pro rozsvícení zajet do položky menu, set a pak když kliknu na cokoli tak se to rozsvítí, tak jak má ;-) ... nevíte někdo radu??? :(


sakra čoveče nejdřív se ti maže počítač a teď do toho autorádio? to už je celkem pech



mno ty voe docela mě to sere ten počítač se včera opět vymazal :( ale přitom na diagnostice je vše OK tak jedu přímo do VW v sobotu to tam mám odvízt a mrknou na to, když je to v záruce ;-)

_________________
Poradce klubu pro POV, HAV aj.

Moje hlavní vlákno


lukas.kucera@centrum.cz
tel.: 773 270 787
nově jsem pro Vás i na facebooku

...
VW Golf VI 2,0TDi 81kW - prodáno

_________________
Manažer v Centru finančního poradeství


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Podsvícení rádia RCD310
PříspěvekNapsal: 31.01.2010 22:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.01.2010

Příspěvky:

888

Bydliště:

Jateční, Kolín

axetom píše:
Pokud to bude radiem, doporucuju tohohle cloveka z AHC http://autohifiservis.cz/ opravi snad uplne vsechno:)


hele díkes za nabídku ale mám to auto 14 dní a je v záruce tak jim to tam hodim, ať si s tim poraděj

_________________
Poradce klubu pro POV, HAV aj.

Moje hlavní vlákno


lukas.kucera@centrum.cz
tel.: 773 270 787
nově jsem pro Vás i na facebooku

...
VW Golf VI 2,0TDi 81kW - prodáno

_________________
Manažer v Centru finančního poradeství


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Podsvícení rádia RCD310
PříspěvekNapsal: 31.01.2010 23:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.02.2008

Příspěvky:

127

RCD 310 má někde v menu nastavení intenzity podsvícení displ. - koukni do návodu!!


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Podsvícení rádia RCD310
PříspěvekNapsal: 01.02.2010 15:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.01.2010

Příspěvky:

888

Bydliště:

Jateční, Kolín

aleshh píše:
RCD 310 má někde v menu nastavení intenzity podsvícení displ. - koukni do návodu!!


jj to určitě, čet sem SZ a odepsal ;-)

_________________
Poradce klubu pro POV, HAV aj.

Moje hlavní vlákno


lukas.kucera@centrum.cz
tel.: 773 270 787
nově jsem pro Vás i na facebooku

...
VW Golf VI 2,0TDi 81kW - prodáno

_________________
Manažer v Centru finančního poradeství


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Podsvícení rádia RCD310
PříspěvekNapsal: 09.09.2010 23:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.01.2010

Příspěvky:

122

Pánové, vím, že můj dotaz neodpovídá upně názvu tohohle témau, ale nechci kvůli jednomu malinkatýmu dotazu zakládat nový zahlcovat to tu... takže

Radio RCD 310. Když se dlouze podrží tlačítko MENU, tak se člověk dostane do jakési nabídky, kde sice většině zkratek tak nějak rozumím, ale neodvážím se tam něco měnit, protože v návodu k rádiu se o tom, že to vůbec existuje nikde nemluví, přišel jsemna to náhodou. Nevíte někdo nebo nemáte nějakej podrobnější návod,kde by se to řešilo? Díkes.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Podsvícení rádia RCD310
PříspěvekNapsal: 10.09.2010 15:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.10.2007

Příspěvky:

453

Bydliště:

SK

koprolit: to som este nepocul... vyskusam... ;-)

_________________
Audi S4 Dolphin grey


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Podsvícení rádia RCD310
PříspěvekNapsal: 10.09.2010 19:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.05.2010

Příspěvky:

55

nic sa tam neda nastavit, to je len take info o kvalite prijmu.
http://www.youtube.com/watch?v=Ht-9wgm97lA

_________________
golf plus 1.2TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Podsvícení rádia RCD310
PříspěvekNapsal: 11.09.2010 06:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.10.2007

Příspěvky:

453

Bydliště:

SK

inak ja mam na rcd 310 aktivivanu funkciu zobrazovania aktualnej rychlosti na radiu... ;-) tzv. autoskola mod...

_________________
Audi S4 Dolphin grey


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Podsvícení rádia RCD310
PříspěvekNapsal: 11.09.2010 08:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.05.2010

Příspěvky:

55

ja asi zobrazovanie rychlosti nemam aktivovane, nepodarilo sa mi to spustit.
Spustas to pridrzanim tlacidla MODE a sucasne Power?
Aktivoval si to dodatocne, alebo si to mall uz od vyroby?

Tiez sa mi nezobrazuje na RCD310 skryte servisne menu od Climatronicu. (kombinacia klaves AC a vrchne vetranie) http://www.youtube.com/watch?v=upQdq3xr_30Climatronik akoby sa prepol do skryteho menu, ale RCD310 nic, dokonca potom nezobrazuje ani normalny stav. Po par minutach sa to obnovi.

_________________
golf plus 1.2TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Podsvícení rádia RCD310
PříspěvekNapsal: 11.09.2010 11:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.10.2007

Příspěvky:

453

Bydliště:

SK

dodatocne... kamos mi to aktivoval cez vag...

_________________
Audi S4 Dolphin grey


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Podsvícení rádia RCD310
PříspěvekNapsal: 11.09.2010 14:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.01.2010

Příspěvky:

122

:-) Já jen koukám. :-) Co všechno se dá prosímvás s tím rádiem dělat? A kam na to chodíte? :-) Já na to přidržení MENU přišel takovou strašnou náhodou! :-)


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group