Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: RCD510 a Bluetooth streaming
PříspěvekNapsal: 21.01.2013 00:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.12.2012

Příspěvky:

263

Bydliště:

Praha

Mam radio RCD510, pri pousteni hudby z telefonu (iPhone 5) vsak nejsem schopny ovladat prehravani z mf volantu ani z radia - tlacitka jsou neaktivni. Jde pouze spustit hudba primo z telefonu a pustit do radia ne vsak ovladat.
Originalni HF funguje bez problemu, vsechny kontakty a seznamy volani jsou normalne viditelne. Netusite kde je zakopany pes?

_________________
My G6R
Representing Deutschland! Ja!


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD510 a Bluetooth streaming
PříspěvekNapsal: 21.01.2013 01:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.07.2008

Příspěvky:

276

karimartin píše:
Mam radio RCD510, pri pousteni hudby z telefonu (iPhone 5) vsak nejsem schopny ovladat prehravani z mf volantu ani z radia - tlacitka jsou neaktivni. Jde pouze spustit hudba primo z telefonu a pustit do radia ne vsak ovladat.
Originalni HF funguje bez problemu, vsechny kontakty a seznamy volani jsou normalne viditelne. Netusite kde je zakopany pes?

to netusim a mam to stejne - tlf mam s androidem... sem prave myslel ze je chyba v nem, ale asi to neni telefonem

_________________
GVI - 1.2TSI, 63kW, DSG, tornado red - prodáno
GVII rline - 1.5TSI EVO, 110kW, DSG, tornado red


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD510 a Bluetooth streaming
PříspěvekNapsal: 21.01.2013 08:36 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

13169

Bydliště:

Humpolec

neumí to všechny telefony... možná pomůže výměna HF jednotky, ale spíše bych řekl že to nepůjde...

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941





VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD510 a Bluetooth streaming
PříspěvekNapsal: 21.01.2013 12:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.12.2012

Příspěvky:

263

Bydliště:

Praha

Já jsem jel o víkendu s člověkem o víkendu co měl také RCD510 a normálně mu šlo ovládat audio z rádia včetně procházení knihovny, zobrazovaly se i mp3tagy apod.

_________________
My G6R
Representing Deutschland! Ja!


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD510 a Bluetooth streaming
PříspěvekNapsal: 21.01.2013 22:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.07.2008

Příspěvky:

276

HF jednotku bych mel mit tu III. premium...

karimartin píše:
Já jsem jel o víkendu s člověkem o víkendu co měl také RCD510 a normálně mu šlo ovládat audio z rádia včetně procházení knihovny, zobrazovaly se i mp3tagy apod.

jaky mel telefon?

_________________
GVI - 1.2TSI, 63kW, DSG, tornado red - prodáno
GVII rline - 1.5TSI EVO, 110kW, DSG, tornado red


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD510 a Bluetooth streaming
PříspěvekNapsal: 22.01.2013 08:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.10.2009

Příspěvky:

982

Podle mýho jde o to, co posílá ten volant/bt jednotka za kódy a jestli vůbec nějaký. Dyť přeci pokud máte bezdrátový BT sluchátka, tak ty jsou taky zodpovědný za správný posílání ovládacích kódů do mobilu přes AVRCP... Takže věřím, že za to může něco mezi BT jednotkou a volantem, ale rozhodně bych za to nevinil mobil (teda pokud mobil funguje s nějakýma BT sluchátkama normálně).

karimartin píše:
Já jsem jel o víkendu s člověkem o víkendu co měl také RCD510 a normálně mu šlo ovládat audio z rádia včetně procházení knihovny, zobrazovaly se i mp3tagy apod.
Co měl ten člověk za auto? Co měl za BT jednotku? Co měl za mobil - i když osobně to nepovažuju za úplně podstatný.

_________________
Golf VI 1.4 TSI 90 kW DSG Highline


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD510 a Bluetooth streaming
PříspěvekNapsal: 22.01.2013 08:56 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

13169

Bydliště:

Humpolec

je to telefonem a bt jednotkou!!

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941





VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD510 a Bluetooth streaming
PříspěvekNapsal: 22.01.2013 11:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.12.2012

Příspěvky:

263

Bydliště:

Praha

Pak to asi nemá dál cenu řešit - na VWVortexu jsem našel vlákno kde to lidem začalo dělat s updated iOS na verzi 6.0 - takze je mozne ze chyba bude jinde - zkusim starsi telefon a uvidim co to bude delat.

_________________
My G6R
Representing Deutschland! Ja!


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD510 a Bluetooth streaming
PříspěvekNapsal: 20.03.2016 20:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.07.2013

Příspěvky:

592

Bydliště:

Brno

zkusim to tu obnovit...dle tornado1 by jednotka avrcp umet mela, ale skladby prepinat nejdou...nekazuje to ani nazev...da se s tim neco v soucasne dobe delat? telefonem, respektive spatnym avrcp to neni, protoze na jinym radiu vse ok, zobrazuje tag i trebas z yt, ovladat jde tlacitky a kdyz se prepne na bt audio, tak se automaticky spusti prehravac...radio je rcd 510, bt jednotka nevim, diky

Kuba

_________________
1T2, 1,9TDi, 77kW, BLS, 2007


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Originál a repas turbo Volkswagen
Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group