Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Menu maxidotu
PříspěvekNapsal: 25.01.2017 09:22 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

25.01.2017

Příspěvky:

20

Bydliště:

Brno

Ahoj,

sem tady novej a Golfa mám dva dny. Chtěl bych se jak se dostat do menu nastavení v maxidotu. Jestli je možné, že ho vůbec nemám. jsou tam informace jako spotřeba rychlost dojezd atd., ale žádné menu kde bych mohl měnit jazyk atd. display je přez celej budík, takže to asi polodot nebude :) . V audi tam to menu normálně bylo a šlo tam vše nastavovat.

Dík za radu

_________________
Golf VI 2.0 TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Menu maxidotu
PříspěvekNapsal: 25.01.2017 09:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.05.2008

Příspěvky:

1053

Bydliště:

Brno

Jestli máš uspořádání na displeji nějak takto, tak máš Maxidot a do menu se dostaneš pravou páčkou nebo pravou částí ovládání na volantu.
A pokud uspořádání textu vypadá nějak takto, tak máš jen obyčejný palubní počítač bez menu a možnosti nastavení. Veškeré nastavení a přizpůsobení auta děláš přes program na notebooku.

_________________
Golf VI 1.4 TSI 90 kW, pseudo-GTI kompletně uvnitř i vně, úprava na 236 Nm/155 HP, léto 18" Serron, zima 18" Monza


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Menu maxidotu
PříspěvekNapsal: 25.01.2017 10:48 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

25.01.2017

Příspěvky:

20

Bydliště:

Brno

no mám tam tohle


Přílohy:
20170125_092523.jpg
20170125_092523.jpg (205.22 KiB) Zobrazeno 1214 krát


_________________
Golf VI 2.0 TDI
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Menu maxidotu
PříspěvekNapsal: 25.01.2017 11:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.05.2008

Příspěvky:

1053

Bydliště:

Brno

Tak to máš Maxidot. Takže mačkacím čudlíkem na pravé páčce nebo prostředním na volantu vpravo. Pak šipkami nahoru/dolů listuješ nabídkami.

_________________
Golf VI 1.4 TSI 90 kW, pseudo-GTI kompletně uvnitř i vně, úprava na 236 Nm/155 HP, léto 18" Serron, zima 18" Monza


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Menu maxidotu
PříspěvekNapsal: 25.01.2017 11:37 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

25.01.2017

Příspěvky:

20

Bydliště:

Brno

no a to právě nic nedělá..spodní tlačítko na páčce funguje pouze jako reset a šipkama listuji jen nabídkou co tam je ale žádná volba do menu tam není.

_________________
Golf VI 2.0 TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Menu maxidotu
PříspěvekNapsal: 25.01.2017 11:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.05.2008

Příspěvky:

1053

Bydliště:

Brno

Máš volant s tlačítky?

_________________
Golf VI 1.4 TSI 90 kW, pseudo-GTI kompletně uvnitř i vně, úprava na 236 Nm/155 HP, léto 18" Serron, zima 18" Monza


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Menu maxidotu
PříspěvekNapsal: 25.01.2017 11:44 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

25.01.2017

Příspěvky:

20

Bydliště:

Brno

nemám multifunci :( ale je na pořadu dne po rádiu

_________________
Golf VI 2.0 TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Menu maxidotu
PříspěvekNapsal: 25.01.2017 11:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.05.2008

Příspěvky:

1053

Bydliště:

Brno

Nevadí. Podrž dlouze kolíbku dolů. To by měl být vstup do menu. Pak krátce nahoru/dolů listuješ. Spodním OK tlačítkem jen potvrzuješ.

_________________
Golf VI 1.4 TSI 90 kW, pseudo-GTI kompletně uvnitř i vně, úprava na 236 Nm/155 HP, léto 18" Serron, zima 18" Monza


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Menu maxidotu
PříspěvekNapsal: 25.01.2017 12:45 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

25.01.2017

Příspěvky:

20

Bydliště:

Brno

paráda...funguje dík

_________________
Golf VI 2.0 TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Menu maxidotu
PříspěvekNapsal: 03.10.2017 16:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.07.2010

Příspěvky:

823

Bydliště:

Svatobořice-Mistřín

Mám jen takovou otázku,měnil sem budíky za maxidot a chybí mě tam v menu některé položky,jako komfort,navi,světla a vidění a stav vozu. Lze tyhle položky tam doplnit přes VAG?

_________________
ex. VW BORA 1.6 : viewtopic.php?f=78&t=225335
New VW Golf 6 Variant 1.6 Tdi


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Menu maxidotu
PříspěvekNapsal: 03.10.2017 16:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.05.2008

Příspěvky:

1053

Bydliště:

Brno

Pokud to budíky podporují, tak ano. Sám jsem si to tam přidal, když jsem tam něco za položku neměl. Přes VAG zatrhnout dvě položky se slovem "zobrazení a komfort". Nebo tak nějak. Nevím z hlavy, kde to bylo a přesný název. Ale vím, že to je v 1) 09-Centr. elektrika a pak 2) kódování.

_________________
Golf VI 1.4 TSI 90 kW, pseudo-GTI kompletně uvnitř i vně, úprava na 236 Nm/155 HP, léto 18" Serron, zima 18" Monza


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Menu maxidotu
PříspěvekNapsal: 03.10.2017 16:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.07.2013

Příspěvky:

509

Bydliště:

Brno

rek bych, ze to spis musi podporovat "komfortka", budiky nee

jinak u auta s BSGckem to bylo opravdu v centralni elektrice a pak pod dlouhym kodovanim to slo vybirat podle textu...

_________________
1T2, 1,9TDi, 77kW, BLS, 2007


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Menu maxidotu
PříspěvekNapsal: 03.10.2017 16:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.05.2008

Příspěvky:

1053

Bydliště:

Brno

Těch maxidotů je taky verzí jak na prstech od dvou ruk. Ale máš pravdu, asi to bude vlastnost BSG.

_________________
Golf VI 1.4 TSI 90 kW, pseudo-GTI kompletně uvnitř i vně, úprava na 236 Nm/155 HP, léto 18" Serron, zima 18" Monza


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Menu maxidotu
PříspěvekNapsal: 03.10.2017 18:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.07.2010

Příspěvky:

823

Bydliště:

Svatobořice-Mistřín

Tak snad to tam doplnit půjde.

_________________
ex. VW BORA 1.6 : viewtopic.php?f=78&t=225335
New VW Golf 6 Variant 1.6 Tdi


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Menu maxidotu
PříspěvekNapsal: 03.10.2017 18:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.07.2013

Příspěvky:

509

Bydliště:

Brno

hele, zpet, necet sem to poradne a hned odpovidal, sorry, pokud tam chybi i menu komfort a navi, tak to opravdu muze byt spatne nakodovanyma budikama... mozna nekde v gateway, ale nevim presne... chybejici menu navigace pak muze byt zpusobeny i spatnym prepnutim komunikace navigace (meni se primo v ni), prepina se mezi BAP a DPP

_________________
1T2, 1,9TDi, 77kW, BLS, 2007


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group