Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: spojka v VR6 do TDI
PříspěvekNapsal: 09.10.2011 11:52 
Offline
Moderátor
Moderátor

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

03.11.2007

Příspěvky:

1686

Bydliště:

VWelké Meziříčí

lamelu posli do firmy http://www.renovak.cz dej k ni papirek ze to chces preoblozit materialem HDS57 , prumer lamely 228mm a napis tam jeste zpatecni adresu . Stoji to cca 700 a urcite bych to nechal udelat tim nic nezkazis

_________________
Chiptuning , opravy teplých startů


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: spojka v VR6 do TDI
PříspěvekNapsal: 09.10.2011 15:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.10.2008

Příspěvky:

9704

Bydliště:

Jevíčko

no jo,jenže je problém v tom,že tímhle způsobem budu mít auto cca týden minimálně nepojízdný a navíc bude zavazet v servisu...leda se domluvit,jestli to neudělaj na počkání a nebo sehnat někde jetou lamelu...ale jinak dík za tip,kam s tím :wink:

_________________
můj GV 2.0TDI 4motion http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=129&t=281722
prodám na GIII http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=220614

_________________
EX:GIII 1,9 TDI 1Z 100 kw 330 Nm 6Q AKTUÁLNĚ GV 2.0TDI 4motion 125 kw + bahňák Honda XR 650R


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: spojka v VR6 do TDI
PříspěvekNapsal: 10.10.2011 19:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.12.2007

Příspěvky:

297

Bydliště:

Český Těšín

Lamela z vr 6 se rozsype vypadnou pružiny neudrží ten krouták. Ložisko z vr6 je stejné mám ho v autě a přítlačák je lepší protože má silnější pružinu. Organikou ti to přeobloží v renovaku tu lamelu 8)

_________________
VW Golf 1TD,Golf 3Gti Edition 2.0 16v,Vento TDI ,Škoda Fabia,Renault Scenic


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: spojka v VR6 do TDI
PříspěvekNapsal: 11.10.2011 11:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.10.2008

Příspěvky:

9704

Bydliště:

Jevíčko

díky za radu...takže jdu asi schánět njakou lamelu na přeobložení...

_________________
můj GV 2.0TDI 4motion http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=129&t=281722
prodám na GIII http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=220614

_________________
EX:GIII 1,9 TDI 1Z 100 kw 330 Nm 6Q AKTUÁLNĚ GV 2.0TDI 4motion 125 kw + bahňák Honda XR 650R


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: spojka v VR6 do TDI
PříspěvekNapsal: 03.11.2011 17:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.10.2008

Příspěvky:

9704

Bydliště:

Jevíčko

ještě bych se chtěl zeptat-jakej výkon,respekivě krouťák je schopná ustát sériová spojka,dejme tomu třeba od SACHS,nebo LUK? jde mi o to,jestli je předělávání spojky pro cca 100 kw nutnost...jezdím normálně,hrabání není můj styl...

_________________
můj GV 2.0TDI 4motion http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=129&t=281722
prodám na GIII http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=220614

_________________
EX:GIII 1,9 TDI 1Z 100 kw 330 Nm 6Q AKTUÁLNĚ GV 2.0TDI 4motion 125 kw + bahňák Honda XR 650R


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: spojka v VR6 do TDI
PříspěvekNapsal: 03.11.2011 21:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.04.2008

Příspěvky:

957

Bydliště:

u Turnova

Pokud jsem mněl cca 150 PS neodbržděných (nyní 170PS/430Nm odbržděných) tak jsem měl originál 1Z jednohmotu a drželo, při zvyšování na 170 bylo jen přeobloženo HDS57 a drží. Na Octě 188PS/450Nm mám přeobloženou spojku z Fabie ATD a taky drží. To je sestava jako setrvák a lamela 1Z + přítlačák VR6

_________________
Výstavba a rekonstrukce interiérů, od stavebních prací po kompletní vybavení
www.neza-interiery.cz


Montáž, úpravy a repase topení Eberspächer, Webasto. Spuštění příhřevu jako nezávislé topení
603485666

_________________
SHARAN 1.9 TDI PD 215 PS, O1 1,9 TDI 190 PS, G3 Facelift 1.9 TDI 170 PS


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: spojka v VR6 do TDI
PříspěvekNapsal: 03.11.2011 21:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.10.2008

Příspěvky:

9704

Bydliště:

Jevíčko

takže na to prdim...100 kw musí sériová spojka prostě ustát 8) a pokud klouzne tak to teprve budu řešit... dík za poznatky

_________________
můj GV 2.0TDI 4motion http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=129&t=281722
prodám na GIII http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=220614

_________________
EX:GIII 1,9 TDI 1Z 100 kw 330 Nm 6Q AKTUÁLNĚ GV 2.0TDI 4motion 125 kw + bahňák Honda XR 650R


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: spojka v VR6 do TDI
PříspěvekNapsal: 06.11.2011 16:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.09.2011

Příspěvky:

56

mam 112 kw 1z a sadu mam original valeo pre 1z 10 000 tisic km a drží stale rovnako.

_________________
Golf 2 1,9 Tdi 292 ps 552 nm.Fwd
(403m - 12,898s)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: spojka v VR6 do TDI
PříspěvekNapsal: 06.11.2011 17:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.10.2008

Příspěvky:

9704

Bydliště:

Jevíčko

dík za příspěvek...včera jsem dělal olej,tak se mi na to mechanik koukal a taky říkal,že to nemám řešit.6e nějakou dobu vydrží,že sice není 100%,ale před smrtí taky ne...

_________________
můj GV 2.0TDI 4motion http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=129&t=281722
prodám na GIII http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=220614

_________________
EX:GIII 1,9 TDI 1Z 100 kw 330 Nm 6Q AKTUÁLNĚ GV 2.0TDI 4motion 125 kw + bahňák Honda XR 650R


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: spojka v VR6 do TDI
PříspěvekNapsal: 09.11.2011 19:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

456

ja mam na AFN komplet spojku VR6. kupoval jsem ji fungl novou od SACHS.... drzi, neklouze. zadne problemy nedela. resil jsem to s LIBANGEM a se SAILSEM oba pani asi vi o cem mluvi.... nakonec jsem se rozhodl pro SAILSOVI rady a nelituji.... mimochodem... diky Sailsi ;)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: spojka v VR6 do TDI
PříspěvekNapsal: 15.05.2012 23:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

32

Bydliště:

cca 15km od Mostu...

chlapy kdo umí nejlépe-nejlevněji nový přítlačák VR6? samozřejmě ne nějaké bláto..sachs-luk..díkas

_________________
Bývalo : Audi 80 2.0i B3_85 Kw, VW Corrado 1.8i G60 compresor - eaton 64_132Kw,nyní Seat leon sport 1.9TDi_81+..?..Kw


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Originál a repas turbo Volkswagen
Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group