Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zapojení Avic D3-pomoc
PříspěvekNapsal: 08.02.2010 00:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

632

Ahoj, rád bycho požádal někoho, zda by mi mohl vysvětlit zapojení jednotky pioneer avic D3 do auta. Chtěl bych, aby se mi po zapnutí světel rozsvítila tlačítka na rádiu a aby se rádio samo nezapínalo po nastartování. Rád bych si ho zapínal a vypínal sám-jde to? Na iso konektor z rádia vede pouze cervený, žlutý a černý drát(k tomu černému je pak přidán slaboučký modrý drátek z rádia)Na netu jsem nic nenašel, jen že se tam dělá jakýsi,,bajpás" tedy nějaké přemostění. Nevíte k čemu to slouží??
Předem děkuju za každou informaci, případě nějaké schémátko nebo fotku


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení Avic D3-pomoc
PříspěvekNapsal: 08.02.2010 09:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Bypass = ze muzes koukat na video atd... za jizdy :wink:
Jinac vse najdes na netu :wink:

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení Avic D3-pomoc
PříspěvekNapsal: 09.02.2010 12:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

632

Nikdo nemá toto rádijko? Nikdo neví?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení Avic D3-pomoc
PříspěvekNapsal: 09.02.2010 12:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

156

Bydliště:

Černčice u Loun

tak já Avic D3 mám a je super, ale nemůžeš jej jinak vypnout než přes klíč má to tak prostě nastavený kvůli paměti tras na navigaci když mu to natvrdo odpojíš přes cokoliv tak se ti vymaže komplet nastavení radiových stanic, podsvícení (barvy), navigace atd.

jediné co jde vypnout je displej při jízdě v noci když nechceš aby tě oslňoval tak úplně ztmavne

kdyby něco tak se ptej :)

_________________
Golf IV 1.9 TDI ARL, 190 PS 430 Nm by Chipforum, FMIC, Hybrid, Organika, podvozek Koni, Kat OFF, EGR OFF, brzdy Brembo 4 pístek 330×32


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení Avic D3-pomoc
PříspěvekNapsal: 09.02.2010 13:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

R32TDI píše:
... ale nemůžeš jej jinak vypnout než přes klíč má to tak prostě nastavený kvůli paměti tras na navigaci když mu to natvrdo odpojíš přes cokoliv tak se ti vymaže komplet nastavení radiových stanic, podsvícení (barvy), navigace atd.
:)


A na to jsi prisel jak :?: Nejde vypnout - zapnout jen z duvodu ,ze tam neudelali ''cudlik'' :D
Jinak si to muzes udelat pres co chces a nic se ti mazat nebude :!:

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení Avic D3-pomoc
PříspěvekNapsal: 09.02.2010 14:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

156

Bydliště:

Černčice u Loun

patper píše:
R32TDI píše:
... ale nemůžeš jej jinak vypnout než přes klíč má to tak prostě nastavený kvůli paměti tras na navigaci když mu to natvrdo odpojíš přes cokoliv tak se ti vymaže komplet nastavení radiových stanic, podsvícení (barvy), navigace atd.
:)


A na to jsi prisel jak :?: Nejde vypnout - zapnout jen z duvodu ,ze tam neudelali ''cudlik'' :D
Jinak si to muzes udelat pres co chces a nic se ti mazat nebude :!:


ty ji máš, že si tak chytrej :wink: ,
jestli ano tak jak si to udělal aby šla vypnout :?:

_________________
Golf IV 1.9 TDI ARL, 190 PS 430 Nm by Chipforum, FMIC, Hybrid, Organika, podvozek Koni, Kat OFF, EGR OFF, brzdy Brembo 4 pístek 330×32


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení Avic D3-pomoc
PříspěvekNapsal: 09.02.2010 14:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

R32TDI píše:
ty ji máš, že si tak chytrej :wink: ,


Nemam,ale i tak jsem .... :D

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení Avic D3-pomoc
PříspěvekNapsal: 09.02.2010 14:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

632

To by mě tedy zajímalo, jak to je...
R32-máš SZ


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení Avic D3-pomoc
PříspěvekNapsal: 09.02.2010 14:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

156

Bydliště:

Černčice u Loun

patper píše:
R32TDI píše:
ty ji máš, že si tak chytrej :wink: ,


Nemam,ale i tak jsem .... :D
, ale neodpovím ti jak 8)

nevíš či víš :?:

_________________
Golf IV 1.9 TDI ARL, 190 PS 430 Nm by Chipforum, FMIC, Hybrid, Organika, podvozek Koni, Kat OFF, EGR OFF, brzdy Brembo 4 pístek 330×32


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení Avic D3-pomoc
PříspěvekNapsal: 09.02.2010 14:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Mas tam napajeci kabel - bila zasuvka a pod ni pojistka....
Napajeci kabel = cervena - napajeni po zapnuti klicku
zluta - trvale +
Cerna - kostra

Ostatni jsou ruzne dozapojeni....to ted neni dulezite :idea:

Takze ti staci cerveny drat dat pres vypinac a propojit se zlutym :wink:

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení Avic D3-pomoc
PříspěvekNapsal: 03.08.2011 01:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.10.2010

Příspěvky:

14

Zdravím prosím vás nemáte někdo schéma zapojení Avic D3??? potřeboval bych jestli jde nějak zapojit vstup s rychlostí...


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group