Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Audi A6, 3.0TDI (BMK) nechytá
PříspěvekNapsal: 14.09.2010 11:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2010

Příspěvky:

17

Čaues.
V čem může bejt chyba, jsem už bezradnej.
Motor nechce naskočit, občas naskočí a když naskočí, tak jede normálně. (Dneska nechytil vůbec z cca 50ti pokusů)
(chyba v řj. motoru - neplatný signál od snímače G28) snímač je novej a snímač G40 jsem měnil taky. Chyba pořád stejná.
Rail čerpadlo jsem taky zkoušel měnit - NIC.
Snímač dávkování paliva - novej
Relátka - nový
Kabeláž proměřená, kostry v pořádku...

Furt nestartuje, občas nenačítá otáčky, ale i když načítá, tak stejně nechytne.

Napadá někoho něco?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Audi A6, 3.0TDI (BMK) nechytá
PříspěvekNapsal: 14.09.2010 13:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.06.2009

Příspěvky:

309

Bydliště:

Veselíčko

Nehapruje ti imobilizér :?: 8)

_________________
B4 Variant,85KW,Lpg


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Audi A6, 3.0TDI (BMK) nechytá
PříspěvekNapsal: 14.09.2010 13:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2010

Příspěvky:

17

cervik píše:
Nehapruje ti imobilizér :?: 8)

Immo je v pohodě.
Teď mi to vrčelo cca 20minut, zkusil jsem vypnout a hned zas natočit a už zas nenaskočil.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Audi A6, 3.0TDI (BMK) nechytá
PříspěvekNapsal: 15.09.2010 07:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Imobilizer to nebude - to by nastartoval a hnedka by to chciplo :idea:

Tak to vypada ne vadnou kabelaz - pokud vag pise chybu stale....

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Audi A6, 3.0TDI (BMK) nechytá
PříspěvekNapsal: 15.09.2010 07:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2010

Příspěvky:

17

Kabeláž komplet proměřená - dvakrát, takže tou to taky neni.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Audi A6, 3.0TDI (BMK) nechytá
PříspěvekNapsal: 15.09.2010 16:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.10.2008

Příspěvky:

985

Bydliště:

Žilina

Snimac G28 je snimac otacok (polohy klukoveho hriadela, Engine Speed Sensor). Vymenili ste spravny snimac?
Aky bol presne kod tej chyby? Po vymazani ju zapise zas?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Audi A6, 3.0TDI (BMK) nechytá
PříspěvekNapsal: 15.09.2010 16:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.01.2008

Příspěvky:

1013

Bydliště:

Námestovo, Orava

skus pozrieť kontakty do RJ motora, či tam nie su zaoxidované, prípadne prestieknuť niečím na kontakty,a skontroluj kostru motora voči kasni

_________________
BMW X3 , Honda CBR 600 RR /PC40/, ex Golf VI /CGGA/, MB W164 280 CDI 4 MATIC, Fiat Panda 1,2, 4x4 Climbing


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Audi A6, 3.0TDI (BMK) nechytá
PříspěvekNapsal: 15.09.2010 17:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2010

Příspěvky:

17

Pilotek píše:
Snimac G28 je snimac otacok (polohy klukoveho hriadela, Engine Speed Sensor). Vymenili ste spravny snimac?
Aky bol presne kod tej chyby? Po vymazani ju zapise zas?


Číslo chyby si nepamatuju, napíšu zítra, ale přesně to píše: NEPLATNÝ SIGNÁL SNÍMAČE G28 (snímač je novej originál, podle VIN)
Chyba se vymaže a při startu naskočí zpátky.


dream7000 píše:
skus pozrieť kontakty do RJ motora, či tam nie su zaoxidované, prípadne prestieknuť niečím na kontakty,a skontroluj kostru motora voči kasni


Jednotka zkontrolovaná komplet, dokonce jsem jí i flashoval a pořád stejný.
Kostra v pořádku.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Audi A6, 3.0TDI (BMK) nechytá
PříspěvekNapsal: 15.09.2010 17:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.01.2008

Příspěvky:

1013

Bydliště:

Námestovo, Orava

a co rozvody? je tam sice retaz ale skontrolované?

_________________
BMW X3 , Honda CBR 600 RR /PC40/, ex Golf VI /CGGA/, MB W164 280 CDI 4 MATIC, Fiat Panda 1,2, 4x4 Climbing


Naposledy upravil dream7000 dne 15.09.2010 17:50, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Audi A6, 3.0TDI (BMK) nechytá
PříspěvekNapsal: 15.09.2010 17:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2010

Příspěvky:

17

Rozvody v pořádku - kontrolováno. A když už to nastartuje tak to jede přesně tak jak to jet má...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Audi A6, 3.0TDI (BMK) nechytá
PříspěvekNapsal: 15.09.2010 17:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.01.2008

Příspěvky:

1013

Bydliště:

Námestovo, Orava

a ten snimac otacok si menil na kluke alebo na vacke? tvoje auto ma snimac otacok na kluke ale aj na vacke, je to 17 alebo 18? diel z foto


Přílohy:
snimac.JPG
snimac.JPG (249.98 KiB) Zobrazeno 1583 krát


_________________
BMW X3 , Honda CBR 600 RR /PC40/, ex Golf VI /CGGA/, MB W164 280 CDI 4 MATIC, Fiat Panda 1,2, 4x4 Climbing
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Audi A6, 3.0TDI (BMK) nechytá
PříspěvekNapsal: 15.09.2010 18:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2010

Příspěvky:

17

Nejdřív jsem měnil vačkovej, pak i klikovej, takže jsou nový oba. (Oba objednaný podle VINka)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Audi A6, 3.0TDI (BMK) nechytá
PříspěvekNapsal: 15.09.2010 18:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.01.2008

Příspěvky:

1013

Bydliště:

Námestovo, Orava

kua to je zaujimava zavada....urob sken cez VCDS a daj vypis chyb, mozno sa k niecomu dopracujeme

_________________
BMW X3 , Honda CBR 600 RR /PC40/, ex Golf VI /CGGA/, MB W164 280 CDI 4 MATIC, Fiat Panda 1,2, 4x4 Climbing


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Audi A6, 3.0TDI (BMK) nechytá
PříspěvekNapsal: 15.09.2010 18:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2010

Příspěvky:

17

Jediná chyba je je ten G28 a klapka v sání (ale ta na start nemá vliv a taky jsem tam měl novou a výsledek žádnej)
Samozřejmě, že když se to dlouho pokoušim natočit a už klesne napětí v baterce, tak vyskočej chyby skoro ve všech jednotkách.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Audi A6, 3.0TDI (BMK) nechytá
PříspěvekNapsal: 15.09.2010 18:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.01.2008

Příspěvky:

1013

Bydliště:

Námestovo, Orava

daj nabitu baterku a skontroluj aj otacky startera, mal som kedysi problem ze auto netocilo na urcite otacky pri startovani a RJ nepovolila start, ale najlepsie bude ozaj len ten vypis aj s cislami chyb

_________________
BMW X3 , Honda CBR 600 RR /PC40/, ex Golf VI /CGGA/, MB W164 280 CDI 4 MATIC, Fiat Panda 1,2, 4x4 Climbing


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group