Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s rádiem
PříspěvekNapsal: 10.02.2011 22:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.05.2010

Příspěvky:

3

čau vwclubáci pořídil jsem si nové rádio Pioneer mofset a pokaždé když vytáhnu klíč ze zapalování tak se mi vymaže veškeré nastavení rádia a mohu zase od znovu.Poradí mi někdo jaký drátky prohodit za který.Dík

_________________
VW golf III variant, 1.8


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s rádiem
PříspěvekNapsal: 10.02.2011 23:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.05.2010

Příspěvky:

3

nebo ještě jinak jak ho zapojit aby se pustilo když nastartuji.Dik

_________________
VW golf III variant, 1.8


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s rádiem
PříspěvekNapsal: 10.02.2011 23:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.11.2010

Příspěvky:

43

Měl jsem ten samej problém,chyběl tam nějaký kabel v autě co by měl udržovat paměť rádia(v konektoru nebyl přiveden!).Koukni na schéma rádia určitě tam něco takovýho je.Pak přivést další kabel k rádiu a ok.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s rádiem
PříspěvekNapsal: 11.02.2011 09:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.07.2010

Příspěvky:

154

Bydliště:

Okolobrna

V principu jsou na každým radiu 3 zdroje napětí: hlavní napájecí je stálé +12, to udržuje i paměť, pak na klíček, tím se radio spustí a podsvětlení radia, když zapneš světla. Každý radio to má ne úplně stejně - mám doma 2 vw gamma, starší a novější a jsou trošku jinak zapojená. Je nutné ctít schema radia.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s rádiem
PříspěvekNapsal: 14.02.2011 00:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.11.2010

Příspěvky:

547

Bydliště:

Krucemburk, VWysočina

čusík, mám naprosto stejný problém :( mám autorádio JVC KD-R401, poradíte? jak to zapojit, aby zůstala paměť.? děkuji :)

_________________
Obrázek Spotřeba VW BORA VR5 110 kW / 150 HP


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s rádiem
PříspěvekNapsal: 14.02.2011 00:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.09.2008

Příspěvky:

817

Bydliště:

Kostomlaty p\Mil (Teplice)

musíte si přehodit piny na stálej a spínanej...nevim proč, ale koncern je má pro svoje origo rádia přehozený....už jsem to dělal na X autech a pokaždý jenom tohle

_________________
jettule viewtopic.php?f=121&t=131541
varoš viewtopic.php?f=128&t=114063 PRODÁNO

http://www.sdhkostomlaty.webnode.cz

_________________
IFA F9 1,0 drei Kolben zweitakt, rodinná Octa 1,9 TDI, Citroen C5 HDi


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s rádiem
PříspěvekNapsal: 14.02.2011 08:30 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

prohodit piny 4 a 7

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s rádiem
PříspěvekNapsal: 28.04.2011 10:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.04.2011

Příspěvky:

3027

Bydliště:

Česká Třebová

to neni zas tak velky problem do radia vedou 2 napajeci kabely jeden je funkcni s klickem a do druheho jde proud porad i bez klicku to je pro udrzovani pameti tak jestli jsou jinak zapojene draty u org uz jsem to resil u jineho auta staci si sehnat navod na to nove radio schema zapojeni a uz to bude slapat

_________________
VW Golf IV 1.9 TDI 96 kw ASZ 2003 HIGHLINE Chip TDIfun EGR OFF KAT OFF
Srazy VW GROUP meetings


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s rádiem
PříspěvekNapsal: 26.06.2011 21:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.06.2011

Příspěvky:

1

Prosím Vás nemohol by my niekto poradit?Kupil som si do VW Polo Classic nove autorádio Pionneer DEH-2300UBB a zakaždým ked vytiahnem klučik zo zapalovania tak sa my vymažu frakvencie staníc a musím zakaždým znovu ladit.Neviete čím to može byt?Prosim vas poradte my.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s rádiem
PříspěvekNapsal: 26.06.2011 21:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.09.2008

Příspěvky:

817

Bydliště:

Kostomlaty p\Mil (Teplice)

a že by jsis přečet celý téma ? Radit ti nebudu když to tu je už minimálně všude 100krát napsáno..chtělo by to občas hledat

_________________
jettule viewtopic.php?f=121&t=131541
varoš viewtopic.php?f=128&t=114063 PRODÁNO

http://www.sdhkostomlaty.webnode.cz

_________________
IFA F9 1,0 drei Kolben zweitakt, rodinná Octa 1,9 TDI, Citroen C5 HDi


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group