Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Výměna rádia
PříspěvekNapsal: 16.07.2011 19:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.03.2009

Příspěvky:

19

Zdravím, sice se dotaz netýká přímo VW, ale do koncernu taky patří..... Tak prosím o toleranci.
Pokud vyměním originál rádio Škoda (Symphony) za neorigoš (konkrétně Clarion VRX578RUSB), existuje způsob, jak donutit Maxidot, aby s rádiem komunikoval (= ukazoval názvy rádií, skladeb z CD) ? Nebo komunikaci s Maxidotem umí jen origoš rádia Škoda ?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna rádia
PříspěvekNapsal: 16.07.2011 21:09 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12838

Bydliště:

Humpolec

pouze origo

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna rádia
PříspěvekNapsal: 20.07.2011 15:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.03.2009

Příspěvky:

19

Dík za odpověď, i když mě nepotěšila


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna rádia
PříspěvekNapsal: 23.09.2011 07:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.03.2009

Příspěvky:

19

Je možný aspoň nastavit, aby se v části Maxidotu, kde při origoš rádiu se zobrazují názvy skladeb (a při neorigoš rádiu je část zhaslá), aby se něco, cokoli zobrazovalo ? Prostě aby tahle část displeje nebyla zhlaslá ?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna rádia
PříspěvekNapsal: 23.09.2011 07:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

359

Bydliště:

Karwin

No může Ti tam svítit třebas rezerva, málo vody v ostřikovači, prasklá žárovka nebo že ti to nemaže. To ale asi zrovna vidět nechceš.
Telefon taky nemáš, tak zbývá asi jen ta zhaslá část displeje.
Nebylo lepší nechat origo rádio, jenž líp zapadá designově do přístrojovky, máš info na maxidotu a jde diagnostikovat závady? Určitě ti chyběl na něm třeba vstup USB, ale to řeší např. X-Carlink. Ten výjde levněji než jiné kvalitativně stejné rádio

_________________
Obrázek ObrázekKdo koho vlastní? Obrázek

_________________
Audi A4 S-line (8E) 1.9TDI, ...EX: SEAT Leon (1M) 1.9TDI, VW Polo Variant (6KV5) 1.6GT, MB 190E (W201) 2,3 Cosworth, VW Golf II (19E) 1.8GTi, Š110R


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna rádia
PříspěvekNapsal: 23.09.2011 09:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.03.2009

Příspěvky:

19

jasně, servis a poruchy tam svítí. Mě jde o to, zda se tam může něco zobrazovat, když zrovna žádná porucha není
Jo, origoš je nejlepší, ale když přestane hrát tak jako desingov prvek je to málo, nový se mi kupovat nechtělo a tak jsem tam dal co bylo k dispozici


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group