Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak zapojit dva monobloky do můstku ???
PříspěvekNapsal: 10.01.2012 18:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.01.2012

Příspěvky:

2

Prosim o radu,nebo jestli ma nekdo schema zapojeni dvou zesaku monobloku do mustku,nikdy jsem to nedelal,tak si chci byt jisty spravnym zapojenim :drinks:


Naposledy upravil kolacekk dne 10.01.2012 20:05, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zapojit dva monobloky do můstku ???
PříspěvekNapsal: 10.01.2012 21:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

241

Bydliště:

Velká Dobrá Okr. Kladno

zapojení do můstku vypadá takle

má to zaúčel ze dvou stejně výkonejch zesíků dostat vyšší výkon.
Hlavně to musí umět ten zesík . to znamená že musí mít +INPUT a -INPUT . +INPUT (neinvertovaný vstup) zpracovává kladnou půl vlnu a -INPUT (invertovaný vstup) kladnou vlnu převrací na zápornou . v podstatě to funguje jako dvojčinný koncový stupeň.

Original zde:http://hudebniforum.cz/aparatury-f72/zesilovac-do-mustku-t27802.html

Joo gooooogle to je vec


Přílohy:
Bridge_amp.GIF
Bridge_amp.GIF [ 1.89 KiB | Zobrazeno 779 krát ]

_________________
Benzin patri do zapalovace,nafta do kamen.
Proboha na co budeme jezdit?

_________________
VW Golf VI Combi 2,0 TDI CR High Line
Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zapojit dva monobloky do můstku ???
PříspěvekNapsal: 11.01.2012 01:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.01.2012

Příspěvky:

2

diky moc za odpoved,jen mi jeste neni jasny pokud privadim ten signal do zesiku z radia,tak mi teda v tomhle pripate staci jen jeden rca (vystup z radia),jestli se nemylim? A z vystupu zesilovace A1 mam pouzit + a ze zesilovace A2 - k repru, ze? jinak ten subwofer mam 4civkovej,tak prave,jestli by to neslo krmit 2 civky z jednoho zesaku a dalsi 2 z druhyho,pak by mel kazdy zesak vstup zvlast a nemuseli by byt takhle propojeny,ale to je jen moje teorie a nejsem si tim jistej


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zapojit dva monobloky do můstku ???
PříspěvekNapsal: 11.01.2012 09:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

241

Bydliště:

Velká Dobrá Okr. Kladno

Ten zesilovac to musi podporovat.Co mas za zesik?

_________________
Benzin patri do zapalovace,nafta do kamen.
Proboha na co budeme jezdit?

_________________
VW Golf VI Combi 2,0 TDI CR High Line


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group