Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak zapojit rádio RCD310 jen na jednu anténu?
PříspěvekNapsal: 14.01.2012 01:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3425

Bydliště:

kósek od Kladna

Radio ma 2 anténi vstupy. Je to do VW Caddy 2011, ale po zapojeni je strašně slabý signál a "rozdvojka" to nevyresila. Nevíte někdo? Díky moc předem!


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zapojit rádio RCD310 jen na jednu anténu?
PříspěvekNapsal: 15.01.2012 22:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.10.2011

Příspěvky:

83

Mám ten samý problém s RCD 510. Signál na jednu anténu nic moc, hrajou dobře jen ty silnější stanice. Máš anténu v zadním skle? Možná se mýlím, ale muselo by se nechat vyměnit zadní sklo, které bude mít jakoby dvě antény, tedy z něho půjdou dva koaxiály.

_________________
VW Golf VI 1.4 TSI chip 104kW Comfortline


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zapojit rádio RCD310 jen na jednu anténu?
PříspěvekNapsal: 16.01.2012 08:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3425

Bydliště:

kósek od Kladna

Ahoj,
Caddy má antenu někde ve vnějším zrcátku :-( Ale asi seženu RCD 210 a bude to vyřešeno = má vstup pro jednu antenu.

Tobě pomůže nějakej prvek ze Seatu "simulátor 2 anten" = nacvakneš a je to 100% vyřešeno. Mám to v Octavce na Boleru (identické radio s RCD510), ale bohužel je tam jiná rozteč kolíků na antenu než u 310 :-(

http://skodateile.cz/index.php?pg=produ ... %C5%A0koda


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak zapojit rádio RCD310 jen na jednu anténu?
PříspěvekNapsal: 16.01.2012 19:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.10.2011

Příspěvky:

83

To pasat: Super tip, díky moc budu o tom uvažovat. Jinak ti mohu nabídnout nové rádio VW RCD 210, vyndané hned po koupi z mého vozu. Je to model r.2010, tudíž černá písmena na LCD a červené podsvícení tlačítek.Bezpečnostní kód k tomu mám.

_________________
VW Golf VI 1.4 TSI chip 104kW Comfortline


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group