Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zapojení autorádia
PříspěvekNapsal: 05.05.2006 18:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

29

Bydliště:

Severní Morava

Zdravím všechny, mám jeden nejspíš asi stupidní dotázek, ale raději se zeptám než bych něco podělal 8) Chystám se poprvé zapojit rádio v autě a chtěl bych aby hrálo i bez klíčku v zapalování. Znamená to, že mám teda přivést napájení z baterky jak na pin 4, tak i na pin 7-na který se obvykle připojuje napětí spinané kličkem, na ISO konektoru? :roll: Díky za rady

_________________
Golf 3


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení autorádia
PříspěvekNapsal: 05.05.2006 18:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

551

Bydliště:

Zlín, Brno

palo_vw píše:
Zdravím všechny, mám jeden nejspíš asi stupidní dotázek, ale raději se zeptám než bych něco podělal 8) Chystám se poprvé zapojit rádio v autě a chtěl bych aby hrálo i bez klíčku v zapalování. Znamená to, že mám teda přivést napájení z baterky jak na pin 4, tak i na pin 7-na který se obvykle připojuje napětí spinané kličkem, na ISO konektoru? :roll: Díky za rady


Presne tak, oba budou napajene stale. Pak jen pozor na to,aby nikdy nezustalo zapnute...

_________________
Born to grow.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05.05.2006 19:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

29

Bydliště:

Severní Morava

Díky za odpověď. Takže normálně vezmu ty dráty co vedou z pinů 4 a 7 na ISO konektoru, spojím je dohromady, a připojím na drát co vede od baterky se stálými 12V, jestli jsem to dobře pochopil :wink:

_________________
Golf 3


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05.05.2006 19:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

440

ja bych mel dotaz... chci si napojit LCD monitor, muzu to napojit taky na ty draty z radia? chci aby se to vypinalo kdyz vysunu klicek...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05.05.2006 21:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

102

Bydliště:

u Hranic na Moravě

jasan je to uplně stejny

_________________
GOLF IV Variant 85KW PD


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.05.2006 10:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1571

Bydliště:

Teplice v Čechách

palo_vw píše:
Díky za odpověď. Takže normálně vezmu ty dráty co vedou z pinů 4 a 7 na ISO konektoru, spojím je dohromady, a připojím na drát co vede od baterky se stálými 12V, jestli jsem to dobře pochopil :wink:

jo :wink:


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.05.2006 13:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2320

Bydliště:

OstraVWa

90% rádií jde zapnout i při vypnutém klíčku zapalování - to trvalé plus jde do rádia právě proto. To spínané je tam jenom k tomu, aby to autorádi zaplo samo za zapnutí klíčku. Takže dávat trvalé plus na oba je celkem blbost...

_________________
Obrázek - VW Golf I Cabrio 1.8 SportLine
Obrázek - VW Golf V 2.0 GTI Pirelli DSG
Obrázek - VW Touran 2.0 TDI DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.05.2006 13:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

93

Bydliště:

Trutnovsko

napiš prosím zapojení, myslím co příjde na určitý čísla pinů

_________________
B5 1,9TDi 81kw OPRAVY A SERVIS VW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.05.2006 13:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1571

Bydliště:

Teplice v Čechách

No tak já jsem zrovna v tech 10% bo mam alpinu amam to zapojený tak jak to ma bejt a bez klíčku mi to nehraje :wink: a vlastně ani JVC sem zkoušel jediny co ta mhralo jak říkaš je origo GAMMA


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.05.2006 13:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

440

mam pana a taky musim mit klicek


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.05.2006 16:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1571

Bydliště:

Teplice v Čechách

http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody ... iradia.htm tady to je iso zapojení :wink:


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.05.2006 17:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

551

Bydliště:

Zlín, Brno

Peťas píše:
90% rádií jde zapnout i při vypnutém klíčku zapalování - to trvalé plus jde do rádia právě proto. To spínané je tam jenom k tomu, aby to autorádi zaplo samo za zapnutí klíčku. Takže dávat trvalé plus na oba je celkem blbost...


Cece to nevim, ja takovy potkal fakt jen original, zbytek chce klicek a to trvaly je jen pro pamet...:)

Jinak Blah: Muzes, ale spocitej si, jestli bude jeste stacit pojistka, at tam toho nemas navesenyho moc.

_________________
Born to grow.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.05.2006 18:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

440

jen Lilliput touchscreen...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.05.2006 18:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2320

Bydliště:

OstraVWa

Tak asi používám jiné rádia než vy, protože jediné co jsem zatím měl (mám) kterém bez klíčku nešlo zapnout bylo origo BMW, ale tam zase byla přímo poloha v zaplaování, kde hrálo jenom rádio. A pamět se mi snad nevymazala nikdy u žádného, takže trvalé plus k udržení paměti určitě nepotřebovaly..... :wink:

_________________
Obrázek - VW Golf I Cabrio 1.8 SportLine
Obrázek - VW Golf V 2.0 GTI Pirelli DSG
Obrázek - VW Touran 2.0 TDI DSG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.05.2006 19:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1571

Bydliště:

Teplice v Čechách

A co máš za auto? a maš tam origo eletriku? bo v GIV to jinak než takhle nejde :wink: pokud nenatáhneš stale plus i na ten druhej a u pažouta je to jak říkaš poloha klíčku jinat to nehraje


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group