Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zapojení RNS-510 do Passat B5
PříspěvekNapsal: 13.03.2008 10:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

71

Bydliště:

Mělník

Zdravím,
tuto navigaci mám v B5, ale nemám jí připojenou na CAN, tudíž nesvítí podsvícení tlačítek, po půl hodině se vypíná, nemluví. Uměl by to někdo zapojit tak jak má být i s tím CAN? Sehnal jsem někoho z Frýdku, ale je to daleko. Kdyby byl někdo ze středočeského nebo severočeského kraje a uměl to ať napíše SZ.
Díky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení RNS-510 do Passat B5
PříspěvekNapsal: 13.03.2008 10:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

Sry,ze nepomuzu,ale jak to tam mas napasovany? Muzes hodit foto? Pokud vim, tak RNS510 ma zaobleny hrany predniho panelu. :roll: Dik

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení RNS-510 do Passat B5
PříspěvekNapsal: 13.03.2008 12:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

71

Bydliště:

Mělník

Tady je fotka. Navi bohužel trochu vyčnívá a částečně překrývá tlačítka.
Standa


Přílohy:
(e)SP_A0064.jpg
(e)SP_A0064.jpg (174 KiB) Zobrazeno 752 krát

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení RNS-510 do Passat B5
PříspěvekNapsal: 13.03.2008 12:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

A takhle to tam vazne chces vozit??? 8O To se mi nezda jako stastny reseni.Nehlede na to,ze to nevypada moc hezky,jde to asi taky pak pekne rychle vyndat,co? :?

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení RNS-510 do Passat B5
PříspěvekNapsal: 13.03.2008 12:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

71

Bydliště:

Mělník

Šťastný řešení to není. Já ji koupil a pak teprve zjistil, že tam nepasuje místo starý. :(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení RNS-510 do Passat B5
PříspěvekNapsal: 13.03.2008 23:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

Doktor007 píše:
Šťastný řešení to není. Já ji koupil a pak teprve zjistil, že tam nepasuje místo starý. :(

Aha,to je spatny.Ted zalezi na tobe,jestli ozelis pevny disk a dotykovou obrazovku,aby to lip vypadalo.Tzn. vymenit za "obyc" navi.A nebo to tak nechas.:wink:

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení RNS-510 do Passat B5
PříspěvekNapsal: 14.03.2008 22:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

71

Bydliště:

Mělník

Já jí tak nechám, už jsem si zvykl. Jen bych jí chtěl dozapojit tak jak má být. Tady se nikdo neozval že by to uměl, tak budu muset nejspíš zajet do toho Frýdku. Mám to asi jen 5h. :(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení RNS-510 do Passat B5
PříspěvekNapsal: 15.03.2008 01:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4307

Bydliště:

Kdesi na jihu :)

No 5h je dooost..:( Tak snad se sezene nekdo jinej. preju hodne stesti.

_________________
-===Ex Passat 3C variant 2.0TDI Highline===-===Tekutá fólie CAR DIP===-


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení RNS-510 do Passat B5
PříspěvekNapsal: 15.03.2008 08:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5890

Bydliště:

Železný Brod, okr. Jablonec nad Nisou

sry, ale to je fakt hrozný 8O :roll: :roll:

_________________
Moje Touaregy 2.5TDI a 4.2 V8 FSI
Pokud vám zmizí inzerát, neptejte se mě proč - nesplňoval pravidla

_________________
VW Touareg facelift 2.5 TDI chip + Touareg 4.2 V8 FSI Individual


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení RNS-510 do Passat B5
PříspěvekNapsal: 15.03.2008 09:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

419

Bydliště:

Liberec

Mára_VR6 píše:
sry, ale to je fakt hrozný 8O :roll: :roll:

jj...vypada to fakt blbe....mozna by se to dalo doresit nejakym preskupenim tlacitek a udelanim ramecku z laminatu....

_________________
Škoda Octavia II Combi 1.9TDi Elegance...přes zimu bez úprav :-) a snad Passat B7 už bude vychytanější než B6 a budu se k němu moc vrátit ;-)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení RNS-510 do Passat B5
PříspěvekNapsal: 15.03.2008 09:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

419

Bydliště:

Liberec

baloo_baloo píše:
Mára_VR6 píše:
sry, ale to je fakt hrozný 8O :roll: :roll:

jj...vypada to fakt blbe....mozna by se to dalo doresit nejakym preskupenim tlacitek a udelanim ramecku z laminatu....

jinak mam pocit, ze tahle navigace bez CANu nebudu nikdy spravne slapat...preci jen je do aut, ktery maj plnej CAN

_________________
Škoda Octavia II Combi 1.9TDi Elegance...přes zimu bez úprav :-) a snad Passat B7 už bude vychytanější než B6 a budu se k němu moc vrátit ;-)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení RNS-510 do Passat B5
PříspěvekNapsal: 19.03.2008 15:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

71

Bydliště:

Mělník

baloo_baloo píše:
baloo_baloo píše:
Mára_VR6 píše:
sry, ale to je fakt hrozný 8O :roll: :roll:

jj...vypada to fakt blbe....mozna by se to dalo doresit nejakym preskupenim tlacitek a udelanim ramecku z laminatu....

jinak mam pocit, ze tahle navigace bez CANu nebudu nikdy spravne slapat...preci jen je do aut, ktery maj plnej CAN


Rámeček jsem chtěl vyrobit, ale nějak jsem se k tomu ještě nedostal. A hlavně kam pak se spínačema? Zatím na to kašlu, nemá cenu jí přesně pasovat do palubky když ještě nemaká tak jak má.
Passat B5 1,9 TDI PD rv. 2003 CAN má, teda asi ještě starší tj. 1,6 ne 2,0, ale to nevím určitě. Může někdo potvrdit jaká je verze CAN v tomto vozu?
A hlavně neví někdo jak jí zapojit do B5? Co je potřeba dokoupit atd.? Má jí někdo v B5?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení RNS-510 do Passat B5
PříspěvekNapsal: 25.03.2008 22:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4941

Bydliště:

Mladá VWslaw

kluci dávali fotky v nabídce autohifi, jak tuhle navi udělali do starýho Superba.
Tlačítka přehodili do loketky a tyhle velký úplně vyrušili, zkus tam pohledat.
A můžeš se zeptat clubáka vaha, ten možná něco ví o převodníkách do canu.

_________________
Passat 3BG TDi PD Highline+++ a Passat 3B TDi Variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení RNS-510 do Passat B5
PříspěvekNapsal: 27.03.2008 00:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

71

Bydliště:

Mělník

Díky, mrknu tam.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení RNS-510 do Passat B5
PříspěvekNapsal: 04.01.2013 21:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.07.2010

Příspěvky:

92

Bydliště:

České Budějovice

cau rešil už nekdo tohleu passata

problem s elektrikou je jasne dan je nutne sehnat can prevodnik. lae jestli nekdo uz vymýšlel úpravu sředového panelu

_________________
VW Passat Variant 3BG (B5.5) 11/2000 96KW AVF
V rodině: Suberb 96KW 5q rv2004 , VW Passat B5 81KW rv1997, VW passat rv 2004 AVF Euro4


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group