Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s AUDI A6
PříspěvekNapsal: 28.10.2008 21:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.03.2008

Příspěvky:

3031

Bydliště:

SeverČech

Zdravím všechny a předem se omlouvám,že Vám sem cpu audinu,ale máme problém a nevíme co dál.
Takže Vás prosím o rady.
AUDI A6 2.5tdi tiptronik RV 1998
Problém je v tom,že po GO motoru nechce nastartovat a nelze se připojit přes PC.
1-Vše vypadá,že je v pořádku,ale při pokusu nastartovat prostě nechce chytit.Startér točí,rozvody jsou nastaveny,vstřiky taky.Vypadá to,že čerpadlo nedává správnej tlak,ale nevíme proč.
2-Na budíkách stále svítí oranžová kontrolka s autíčkem a klíčkem.Proč,co to znamená?
3-Při pokusu napojit se přes PC(používáme TEXA NAVIGATOR) to vypadá,že se připojí ale pak vyhodí hlášení:Komunikace přerušena.

Takže prosím všechny koho by něco napadlo,podělte se.My už fakt nevíme co s ní.Předem díky všem za rady a podtřehy.

_________________
Obrázek


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s AUDI A6
PříspěvekNapsal: 28.10.2008 22:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

85

Bydliště:

Č.Budějovice

Ta oranžová kontrolka autíčka s klíčkem je immobilizér.Po zapnutí zapalování se musí nasvítit a pak hned zhasnout,aby šlo auto nastartovat.Pokud nezhasne a zůstane svítit,tak je nějaký problém s imobillizérem a auto se nenastartuje.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s AUDI A6
PříspěvekNapsal: 28.10.2008 23:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.03.2008

Příspěvky:

3031

Bydliště:

SeverČech

Díky moc za radu.Ale teď tedy nastává problém,jak ho obejít,abychom mohli aspoň nastartovat a věděli jsme,že motor běží.

_________________
Obrázek


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s AUDI A6
PříspěvekNapsal: 29.10.2008 00:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.04.2008

Příspěvky:

92

Bydliště:

ZL

asi s tim nehnes dokud klice neudelas znova ....texa by mela umet klice na a6 98 by to nemel byt problem (max sezen nekoho s vagtachem staci 1,65verze)

moznost druha je immo off

_________________
G3 1.9.tdi-66kw kombi..vag+km edc15+16..atd


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s AUDI A6
PříspěvekNapsal: 29.10.2008 01:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.03.2008

Příspěvky:

3031

Bydliště:

SeverČech

yary1 píše:
asi s tim nehnes dokud klice neudelas znova ....texa by mela umet klice na a6 98 by to nemel byt problem (max sezen nekoho s vagtachem staci 1,65verze)

moznost druha je immo off


Pokusíme se dík za radu.A jak vyřadit immo???

_________________
Obrázek


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s AUDI A6
PříspěvekNapsal: 29.10.2008 08:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

359

Bydliště:

Prostějov

pokud ti nejde diagnostika motorovky tak možná ani budíky nemají komunikaci z motorovkou
když jednotka neodpovídá (měla by být zapsaná chyba v budících) tak samozřejmě bude svítit i immo , stejně nepůjde nic přispůsobit
jednotka je původní ??

zkontroluj jestli jsou všechny pojistky OK, jestli jsou všechny konektory v dělící stěně zapojeny, jestli tam není velká oxidace

máš ovzdušněny vstřik. čerpadlo ? když povolíš trubky na vstřicích jde hned nafta ? jestli ne budeš točit hooodně dlouho

_________________
Audi A4/A2, diagnostika,zjištování pinů atd., montáže tempomatů, PDC, palubních PC, a jiného orig. vybavení, VCDS, VAGPROG2009, RNS 510 tool, Vagcommander, Vagtacho, Galleto atd Odblok obrazu na RNS 510 /zjištění PINu


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s AUDI A6
PříspěvekNapsal: 29.10.2008 10:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.03.2008

Příspěvky:

3031

Bydliště:

SeverČech

Díky za rady,ale
1-diagnostika nejde vůbec,ani motorovka,ani budíky,ani ABS prostě nic
2-jednotka asi původní nebude.Audi je RV 1998 a na jednotce je 1999
3-pojistky jsou OK,konektory zapojeny OK,oxidace není žádná
4-čerpadlo je odvzdušněný.Povolím vstřik a teče nafta.

Jak jsem již psal,ve chvíli kdy se začne startovat,tak to vypadá,že čerpadlo tlačí,ale myslíme si,že netlačí správnej tlak.Může to být tím,že to immo nepovolí???

Klíčů k tomu máme víc a máme dva čtecí kroužky.Takže to zkusíme nějak prokombinovat a uvidíme.

Jinak dálkou by to mělo jít normálně zamknout,nebo se pletu???

_________________
Obrázek


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s AUDI A6
PříspěvekNapsal: 29.10.2008 20:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

359

Bydliště:

Prostějov

1/je to diagnostika vůbec funkční ?
sežeň nějakou funkční jinak s tím nehneš
2/ to je nějaká extra skládačka ?

pokud je motor blokován imobilizérem tak motor naskočí ale po 1-2 s zdechne

_________________
Audi A4/A2, diagnostika,zjištování pinů atd., montáže tempomatů, PDC, palubních PC, a jiného orig. vybavení, VCDS, VAGPROG2009, RNS 510 tool, Vagcommander, Vagtacho, Galleto atd Odblok obrazu na RNS 510 /zjištění PINu


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s AUDI A6
PříspěvekNapsal: 29.10.2008 21:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.10.2008

Příspěvky:

985

Bydliště:

Žilina

To auto s tou RJ motora niekedy islo? Zameral by som sa najprv na rozchodenie diagnostiky - skus zajst k niekomu na VAG-COM (VCDS).


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s AUDI A6
PříspěvekNapsal: 29.10.2008 22:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.03.2008

Příspěvky:

3031

Bydliště:

SeverČech

Tak to auto normálně jezdilo s tou řj co tam je do tý doby než mu umřelo naftový čerpadlo.Pak se dostalo k nám,opravilo se čerpadlo,dal se dohromady motor a nemůžem nastartovat.

Na VAGu už to napojený bylo a VAG už to nerozchodil.Naše diagnostika je funkční,ale dneska jsme přišli na to,že v zásuvce na diagnostiku je 2xplus a neni mínus.Takže problem s připojením bude asi tady.Jenže kde najít ten mínus???

Jinak skládačka to asi byla,než se to dostalo k nám.Jinak to normálně jezdilo.

_________________
Obrázek


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s AUDI A6
PříspěvekNapsal: 29.10.2008 22:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1179

tak jestli tam je jiny cerpadlo,tak mam takovy tuseni,ze se musi nejak prizpusobit tomu IMMO,ale nejsem si jist :? :oops:

_________________
Octavia TDi 4x4 + 2x Golf II 1,6TD 59KW SB


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s AUDI A6
PříspěvekNapsal: 29.10.2008 22:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.03.2008

Příspěvky:

3031

Bydliště:

SeverČech

JJ to máš stejný tušení jako my,ale jak ho máme přizpůsobit,když se nemůžem připojit.
V tom je teď největší problém. :(

_________________
Obrázek


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s AUDI A6
PříspěvekNapsal: 30.10.2008 07:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

359

Bydliště:

Prostějov

natáhni provizorní kostru na diag
pokud nepomůže musíš hledat kde někdo zapoměl přidělat kostru

_________________
Audi A4/A2, diagnostika,zjištování pinů atd., montáže tempomatů, PDC, palubních PC, a jiného orig. vybavení, VCDS, VAGPROG2009, RNS 510 tool, Vagcommander, Vagtacho, Galleto atd Odblok obrazu na RNS 510 /zjištění PINu


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s AUDI A6
PříspěvekNapsal: 30.10.2008 23:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

268

Tulíček píše:
Na VAGu už to napojený bylo a VAG už to nerozchodil.Naše diagnostika je funkční,ale dneska jsme přišli na to,že v zásuvce na diagnostiku je 2xplus a neni mínus.Takže problem s připojením bude asi tady.Jenže kde najít ten mínus???


Prostě to propoj na kostru. Ten minus v zásuvce není žádná extra linka :wink: .


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s AUDI A6
PříspěvekNapsal: 30.10.2008 23:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.03.2008

Příspěvky:

3031

Bydliště:

SeverČech

Jo tak tohle jsem pochopil.Ale v el. se moc nevyznám,takže ještě dotaz:
kam tu kostru napojit do tej zásuvky co je v autě.Je to jedno???

_________________
Obrázek


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group