Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tlačítko MENU na topení nepřepne display
PříspěvekNapsal: 08.11.2018 15:09 
Offline
Nový člen
Nový člen

Hodnost:

Nový člen

Registrován:

08.11.2018

Příspěvky:

2

Ahoj, někdy se mi stane na Golfu VII, že při zmáčknutí tlačítka MENU na ovládání topení/klima nedojde k přepnutí obrazovky rádia pro nastavení topení.
Děje se to především v zimě při ochlazení. V servisu již vyměnili panel topení i řídící jednotku před spolujezdcem ale problém trvá.
Má někdo podobné zkušenosti?
Díky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tlačítko MENU na topení nepřepne diplay
PříspěvekNapsal: 08.11.2018 18:30 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

18.05.2014

Příspěvky:

622

Bydliště:

Praha západ

Častější problém. Vyměnil bych ještě displej. resp - tím bych býval začal.

Maner píše:
Ahoj, někdy se mi stane na Golfu VII, že při zmáčknutí tlačítka MENU na ovládání topení/klima nedojde k přepnutí obrazovky rádia pro nastavení topení.
Děje se to především v zimě při ochlazení. V servisu již vyměnili panel topení i řídící jednotku před spolujezdcem ale problém trvá.
Má někdo podobné zkušenosti?
Díky

_________________
Passat B8 2.0TDI, 110kw,DSG.Webasto,panorama(Side/Lane/Emergency) assist.
VW Passat 3C, 2.0 TDI CR, CBAB, r.v. 2009. Chip 138kw
Dodělávky: ,ACC/Front/Lane/Side Assist, Discover Media

_________________
Kódování koncern VW


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Tlačítko MENU na topení nepřepne diplay
PříspěvekNapsal: 08.11.2018 19:34 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

13449

Bydliště:

Humpolec

displejem to být nemůže, ten pouze dostává informace od RJ infotainmentu a funguje jako zobrazovací jednotka. pokud při zmáčknutí menu svítí na displeji cokoliv je displej v pořádku, RJ infotainmentu nepošle displeji dané zobrazení.

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941





VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tlačítko MENU na topení nepřepne diplay
PříspěvekNapsal: 09.11.2018 13:57 
Offline
Nový člen
Nový člen

Hodnost:

Nový člen

Registrován:

08.11.2018

Příspěvky:

2

tornado1 píše:
displejem to být nemůže, ten pouze dostává informace od RJ infotainmentu a funguje jako zobrazovací jednotka. pokud při zmáčknutí menu svítí na displeji cokoliv je displej v pořádku, RJ infotainmentu nepošle displeji dané zobrazení.


Ano, display svítí v pořádku. Zjistil jsem, že je zde vlákno kde lidem nefungovaly knoby vedle displeje za nízkých teplot, ale to asi nebude to samé. Počítám, že ty byly jeho součástí.
Napadá mi pokles napětí na baterce v zimě (stará 3,5 roku)? Taky Mam GPS Patriot.


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Originál a repas turbo Volkswagen
Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group