Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nahrání barevného loga rádií přes SD na displej!!
PříspěvekNapsal: 24.12.2013 16:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1736

odkial? na tej nemeckej SK loga neboli, leda, ze ich odbsahuje cesky alebo polsky balicek. alebo uz doplnili aj SK? daj tu prosim direct link na stiahnutie...

EDIT: uz som si skocil na tu nemecku stranku a vidim, ze tam uz je aj SK...

_________________
VW Golf VII Variant 1.4TSI Highline
Obrázek
ex: VW Golf V 1.4 16V Trendline/Slovakia - Rest In Pieces


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nahrání barevného loga rádií přes SD na displej!!
PříspěvekNapsal: 24.12.2013 17:31 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

19.12.2013

Příspěvky:

55

Bydliště:

Bílovec

Tak jsem si to taky stáhnul, už se jen dočkat toho auta ! :-?

_________________
VW GOLF Variant 1.6 TDI Highline, bixenony, stříbrná Reflex metalíza, Parkpilot, Ergoactiv, vyhřívané čelní sklo, telefonování Comfort, Colour pal.počítač


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24.12.2013 19:25 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

20.09.2013

Příspěvky:

138

Jo, teorii změny loga rádia mám taky zvládnutou na jedničku, ale Wagen furt v nedohlednu :-(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nahrání barevného loga rádií přes SD na displej!!
PříspěvekNapsal: 25.12.2013 21:07 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

17.11.2013

Příspěvky:

8

Štvrtý odkaz od spodku: http://www.volkswagen.de/de/models/golf_7/brochure/senderlogos.html


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nahrání barevného loga rádií přes SD na displej!!
PříspěvekNapsal: 25.12.2013 22:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1736

no to nahravanie log do radii je dost od veci. som myslel, ze si tie loga radio sparuje samo s naladenymi stanicami a nie, ze ja to budem musiet robit rucne stanicu, za stanicou. uz som mal stiahnute loga stanic okolitych statov, ze ked nahodou tam zavitam, ze to uz budem mat prednahrate v radiu a ono si uz ich poparuje, ale takto to mozem je***...

_________________
VW Golf VII Variant 1.4TSI Highline
Obrázek
ex: VW Golf V 1.4 16V Trendline/Slovakia - Rest In Pieces


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nahrání barevného loga rádií přes SD na displej!!
PříspěvekNapsal: 26.12.2013 11:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.12.2012

Příspěvky:

652

Bydliště:

Ostravwa

já to je.. tak jako tak.

_________________
VW Golf VII 1,4 TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nahrání barevného loga rádií přes SD na displej!!
PříspěvekNapsal: 26.12.2013 13:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1736

tak zasa aspon loga SK stanic si sparujem rucne, urcite to vyzera lepsie ako len holy text...

_________________
VW Golf VII Variant 1.4TSI Highline
Obrázek
ex: VW Golf V 1.4 16V Trendline/Slovakia - Rest In Pieces


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nahrání barevného loga rádií přes SD na displej!!
PříspěvekNapsal: 24.11.2015 11:08 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

28.10.2015

Příspěvky:

207

provista1 píše:
Zdar chlapi. Jsem tu nový, golfíka mám teprve týden, tak snad mě mezi sebe přijmete.
Přidávám info k zobrazování obrázků alba při přehrávání z USB nebo flash karty. Zkoušel jsem dát do adresáře s mptrojkami obrázek, ale to nefungovalo. Pak jsem zkusil něco jiného - vložit obrázek přímo do TAGu souboru MP3 a maká to!!! Pokud budete chtít, napíšu jak na to.
P.S. Ověřeno na Composition Media.


Potvrzuji. Po nějakém laborování s velikostí, rozlišením, názvem souboru a formátem jsem pořád nemoh přijít na to, proč se mě to u některých zobrazuje a jinde ne.

Je skutečně třeba hodit obrázek alba do složky a přiřadit přímo do tagu MP3trojky. Lze to udělat Winampem. Ten rovnou i upravý soubor samotný, takže není třeba zmenšovat ručně.


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group