Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 152 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Discover Media nebo rádio Composition Media + telefon s navigací přes USB
PříspěvekNapsal: 25.08.2016 09:28 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

28.10.2015

Příspěvky:

207

Já používám magnetický držák z ali za asi 3USD a už bych nikdy nechtěl nic jiného.
Je to držák na sklo, ale pokud někdo dává přednost držákům na výduchů, tak se to dá sehnat taky.

Je to jen přísavka a gumové kolečko o průměru málo přes 3cm s magnetem. Ve výhledu nezakrývá. Telefon z toho nepadá, posazení do držáku trvá vteřinu a nevyžaduje přesnost a soustředění a ani nezáleží v jaké poloze ho tam odložím.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Discover Media nebo rádio Composition Media + telefon s navigací přes USB
PříspěvekNapsal: 25.08.2016 13:07 
Offline
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Hodnost:

Profík

Registrován:

12.08.2015

Příspěvky:

309

pajosII píše:
ladaf píše:
Záleží jak často potřebuješ navigaci, já například málo takže mi nevadí otravovat se s kabelama a držákem na mobil. Pokud ale denně, neváhal bych připlatit si za Discovery Media.

ahoj, když jsem spárovaný telefonem pomocí BT s rádiem, tak mi nejde zvuk navigace z mobilu, ( slyším ho v rádiu jen při tel. hovoru ), co je špatně ?

Je to podle mě normální, do auta z mobilu jde zvuk z bluetooth audio a z telefonniho hovoru. Z navigace v mobilu prostě nepůjde. To máš jak kdyby sis pustil v mobilu youtube a čekal že zvuk půjde do auta když máš spárován tel pres BT. K tomu jsou už ty carplay atd..

_________________
Golf VII Variant Highline 1,4 TSI 6G Černá Deep perleť


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Discover Media nebo rádio Composition Media + telefon s navigací přes USB
PříspěvekNapsal: 25.08.2016 21:34 
Offline
Závodník
Závodník
Uživatelský avatar

Hodnost:

Závodník

Registrován:

12.02.2016

Příspěvky:

48

Normální to je pouze pokud máš zapnuté rádio. Pokud si přes tlačítko "Media" zvolíš "BT Audio", pojede ti veškerý zvuk z tel do repráků...jak píše ladaf o youtube, nepotrebujes k tomu car play..proste to jede pres "BT audio"...tak si musíš rozmylset, jestli chces poslouchat radio nebo hlasky z navigace...

_________________
Golf VII Variant ME 1,4 TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Discover Media nebo rádio Composition Media + telefon s navigací přes USB
PříspěvekNapsal: 25.08.2016 22:05 
Offline
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Hodnost:

Profík

Registrován:

12.08.2015

Příspěvky:

309

Díky za objasnění, BT audio nepoužívám tak jsem to nevěděl (že tam jde veškeré audio z tel). Ale zní to logicky :-)

_________________
Golf VII Variant Highline 1,4 TSI 6G Černá Deep perleť


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Discover Media nebo rádio Composition Media + telefon s navigací přes USB
PříspěvekNapsal: 25.08.2016 22:08 
Offline
Závodník
Závodník
Uživatelský avatar

Hodnost:

Závodník

Registrován:

12.02.2016

Příspěvky:

48

rado se stalo :)
ja na to prisel nahodou...nabijel jsem telefon pres USB a nesel mi z nej zvuk...tak jsem "vsechno mackal" az jsem se promackal ke zvuku v repro... :lol:

_________________
Golf VII Variant ME 1,4 TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Composition colour
PříspěvekNapsal: 08.10.2016 15:35 
Offline
Nový člen
Nový člen

Hodnost:

Nový člen

Registrován:

04.10.2016

Příspěvky:

1

Chtěl bych se zeptat na podporu bluetooth. V příručce k rádiu (touch, colour) vydané vw 05/16 je v popisu rádia colour i podpora bluetooth, ale v rádiu o rozhraní bluetooth není nic. VW golf 7 / 2016. Jde jen o aktualizaci software? Děkuji za odpověď


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Composition colour
PříspěvekNapsal: 08.10.2016 15:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.09.2007

Příspěvky:

1015

Bydliště:

Rumburk/Česká Lípa

protože je třeba objednat telefonní rozhraní :wink: jinak už do auta BT nedostaneš :wink:

_________________
www.auto-horejsek.cz


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Composition Coloura
PříspěvekNapsal: 08.10.2016 19:33 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12235

Bydliště:

Humpolec

Ale dostaneš, stačí vyměnit main unit

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Composition Touch, Colour, Media
PříspěvekNapsal: 10.10.2016 19:50 
Offline
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Hodnost:

Profík

Registrován:

12.08.2015

Příspěvky:

309

To je nějaká novinka od roku 2016 že rádio nemá BT?

_________________
Golf VII Variant Highline 1,4 TSI 6G Černá Deep perleť


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Composition Touch, Colour, Media
PříspěvekNapsal: 11.10.2016 10:54 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

28.10.2015

Příspěvky:

207

Já jsem nedavno používal jednu aplikaci na navigaci, kterou běžne nepoužívám. Stála za totální starou bačkoru, ale měla jednu funkci, kterou žádná jiná aplikace neumí a to je škoda.

Ono to totiž umělo si přepnout vstupy na rádiu, když to něco říkalo.

prostě jsem měl připárovaný telefon přes BT a puštěné radio. Když navigace chtěla něco říct, tak radio přestalo samo hrát a přeplo si na vstup bluetooth audio. Zazněl pokyn z navigace z telefonu a pak se zase zpátky spustilo radio. Když se to stalo poprvé, tak jsem chvíli nechápal co se děje.

To je parádní funkce, ale žádná běžá navigace, jako googlemapy, nebo waze to nedělá.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Composition Touch, Colour, Media
PříspěvekNapsal: 11.10.2016 14:23 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

31.07.2013

Příspěvky:

80

A jak se ta aplikace jmenovala?

_________________
VW Golf VII 1.4TSI 103kW Highline MY2013


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Composition Touch, Colour, Media
PříspěvekNapsal: 11.10.2016 15:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.09.2007

Příspěvky:

1015

Bydliště:

Rumburk/Česká Lípa

ladaf píše:
To je nějaká novinka od roku 2016 že rádio nemá BT?


Composition Color nemá :wink:

_________________
www.auto-horejsek.cz


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Composition Touch, Colour, Media
PříspěvekNapsal: 11.10.2016 22:47 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

19.11.2013

Příspěvky:

168

x-father píše:
Já jsem nedavno používal jednu aplikaci na navigaci, kterou běžne nepoužívám. Stála za totální starou bačkoru, ale měla jednu funkci, kterou žádná jiná aplikace neumí a to je škoda.

Ono to totiž umělo si přepnout vstupy na rádiu, když to něco říkalo.

...

Takhle mi teď funguje Sygic. Nemám vysledované jestli to je upgradem nového androidu nebo aplikace. Mobil je S5 Neo, normálně spárováno přes BT.
Osobně mě to spíše otravuje. To utlumení rádia má totiž prodlevy než přehraje zvuk z navigace - jsou tam tiché pauzy. Ještě jsem nekoukal do telefonu jak ten přenos zvuku vypnu.

_________________
VW Golf VII Variant 1,6 TDI 7DSG Highline


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Composition Touch, Colour, Media
PříspěvekNapsal: 12.10.2016 13:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.10.2008

Příspěvky:

499

Bydliště:

ČR

Waze teda prepinani umi :158: Staci zapnout tu volbu "uprednostnovat bluetooth" a funguje to - Iphone 6 a Compostion Media (stejne jako u Discover Media)

Obrázek


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Composition Touch, Colour, Media
PříspěvekNapsal: 12.10.2016 16:38 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

28.10.2015

Příspěvky:

207

Taky má Waze ty prodlevy, kdy se to nejdřív ztlumí a až po chvíli zazní pokyn?

Každopádně já tam tuhle volbu nemám a to mám aktuální verzi (Android).


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 152 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group