Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 152 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04.03.2014 22:16 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

20.09.2013

Příspěvky:

138

Ode dneška mám Variant zakoupený v Porsche Brno a loga tam byly, prvních pět stanic, z toho tři lokální stanice... Čili jak MazyFM.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio Composition Touch, Colour, Media
PříspěvekNapsal: 05.03.2014 11:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

16

Bydliště:

Západ Čech

Zdravím,

nezjistil někdo jaký má význam označení tečkou před a za názvem stanice? Při delším kliknutí na název stanice se označí, ale nějak nevím jestli je to vůbec k něčemu :D V manuálu jsem nic neobjevil.

_________________
GIII Variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio Composition Touch, Colour, Media
PříspěvekNapsal: 05.03.2014 18:28 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

19.12.2013

Příspěvky:

55

Bydliště:

Bílovec

Já kupoval v Porsche Olomouc, taky jsem měl 5 log stanic, zbytek jsem dodělával z SD karty,teď jich mám asi 14. :wink:

_________________
VW GOLF Variant 1.6 TDI Highline, bixenony, stříbrná Reflex metalíza, Parkpilot, Ergoactiv, vyhřívané čelní sklo, telefonování Comfort, Colour pal.počítač


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio Composition Touch, Colour, Media
PříspěvekNapsal: 05.03.2014 20:51 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

20.09.2013

Příspěvky:

138

Marťas1 píše:
Já kupoval v Porsche Olomouc, taky jsem měl 5 log stanic, zbytek jsem dodělával z SD karty,teď jich mám asi 14. :wink:

Beru zpět všechny moje výroky o logách. Dneska jsem u Jihlavy ukládal nějakou místní stanici a logo si to nahodilo úplně samo,s tejně tak jako rakouský Ö3. Přitom mám vloženou jenom moji SD kartu s písničkami, loga jsem nijak nebastlil, tak nevím, že by to měli nacpaný v paměti ?

sirdo píše:
museli mu to nainstalovat u dealera. neviem o tom, zeby G VII mal pripojenie na net a aj keby mal (co nema), tak priradzovanie ikoniek k jednotlivym radiam sa robi manualne, system si to nevie sam sparovat...

Nesmysl, naladil jsem stanici, podržel prst na předvolbě a šup, stáhlo si to odněkud logo. Ale souhlas, že NET to není, zřejmě to vysílá rádio někde v signálu RDS...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio Composition Touch, Colour, Media
PříspěvekNapsal: 05.03.2014 21:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1736

blbost to nie je, logo si stiahne iba u stanic, ktore to vysielaju. naco by potom bola moznost si tie loga stiahnut z nemeckeho webu VW? a to, ze si to nevie system sam sparovat som narazal na sparovanie z SD karty, lebo v navode sa pise, ze to musis urobit rucne...

_________________
VW Golf VII Variant 1.4TSI Highline
Obrázek
ex: VW Golf V 1.4 16V Trendline/Slovakia - Rest In Pieces


Naposledy upravil sirdo dne 05.03.2014 23:32, celkově upraveno 1

Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio Composition Touch, Colour, Media
PříspěvekNapsal: 05.03.2014 22:48 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

15.03.2013

Příspěvky:

88

asi nějaká vychytávka novějších softwarů - já mám pořád původní začínající jedničkou a loga to nenačítá.. Servis mám v plánu až za měsíc, ale už se nemůžu dočkat - stávající verze softwaru mi hodně blbne

_________________
VW GOLF VII 1.2 TSI 77KW Comfortline + mlhovky, PreCrash, multifunkční volant, rádio Composition Media, nově originál tažné WESTFALIA

_________________
vedoucí značkové prodejny GARMIN


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.03.2014 12:48 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

20.09.2013

Příspěvky:

138

Se podívám, co je tam za soft-verze 421. Ale mám v něm možnost upgrade z SD karty....
Otázka pro Bluetooth : přenáší se vám vyzvánění z telefonu do repro, nebo si každý hraje vlastní melodií? Mně to každý hraje něco jiného, Nexus S a Media...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: 24.03.2014 14:04 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

12.11.2013

Příspěvky:

4

BT HF používá při vyzvánění vlastní tony, nepřebírá melodie z telefonu


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Vypínání displeje rádia
PříspěvekNapsal: 13.04.2014 09:40 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

25.01.2014

Příspěvky:

224

Chci se zeptat. V nastavení displeje radia, je volba automaticky vypnout displej po 10-ti vteřinách. Nic méně toto nastavení se mi vždy po novém nastarovaní změní, na trvalé zapnutí displeje. Jde to nějak nastavit, aby bylo trvale zapnuto automatické vypnutí po 10-ti vteřinách a nemusel jsem to ručně vždy nastavovat?? Děkuji.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13.04.2014 12:41 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

12.01.2014

Příspěvky:

230

Dá sa to nastaviť určite mne to vypína po polhodine.

Odoslané z C5303 pomocou Tapatalku


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vypínání displeje rádia
PříspěvekNapsal: 14.04.2014 13:27 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

19.11.2013

Příspěvky:

24

Bydliště:

SR/CR

raz som to nastavil a odvtedy sa mi to nevypina, takze sa skus spytat v servise, mozno bude chyba v palubnom pocitaci

_________________
G7 1.2TSI

_________________
majster sveta vo vyjadrovani neznamej zo vzorca


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vypínání displeje rádia
PříspěvekNapsal: 14.04.2014 15:45 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

25.01.2014

Příspěvky:

224

dnes jsem poptal servisáka. nevěděl, tak šel vyzkoušet stejné radio na servis, a to samé jako mně. tak jestli jiný soft, nebo "vylepšení" v rámci nějakého bezpečnostního prvku... tzn že zapneš zapalování, displej svíti a po 10-ti vteřinách se Ti vypne?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vypínání displeje rádia
PříspěvekNapsal: 14.04.2014 16:09 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

03.02.2014

Příspěvky:

273

Bydliště:

KE, SK

Nie, on to má naopak. Zapne zapaľovanie a to nastavenie si to nezapamätá teda displej sa mu nevypina.

Myslím si, že je tak to máme všetci. Aj keď nerozumiem prečo si to tú voľbu nezapamätá...

_________________
VW Golf MK7 1.4TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vypínání displeje rádia
PříspěvekNapsal: 14.04.2014 16:50 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

25.01.2014

Příspěvky:

224

Tak jak to tedy je, má si to nastavení pamatovat, nebo ne? :)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vypínání displeje rádia
PříspěvekNapsal: 16.04.2014 12:24 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

25.01.2014

Příspěvky:

224

Pls mrkněte mi někdo další, jak vám to funguje.... tzn zda-li vám znovu po nastartování zůstane zaškrtnutý checkbox automaticky vypnout po 10-ti vteřinách displej radia... díky moc


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 152 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group