VOLKSWAGEN CLUB - diskuzní forum, inzerce zdarma, servis, chiptuning, fotogalerie
http://www.vw-club.cz/

Composition Touch, Colour, Media
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=290&t=267254
Stránka 4 z 14

Autor:  Honzajs122 [ 04.03.2014 22:16 ]
Předmět příspěvku: 

Ode dneška mám Variant zakoupený v Porsche Brno a loga tam byly, prvních pět stanic, z toho tři lokální stanice... Čili jak MazyFM.

Autor:  Monty [ 05.03.2014 11:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio Composition Touch, Colour, Media

Zdravím,

nezjistil někdo jaký má význam označení tečkou před a za názvem stanice? Při delším kliknutí na název stanice se označí, ale nějak nevím jestli je to vůbec k něčemu :D V manuálu jsem nic neobjevil.

Autor:  Marťas1 [ 05.03.2014 18:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio Composition Touch, Colour, Media

Já kupoval v Porsche Olomouc, taky jsem měl 5 log stanic, zbytek jsem dodělával z SD karty,teď jich mám asi 14. :wink:

Autor:  Honzajs122 [ 05.03.2014 20:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio Composition Touch, Colour, Media

Marťas1 píše:
Já kupoval v Porsche Olomouc, taky jsem měl 5 log stanic, zbytek jsem dodělával z SD karty,teď jich mám asi 14. :wink:

Beru zpět všechny moje výroky o logách. Dneska jsem u Jihlavy ukládal nějakou místní stanici a logo si to nahodilo úplně samo,s tejně tak jako rakouský Ö3. Přitom mám vloženou jenom moji SD kartu s písničkami, loga jsem nijak nebastlil, tak nevím, že by to měli nacpaný v paměti ?

sirdo píše:
museli mu to nainstalovat u dealera. neviem o tom, zeby G VII mal pripojenie na net a aj keby mal (co nema), tak priradzovanie ikoniek k jednotlivym radiam sa robi manualne, system si to nevie sam sparovat...

Nesmysl, naladil jsem stanici, podržel prst na předvolbě a šup, stáhlo si to odněkud logo. Ale souhlas, že NET to není, zřejmě to vysílá rádio někde v signálu RDS...

Autor:  sirdo [ 05.03.2014 21:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio Composition Touch, Colour, Media

blbost to nie je, logo si stiahne iba u stanic, ktore to vysielaju. naco by potom bola moznost si tie loga stiahnut z nemeckeho webu VW? a to, ze si to nevie system sam sparovat som narazal na sparovanie z SD karty, lebo v navode sa pise, ze to musis urobit rucne...

Autor:  buress [ 05.03.2014 22:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio Composition Touch, Colour, Media

asi nějaká vychytávka novějších softwarů - já mám pořád původní začínající jedničkou a loga to nenačítá.. Servis mám v plánu až za měsíc, ale už se nemůžu dočkat - stávající verze softwaru mi hodně blbne

Autor:  Honzajs122 [ 06.03.2014 12:48 ]
Předmět příspěvku: 

Se podívám, co je tam za soft-verze 421. Ale mám v něm možnost upgrade z SD karty....
Otázka pro Bluetooth : přenáší se vám vyzvánění z telefonu do repro, nebo si každý hraje vlastní melodií? Mně to každý hraje něco jiného, Nexus S a Media...

Autor:  lynx.xx [ 24.03.2014 14:04 ]
Předmět příspěvku:  Re:

BT HF používá při vyzvánění vlastní tony, nepřebírá melodie z telefonu

Autor:  bouky2 [ 13.04.2014 09:40 ]
Předmět příspěvku:  Vypínání displeje rádia

Chci se zeptat. V nastavení displeje radia, je volba automaticky vypnout displej po 10-ti vteřinách. Nic méně toto nastavení se mi vždy po novém nastarovaní změní, na trvalé zapnutí displeje. Jde to nějak nastavit, aby bylo trvale zapnuto automatické vypnutí po 10-ti vteřinách a nemusel jsem to ručně vždy nastavovat?? Děkuji.

Autor:  semacik [ 13.04.2014 12:41 ]
Předmět příspěvku: 

Dá sa to nastaviť určite mne to vypína po polhodine.

Odoslané z C5303 pomocou Tapatalku

Autor:  doodeec [ 14.04.2014 13:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: Vypínání displeje rádia

raz som to nastavil a odvtedy sa mi to nevypina, takze sa skus spytat v servise, mozno bude chyba v palubnom pocitaci

Autor:  bouky2 [ 14.04.2014 15:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: Vypínání displeje rádia

dnes jsem poptal servisáka. nevěděl, tak šel vyzkoušet stejné radio na servis, a to samé jako mně. tak jestli jiný soft, nebo "vylepšení" v rámci nějakého bezpečnostního prvku... tzn že zapneš zapalování, displej svíti a po 10-ti vteřinách se Ti vypne?

Autor:  iwhy [ 14.04.2014 16:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: Vypínání displeje rádia

Nie, on to má naopak. Zapne zapaľovanie a to nastavenie si to nezapamätá teda displej sa mu nevypina.

Myslím si, že je tak to máme všetci. Aj keď nerozumiem prečo si to tú voľbu nezapamätá...

Autor:  bouky2 [ 14.04.2014 16:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Vypínání displeje rádia

Tak jak to tedy je, má si to nastavení pamatovat, nebo ne? :)

Autor:  bouky2 [ 16.04.2014 12:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Vypínání displeje rádia

Pls mrkněte mi někdo další, jak vám to funguje.... tzn zda-li vám znovu po nastartování zůstane zaškrtnutý checkbox automaticky vypnout po 10-ti vteřinách displej radia... díky moc

Stránka 4 z 14 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/