Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: start-stop system
PříspěvekNapsal: 03.05.2015 09:37 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

19.11.2014

Příspěvky:

203

Už to někdo máte?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: start-stop system
PříspěvekNapsal: 03.05.2015 12:08 
Offline
VWsenior
VWsenior

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

16.02.2015

Příspěvky:

50

mam a sem spokojen,akorat to nefunguje jak nekdo popisoval ze v menu na panelu pribude kolonka ale po pripojeni to kratce sviti a pak start-stop nevipina protoze mysli ze bezi klima a pri opetovnem pripojeni se vse smaze a funguje jak ma.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: start-stop system
PříspěvekNapsal: 03.05.2015 14:13 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

03.02.2014

Příspěvky:

273

Bydliště:

KE, SK

Skúste pohľadať niekto kto vie kódovať MQB platformu vo vašom okolí a možno za tie peniaze čo dongle stojí vám spraví aj ďalšie užitočné veci. Pretože ak si raz start / stop vypnete nebudete ho chcieť znovu aktivovať :wink:

_________________
VW Golf MK7 1.4TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: start-stop system
PříspěvekNapsal: 22.06.2015 16:16 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

05.03.2014

Příspěvky:

19

http://www.vwwatercooled.com.au/forums/ ... 94276.html

_________________
VW UP! 44KW Move up
Seat Leon 1,2 TSi 77KW Reference


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: start-stop system
PříspěvekNapsal: 16.08.2015 19:10 
Offline
VWjunior
VWjunior

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

16.08.2015

Příspěvky:

1

Takhle jsem vypinani Starstopu vyresil u sve Octavie III. - bez kodovani!
Tak se muzete inspirovat a myslim ze by to slo modifikovat i VW.
Je to podobny bastl co uz tu nekdo ma, ale myslim v lepsim provedeni bez té soulože drátů :)

https://www.youtube.com/watch?v=F9FLCRowyd4


Naposledy upravil bicista dne 16.10.2015 17:13, celkově upraveno 2

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: start-stop system
PříspěvekNapsal: 17.08.2015 21:17 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

09.03.2014

Příspěvky:

223

Geniální nápad!
Sice jsem si už zvykl na vypínání SS ručně a to ale až v okamžiku, když zastavím třeba na semaforech a než pustím spojku, tak už mám podvědomě zafixováno, že musím vypnout ten nechtěný SS.
Pls, mohl bys napsat ještě odkazy na ty všechny relátka, které jsi kupoval anebo doporučuješ?
Díky za názorné video!

_________________
VW Golf VII Variant 1.4TGI
(verze s ocelovými láhvemi na CNG + multilink)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: start-stop system
PříspěvekNapsal: 17.08.2015 21:35 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

09.03.2014

Příspěvky:

223

Mimochodem, je možné, aby nepoužívání start-stop systému vedlo k prodloužení životnosti akumulátoru?
Dneska jsem totiž musel u Toyoty, u které se neustále používal start-stop, objednat nový akumulátor. A ta Toyota je teprve 6 roků stará a akumulátory, které jsou na trhu pro start-stop, jsou o dost dražší než obyčejné. Pro srovnání ještě uvedu, že na deset roků starém Renaultu bez start-stopu mám pořád funkční původní akumulátor z výroby.

_________________
VW Golf VII Variant 1.4TGI
(verze s ocelovými láhvemi na CNG + multilink)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: start-stop system
PříspěvekNapsal: 15.09.2015 14:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.08.2008

Příspěvky:

106

Vypnout umíme softwarově... Hradec Králové ;).

Ale je to na furt... Pak jde samozřejmě po čase zase vrátit změna zpět..

_________________
VW Golf Plus V TDi
VW Golf VI TSi

**Kódování MQB platformy (TV (VIM) OFF, Start Stop OFF..., apod).**
**Autoservis a odtahy Hradec Králové**


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: start-stop system
PříspěvekNapsal: 15.09.2015 22:40 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

25.01.2014

Příspěvky:

228

za mě hlavne před servisem zapnu zpět aby si neuctovali nejake ukony za upravu v SW :) pak zase vypnu... za posledni rok byl snad jediny pripad, kdy jsem ho chtel vyuzit, a to kdyz jsem se dostal do kolony a v nadrži jen výpary :D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: start-stop system
PříspěvekNapsal: 16.09.2015 15:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.08.2008

Příspěvky:

106

No, me by zajimalo, jestli to na ten start nespotrebuje vic nafty nez kdyz to brumla na volnobeh... protoze treba u traktoru :D se nevyplatilo chcipat motor :D

_________________
VW Golf Plus V TDi
VW Golf VI TSi

**Kódování MQB platformy (TV (VIM) OFF, Start Stop OFF..., apod).**
**Autoservis a odtahy Hradec Králové**


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: start-stop system
PříspěvekNapsal: 17.09.2015 09:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.02.2013

Příspěvky:

152

Bydliště:

F-M

To víš že start je palivově náročný. Dávnějc jsem se někde dočetl / doslechl, že hraničním časem bylo 20s čekání. Samozřejmě se to bude lišit motor od motoru a lze předpokládat, že moderní agregáty na tom budou o mnoho lépe než třicet let starý a vyběhaný motor z traktoru. :good:

_________________
Golf VII 1.2 TSI CE (2015)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Start-stop system
PříspěvekNapsal: 14.08.2017 07:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.07.2012

Příspěvky:

625

Bydliště:

Moravwa

chtel bych obnovit tema. nevi nekdo jak deaktivovat SS system tak aby si pamatoval ze sem to vypl a neresetlo se to po vypnuti auta? Videl sem ze u audi to jde

_________________
VW Golf MK4 1.6 77kW
VW Golf MK4 1.8 GTI 110kW
VW Golf MK5 2.0 GTI 147kW

VW Golf MK7 1.2 TSI 63kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Start-stop system
PříspěvekNapsal: 14.08.2017 11:13 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

03.02.2015

Příspěvky:

109

Jsou 2 moznosti:
Hardware nebo software:
hardware: kouis si speciani box ktery ti to naprogramuje
software: VCDS nebo OBeleven

Probiralo se to uz drive.

http://blog.videgro.net/2017/01/volkswa ... op-system/

_________________
Golf GT 1.4 TSI 140HP bluemotion 2014 Tornado Red


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Start-stop system
PříspěvekNapsal: 14.08.2017 18:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.07.2012

Příspěvky:

625

Bydliště:

Moravwa

To já vím, že to lze oje*at V a nebo °C. Já jen chtěl jestli někdo neví, jestli jde to co na audi, že to jednou zmáčknu a pak si to auto pamatuje, že to chci mít vyplé.

_________________
VW Golf MK4 1.6 77kW
VW Golf MK4 1.8 GTI 110kW
VW Golf MK5 2.0 GTI 147kW

VW Golf MK7 1.2 TSI 63kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Start-stop system
PříspěvekNapsal: 14.08.2017 18:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1553

Bydliště:

OLOMOUC

Není jednodušší a bez jakéhokoliv bastlení vypnout S/S Vagem. Já to tak mám od koupi a jsem spokojený.
Deaktivace samozřejmě baterku šetří,jeden klubák tady musel po 4.letech taky kupovat novou.

_________________
GOLF 7 1,4 TSI Limestone


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group