Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Multifunkční volant ve verzi highline
PříspěvekNapsal: 08.05.2015 06:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.05.2009

Příspěvky:

556

Bydliště:

Brno- venkov

Prosím někoho ochotného kdo má G7 highline o fotku tlačítek na volantu.
Zajímá mě provedení s tempomatem ( tím základním), který se sériově montuje do HL , protože jak jsem zjistil je MF volantů několik verzí a zadělal jsem si na menší problém.
Předem děkuju.

_________________
VW Golf VII Variant 1,4 TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Multifunkční volant ve verzi highline golf 7
PříspěvekNapsal: 08.05.2015 12:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.10.2008

Příspěvky:

59

neni moj, ale ked pomôže...

Obrázek

_________________
Golf V 1.9 TDI M6 chip 101kw Highline Black Pearl


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Multifunkční volant ve verzi highline golf 7
PříspěvekNapsal: 08.05.2015 21:55 
Offline
VWagenista
VWagenista

Hodnost:

VWagenista

Registrován:

18.04.2015

Příspěvky:

44

neliší se nahodou jen tím, že buď funguje ovládání hands free z volantu nebo ne?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Multifunkční volant ve verzi highline golf 7
PříspěvekNapsal: 08.05.2015 23:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.05.2009

Příspěvky:

556

Bydliště:

Brno- venkov

Standby, díky za foto. Právě jsem viděl i bez ovládání tempomatu, nebo místo tlačítka cnl bylo tlačítko pravděpodobně aktivního tempomatu, takže těch variant je asi víc.
Proto mě zajímá volant konkrétně pro HL bez další příplatkové výbavy, protože auto už mám objednané a sehnal jsem si do něj jiný volant, ale nedomyslel jsem to, že na tom novém volantu není ovládání tempomatu, tak potřebuju vědět jaké přesně tam ty tlačítka jsou, abych se podle toho mohl zařídit

_________________
VW Golf VII Variant 1,4 TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Multifunkční volant ve verzi highline golf 7
PříspěvekNapsal: 09.05.2015 10:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1735

GTI/GTD volant?...

_________________
VW Golf VII Variant 1.4TSI Highline
Obrázek
ex: VW Golf V 1.4 16V Trendline/Slovakia - Rest In Pieces


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Multifunkční volant ve verzi highline golf 7
PříspěvekNapsal: 09.05.2015 11:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.05.2009

Příspěvky:

556

Bydliště:

Brno- venkov

R.
Už asi vím jakou verzi tlačítek shánět, jenom jsem se potřeboval ujistit že sháním tu správnou verzi.
Jsem zvědavý jestli ve VW pochodím. Kdyby někdo věděl kde jinde se dají ještě takové věci sehnat budu rád za tip.
A ještě by mě zajímalo to, jestli budu muset něco kódovat, nebo to je tak jak si myslím, že bude stačit přehodit volant za volant.

_________________
VW Golf VII Variant 1,4 TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Multifunkční volant ve verzi highline golf 7
PříspěvekNapsal: 09.05.2015 11:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.09.2007

Příspěvky:

1017

Bydliště:

Rumburk/Česká Lípa

ještě je potřeba vyměnit páčku blinkrů za verzi bez tempomatu :good: jinak se ti to bude hádat :good:

_________________
www.auto-horejsek.cz


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Multifunkční volant ve verzi highline golf 7
PříspěvekNapsal: 09.05.2015 11:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.05.2009

Příspěvky:

556

Bydliště:

Brno- venkov

Teoreticky nemusím, protože v autě by měl být tempomat ovládaný na volantu. Aspoň si myslím, že HL to tak má. Pokud má HL tempomat ovládaný páčkou pod volantem, tak nic shánět nemusím a to by bylo super.
Mirco, jak to teda s tím HL a tempomatem je?

_________________
VW Golf VII Variant 1,4 TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Multifunkční volant ve verzi highline golf 7
PříspěvekNapsal: 09.05.2015 13:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.09.2007

Příspěvky:

1017

Bydliště:

Rumburk/Česká Lípa

pokud máš objednaný HL tak ten má v serii multifunkční volant s ovládáním tempomatu :wink: tak to pro tebe znamená jen sundat a nandat :good:

ten co je v druhé odpovědi tak je uplně stejný :good:

pokud je auto vybavený ACC tak má místo CLN tlačítko na určení vzdálenosti :wink:

_________________
www.auto-horejsek.cz


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Multifunkční volant ve verzi highline golf 7
PříspěvekNapsal: 09.05.2015 13:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.05.2009

Příspěvky:

556

Bydliště:

Brno- venkov

No tak to pro mě znamená shánět tlačítka, protože volant co mám nemá ovládání tempomatu.
Ale děkuju za potvrzení toho co jsem si myslel.
Ještě se zeptám- ty máš možnost sehnat takovéto věci? Podle tvých odpovědí a popisu u profilu jsem pochopil že pracuješ v salonu Vw.

_________________
VW Golf VII Variant 1,4 TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Multifunkční volant ve verzi highline golf 7
PříspěvekNapsal: 09.05.2015 13:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.09.2007

Příspěvky:

1017

Bydliště:

Rumburk/Česká Lípa

mnooo 8O juknu se ti v pondělí až přijedu do práce jak to tam vypadá v ETCE :good: pokud to pujde samostatně objednat tak to zvládnem :good:

_________________
www.auto-horejsek.cz


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Multifunkční volant ve verzi highline golf 7
PříspěvekNapsal: 09.05.2015 13:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.05.2009

Příspěvky:

556

Bydliště:

Brno- venkov

No tak to by bylo super.
Teoreticky by to měl být díl 5G0959442M
Předem děkuju :)

_________________
VW Golf VII Variant 1,4 TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Multifunkční volant ve verzi highline golf 7
PříspěvekNapsal: 09.05.2015 13:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.09.2007

Příspěvky:

1017

Bydliště:

Rumburk/Česká Lípa

z čeho to máš volant??? :blush:

_________________
www.auto-horejsek.cz


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Multifunkční volant ve verzi highline golf 7
PříspěvekNapsal: 09.05.2015 14:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.05.2009

Příspěvky:

556

Bydliště:

Brno- venkov

Měl by být z golfu R.
Je stejný jak z gti, akorát na plaketce je Rko. Dává se i do R- line paketu.

_________________
VW Golf VII Variant 1,4 TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Multifunkční volant ve verzi highline golf 7
PříspěvekNapsal: 14.05.2015 20:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.05.2009

Příspěvky:

556

Bydliště:

Brno- venkov

Tak abych to nějak shrnul když už jsem to téma založil napíšu k čemu jsem se dohrabal.
Řešil jsem to s Mirco, bohužel bez úspěchu, ale ještě jednou mu děkuju. Pak jsem zkusil napsat tady do VW v Brně. A od nich jsem se dozvěděl, že ty tlačítka mají kód co jsem uvedl výše , není problém je objednat, ale cena je šílená.
Teď se rozhoduju co dál.
Neví někdo, co se stane když do auta s tempomatem namontuju na zkoušku volant bez ovládání tempomatu? Hodí to nějakou chybu, nebo se nic nestane?

_________________
VW Golf VII Variant 1,4 TSI


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group