Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: MF volant - přepínání rádia
PříspěvekNapsal: 13.12.2015 23:33 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

17.09.2015

Příspěvky:

171

Bydliště:

Ostrava

Zdravím lidi, chtěl bych se zeptat... pomalu se s Golfikem seznamujeme, ale není moc času (měsíční mimino, práce...), takže k mému dotazu. Na MF volantu mám na pravé straně dole přepínání rádio stanic, ale když přepnu, tak se to nepřepne na radio uložené na displeji, ale na jiné. Nevím, jestli se to přepíná po frekvencích, podle mě asi jo, ale nevím to jistě... Jde to někde nastavit, aby se mi to podle MF volantu přepínalo tak, jak je to uloženo na displeji rádia? Snad jste dotaz pochopili :mrgreen:

Dík

_________________
VW Golf VII Variant Highline 2.0 TDI Pacific Blue


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MF volant přepínání rádia
PříspěvekNapsal: 14.12.2015 16:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1334

Bydliště:

OLOMOUC

Bohužel nejde. Volantem přepínáš všechny stanice,co si rádio naladilo. Pokud chceš ty,co sis uložil do paměti,tak jedině přímo na radiu.

_________________
GOLF 7 1,4 TSI Limestone


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14.12.2015 21:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.02.2013

Příspěvky:

150

Bydliště:

F-M

Stejne to funguje na pacte steracu, kdyz neni MF volant. Bohuzel :(

Telefon

_________________
Golf VII 1.2 TSI CE (2015)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MF volant přepínání rádia
PříspěvekNapsal: 15.12.2015 03:04 
Offline
Profík
Profík

Hodnost:

Profík

Registrován:

24.08.2015

Příspěvky:

42

Samozrejme že to ide.. Ja na volante prepínam rádia, čo mám uložené v obľúbených, čiže tie čo sú na veľkom displeji. Niekde sa to dá nastaviť, ale teraz ti nepoviem kde. Ak nezabudnem, tak ráno ako pôjdem z práce, tak ti to pozriem a dám vedieť. Ale určite sa to dá nastaviť niekde v nastaveniach. Mám pocit, že tam je niečo ako voľba pamäti, alebo také čosi.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MF volant přepínání rádia
PříspěvekNapsal: 15.12.2015 09:35 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

17.09.2015

Příspěvky:

171

Bydliště:

Ostrava

Diky kluci za info... Uz jsem propadal skepsi, ze taková blbost a nikdo na to nepamatoval, tak teda snad máš pravdu :wink: Jestli teda budeš mít chvilku, koukni na to a dej vědět, díky.

_________________
VW Golf VII Variant Highline 2.0 TDI Pacific Blue


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MF volant přepínání rádia
PříspěvekNapsal: 15.12.2015 09:42 
Offline
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Hodnost:

Profík

Registrován:

12.08.2015

Příspěvky:

309

Já to tam taky viděl, je to nastaveních infotainmentu. Buď přímo SETUP nebo jak se to jmenuje (nastavení) a nebo přes RADIO a vpravo dole nastavení.

Je tam možnost zda se mají šipkami (ať na MF volantu nebo na šipkách infotainmentu) přepínat oblíbené a nebo dle "seznam všech stanic".

Můžu zjistit cca kolem poledne :-)

_________________
Golf VII Variant Highline 1,4 TSI 6G Černá Deep perleť


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15.12.2015 13:58 
Offline
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Hodnost:

Profík

Registrován:

12.08.2015

Příspěvky:

309

Tak je to tlacitko RADIO -> vpravo dole Nastavení -> Šipky... A tam jsou dvě možnosti: Oblibene stanice a Seznam stanic (nebo tak nejak se ty 2 moznosti jmenuji) :)

_________________
Golf VII Variant Highline 1,4 TSI 6G Černá Deep perleť


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MF volant přepínání rádia
PříspěvekNapsal: 15.12.2015 14:08 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

17.09.2015

Příspěvky:

171

Bydliště:

Ostrava

Jo je to tak, zrovna sedím v autě :mrgreen:
Radio- dole pravý roh "nastavení" -druhé ze zhora je "šipky": Seznam stanic nebo předvolby (to jsou ty stanice, jak je máte uložené na displeji).
Takže jde to, pecka, už si s Golfikem rozumíme čím dál více :drinks:

_________________
VW Golf VII Variant Highline 2.0 TDI Pacific Blue


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MF volant přepínání rádia
PříspěvekNapsal: 15.12.2015 15:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.10.2008

Příspěvky:

499

Bydliště:

ČR

No tohleto zjistit je tak jednoduchy, ze psani puvodniho dotazu muselo trvat asi tak 10x dele :D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MF volant přepínání rádia
PříspěvekNapsal: 15.12.2015 15:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1334

Bydliště:

OLOMOUC

bedrich666 píše:
No tohleto zjistit je tak jednoduchy, ze psani puvodniho dotazu muselo trvat asi tak 10x dele :D


No vidíš,mám golfa půl roku a nevím to. Ptal jsem se i několika klůbáků a ti to taky nevěděli. Takže díky všem ,co jsou ochotní a poradí. :good:

_________________
GOLF 7 1,4 TSI Limestone


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MF volant přepínání rádia
PříspěvekNapsal: 15.12.2015 15:54 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

17.09.2015

Příspěvky:

171

Bydliště:

Ostrava

Jo přesně, díky za rady, jak už jsem psal, nesedím v autě několik hodin denně a navíc nemám čas si jen tak sedět v něm a brouzdat v rádiu... Vše jsem řešil za jízdy a to toho moc nezjistíš... A tahle konkrétní věc mě celkem dost štvala...

_________________
VW Golf VII Variant Highline 2.0 TDI Pacific Blue


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MF volant přepínání rádia
PříspěvekNapsal: 15.12.2015 16:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.10.2008

Příspěvky:

499

Bydliště:

ČR

Ja v aute travim (nastesti) minimum casu a tohle jsem nasel pri cekani na semaforu :D A hlavne je to uplna blbost, da se to prepnout jednim dotekem na displeji (jak prepinani predvoleb, tak pak prehazovani v seznamu "nalezenych" stanic) :D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MF volant přepínání rádia
PříspěvekNapsal: 15.12.2015 16:34 
Offline
Profík
Profík

Hodnost:

Profík

Registrován:

24.08.2015

Příspěvky:

42

No tak už tu odpoveď je. Nestihol som to tu dať skôr. Ale poradili ste si, to je super :)
Ja som asi jeden z mála, čo číta návody, takže som to našiel v návode, keď som ho len tak čítal, že čo všetko v tom vlastne je :)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MF volant přepínání rádia
PříspěvekNapsal: 15.12.2015 17:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1334

Bydliště:

OLOMOUC

Tak to nevím,co jsi dostal za návod,ale já to ve svém neměl. A to jsem ho projistotu četl dvakrát.

_________________
GOLF 7 1,4 TSI Limestone


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MF volant přepínání rádia
PříspěvekNapsal: 15.12.2015 19:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.02.2013

Příspěvky:

150

Bydliště:

F-M

juro111 píše:
No tak už tu odpoveď je. Nestihol som to tu dať skôr. Ale poradili ste si, to je super :)
Ja som asi jeden z mála, čo číta návody, takže som to našiel v návode, keď som ho len tak čítal, že čo všetko v tom vlastne je :)

Návody zásadně nečtu. A pak to tak dopadá. :mrgreen:

Každopádně díky za info. :good:

_________________
Golf VII 1.2 TSI CE (2015)


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group